selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 1 Disember 2010

^ WAJAH ANAK-ANAKKU ^

salam semua
...lambat bersiaran hari ini..

seharian di pusat pembelajaran baru
along dan angah
bayangkan..dari jam 9 pagi hingga jam 3.00 petang
barulah semuanya selesai..

inilah wajah terbaru..
along dan angah
mulai hari ini sehingga 26 disember


pengisian ilmu di pusat ini
lebih kepada ilmu agama
diharapkan..along dan angah
akan menjadi anak-anak yang berdikari
dapat belajar dengan tekun
tanpa bantuan mak dan ayah
sepanjang tinggal di sana

along dan angah juga di temani
oleh sepupu rapat mereka
iaitu aiman dan faris

"semoga mereka dapat menempuh
suasana dan pembelajaran di sana
dengan jayanya"

p/s:..sedih jugak apabila ingatkan along dan angah kat sana tu..

28 Rajin Komen:

Ms N berkata...

sejuk hati tengok...semoga jd ank2 yg soleh

kakcik berkata...

InsyaAllah... mereka akan menjadi anak yang baik dan soleh. :)

Gayahspears berkata...

aduh.. gayah suda jatuh hati la...

makdara TERdiva berkata...

oh! bagusnye..kat mane ni eh???

En iLham berkata...

diorang sekolah kat mane tu cikgu
bagus kecik2 lagi sudah berjauhan dengan ibu bapa dan belajar berdikari

diana berkata...

bagus lah..
masa ni la kita nak terapkan segala yang baik dalam diri diaorang..
orang kata melentur buluh biar dari rebungnye..
nak kekal lentur sampai bila2 tu yang susah..jadi ni la sebahagian cara nak kekalkan kelenturan tu..

sarah-najwan berkata...

msn= insyaAllah..tq

kakcik=insyaAllah..harapan saya gtulah..

cikgayah=bole2..xde halnya..

MDT=kat kuantan jugak..ada

syamil=tu yg saya nk terapkan..berdikari

diana=mmg betul..perlu dididik sjk kecil..kalu dah jadi buluh..keras dah..

n.hasleena berkata...

Alhamudulillah kak...sejuk hati. Suka sangat saya tgok. Semoga menjadi anak yang soleh along dan angah...

Izan Ishak berkata...

seronoknya tgk anak2 akak camtu... insyaAllah...moga mereka dpt byk manfaat spjg berada kat sana~

sarah-najwan berkata...

leena=awak pom bole hantr jugak..yg gegirl pun ada...

izan=insyaAllah...

Ati Masrif berkata...

salam

sejuk perut ibu yg mengandungkan
semoga dua teruna berjaya menempuh
semua dugaan.

kita pun berniat bila syahmi besar
nak hantar sekolah agama terus ^_^

Kalamhati berkata...

Alhamdulillah..sejuk hati tengok..

takpe kak, ni bekal utk mereka dan akak utk ke sana kelak..insyaAllah!anak2 yg soleh penyelamat ibu dan ayah di akhirat nnt

~ayu.oyie.yuna~ berkata...

salam kak~
sejuk mata memandang..alhamdulillah..akak jange sedih2..;)

noor berkata...

salam kak..
bgs antar tpt cam nih
tuk pengisian ilmu
akak kt kuantan yer kat mana?

Das berkata...

pakai jubah...nmpk cam ustaz jee...

aibaks berkata...

wa... bagus nyer kak wat pilihan hujung tahun utk anak2.. alhmdlh.. sejuk akak nti.. amin..

Eliza berkata...

wah..nampak cam ustaz dah..

CT berkata...

Alhamdulilah..wajah2 inilah yg bakal mendoakan kita tiada nnt...

~ yus ~ berkata...

Wah! Saya pun ada plan nak hantar anak ke program macam ni. Cari2 tiada yang area dekat sini, semua jauh2..huhu. Ke saya yg tak jumpa? Tapi plannya pun bila yg sulung tu dah 10 tahun. ...

Sejuk tgk wajah anak2 puan sarah dalam gambar tu..

sarah-najwan berkata...

ati=harapnya gtu...semoga dorang akan ikut perkara yg blaja kat situ..tggulah hasilnya

kalam=benar sekali..utk dorang jgk

ayu=xsedih..rindu je..rindu nk ber"perang' ngan dorang...hahaha

noor=akak dah ckp kat blog awk deh

das=hehehe..sebijik tu..bukn mcm..

aibaks=xtvt faedah sket..keagamaan utk pengisian rohani

eliza=hehe..mmg sama..

CT=insyaAllah..

yus=ada program gini..mybe kita xjumpa..tmpat menyorok sket..private..

nuriz berkata...

ada tokoh nak jadi imam muda ni heeeee

nidus2 berkata...

Insyallah... mereka akan menyejukkan hati orang tua nanti dengan berkat doa anak yang soleh.

eiela berkata...

ceria je muka diorang. sejuk perut ibu mengandung nih. Tahniah kak.

Latest Entri :
Tragedi Disember : Biar Lambat Asal Selamat

sarah-najwan berkata...

nuriz=masin mulut awak nati yer...tq

paknidus=insyaAllah

eiela=tq..

CheQ PP JoY berkata...

akak mlm ni tido jgn ngingau anak2 ye..hehe

Solihin Zubir berkata...

segaknya anak2 akak pakai jubah.. hehehe...

Miss Yaty berkata...

alhamdulillah...yaty tngok je pun da rase sejuk je...
semoga anak2 akak menjadi anak2 yang soleh

dan sarah ank yang solehah :)

Tomato Gurl's Life berkata...

sejuk hati tgk anak akak..sbr ye akak..dah xlama 26/12 tue..doakan yg terbaik tuk anak akak :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!