selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 2 Disember 2010

^ 555 ^

salam semua
selamat malam


555...
bukan buku 555
bukan sebarang nombor
tetapi jumlah follower saya sehingga petang tadi
dan follower ini ialah deCrewz
seorang blogger newbie yang bermula ogos 2010
uolls bole klik jika ingin ke blognya

setiap blogger sebenarnya berkait antara satu sama lain
mana-mana blogger baru amat memerlukan bantuan
blogger yang sudah lama bertapak dalam dunia ini
ini header blog deCrewz..kreatifkan..


saya juga blogger newbie/baru sebenarnya
sebab masa saya aktif hanyalah baru masuk 5 bulan
uolls semua boleh lihat
hasil entry saya ini


yang di luar kotak itu
entry hidup segan-segan
jika dibuka...tiada siapa pernah berkomen..huhuhu
gaya penulisan saya dulu jugak
memang lain..malu pulak bila saya lihat semula..wahahahaaa..

memang saya bermula pada tahun lepas
jikalau saya aktif sejak mula membuka blog
alamak saya ini boleh digelar blogger tegar kot..miahahaaaa..
BERANGAN TUH...ayat poyos!!!!!!!!!!!!!

so uolls...usaha tangga kejayaan
ada macam2 berpendapat
tentang follower pada satu-satu blog
pendapat saya..follower merupakan motivasi kepada blogger
pemangkin kepada penulisan entry2 seterusnya..
"TERIMA KASIH KEPADA YANG TELAK FOLLOW BLOG SAYA"
[mungkin ada saya tidak terfollow mana2 blog yang follow saya...maafkan saya yer]

p/s: "FOLLOWER PEMANGKIN CETUSAN IDEA BLOGGER"

24 Rajin Komen:

eiela berkata...

terkejut jugak tadi, ingatkan akak nak cerita pasal buku 555. hehe, rupanya follower. Tahniah kak..

Latest Entri :
Ya Allah Masaku Dah Tiba

nazirulhazwan~ berkata...

ayat terakhir tu bukan main lagi:P hehe
tahniah sis, semoge terus bersemangat:)

DeCrewz berkata...

Thanks akak review blog sy.. Walaupun simple, tp sy cukup hargai sebab akak blogger pertama buat review tuk sy.. Moga panjang usia blog akak dan tuan blog nie..he3.. amin....

Teruna Suci berkata...

wah! dah banyak follower, tahniah2

ieda berkata...

wow dah 555 followers ..
eep on blogging siss :)

En iLham berkata...

yer cikgu
semoga lebih berjaya untuk masa hadapan
suke bace blog cikgu!!
hehe

sarah-najwan berkata...

eiala= hehe..tq dik

nazirul= tu slogan kata baru..tq yer

decrewz=ok..dan tq

teruna suci= tq..

eida= sama2 kita deh..

syamil=tq yer..ari ni saya xle msuk blog kamu..line slow..gig da out..hehe..satgi saya try..

Solihin Zubir berkata...

tahniah akak!
ye.. mmg btol!
tanpa follower, smangat nk berblogging pon suram.. hehe..

azieazah berkata...

Wow! tahniah. Hebat tuuu..
Baru 5 bulan blogging leh dapat 500++ followers.

Memang dasat... tak terkejar kita.

azhar berkata...

kalau msk blog orang suka usha folower..hehe

sarah-najwan berkata...

solihin= betulkan..pemangkin dorang tu..

kak azie=..hehe..bole kak..

azhar=owh..

Kalamhati berkata...

Ewah-ewah!motto mantop skali!hehe best la kak..

tahniah!comel nombor tu mcm buku tiga lima..hihi..akak memang superb..saya kagum!

DeCrewz berkata...

Sya tag akak dalam blog saya, nnt tgklh yer....
http://decrewz.blogspot.com/2010/12/ada-apa-dengan-555.html

DeCrewz berkata...

Ayat last tu terbaiklah.. First time dgr..he3.

Zaer!! berkata...

Waa..cun la numbor tu sis.hehe.

Das berkata...

tahniah...bertambah follower...

Ati Masrif berkata...

sama dgn kita mula2 dulu
tulis syok sendiri aje
malu nak publish lagi
dah 2 bulan br nk publish
tapi sampai lani masih tak
pandai2 lg...huhu

wah..ramainyer flwr

noor berkata...

congrats kak sarah
nice number
nor mmg suka no 5

sarah-najwan berkata...

kalam=tq yer...tang motto tu..hehe

decrewz=akak dah baca n tq jugak..

zaer=555..mmg elok no tu..tq

das=yolah..

ati=loni pom saya masih belajar lgi..teringin nk deco blog la pulak

noor=tq..

Izan Ishak berkata...

wahhhh...akak...tahniah tahniah!! dah cecah 555!

p/s tu paling best sekali...
betul3, tanpa follower..siapalah kita kan kak~

Alya-Amor berkata...

akak suda maju~
ramai2.. bagus2..
selamat berblog~ yeah

diana berkata...

wah...
dah ramai tu..
tahniah..
nanti boleh la buat GA..
hahahah

sarah-najwan berkata...

izan=sket je tu..awal lagi rmai

cikgayah=aik..tukar nick eh..tq gayah..

diana=hehe..xreti nk buat Ga..awak buat dulu sb folower awk lgi ramai..hehe

Tomato Gurl's Life berkata...

tahniah akak!!dah 555 follower..cun no tue!