selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 15 Disember 2010

^ ..KERANA KOMENMU BEGITU BERNILAI ^

salam semua
cepatnya masa berlalu
pagi rabu pun sudah mencecah jam 11 lebih

dalam minggu ini
saya agak sibuk
sibuk melakukan senaman kaki
senaman mata dan senaman jari
senaman jari saya bukan sahaja maksud berblog
tetapi tugasan penting dan PAC..heeehe

berblog pun untuk menghapdet
menjenguk blog list saya
yang saya amat dan akan rindu
tengok pula yang hapdet
mesti baca dan berkomen-komen


**kredit to google**


sebut tentang komen
saya amat berbesar hati bagai kembang semangkuk
dengan setiap komen yang ditulis
uolls memang superb ++++ vogue de vazz
kerana menyokong saya
saya sangat terharu

jadi...semampu mungkin
saya akan cuba untuk membalas balik
setiap komen yang diberi
sedaya upaya sebagai menghargai
setiap patah kata yang uolls lakarkan

uolls macamana?
membalas semua
setiap komen yang dikemukakan?
jom kita kongsi-kongsi

jika boleh saya hendak
mengaplikasi komen yang canggih itu
senang hendak reply komen terus
ada pro dan kontra ke?

p/s: sila kemukakan komen anda...hik hik..

38 Rajin Komen:

ieda berkata...

thanx jugak sbb akak selalu komen blog saya .. :)

cik miera berkata...

kalau miera, akan balas kt ShoutBox je..hihi..

aSmiDar berkata...

kalau org komen mesti balas punya...

diana berkata...

saya pun suka kalau orang datang komen..awak antara pengomen terbanyak kat blog saya.rasanye bukan blog saya je.blog orang lain pun awak rajin komen...suke..suke..suka!!
macam tempat komen saya yang tak bestnye kalau nak balas kena klik tajuknye dulu..sebab dia bukan dalam pop up window..sebab tu sekarang ni lambat sikit saya balas komen.tunggu betul2 lapang baru balas..

eiela berkata...

saya pun selalu jugak balas komen. boleh je nak letak third party komen box, memang senang nak reply. tapi nanti loading blog jadi berat. tuh pandangan saya la.

Latest Entri :
1) Asma Oh Asma
2) Pertandingan Pantun Paling Menarik

kakcik berkata...

Kakcik pun seboleh mungkin akan membalas komen2 di blog kakcik satu persatu - kecuali kakcik betul2 tidak berkesempatan untuk membalas...

aibaks berkata...

PAC tu yang kerajaan tu ke kak? klu betul.. tahniah dapat PAC tu.. hehe

MamaYatie berkata...

sedaya upaya membalas setiap komen sbg tanda saya amat2 menghargainya..tq selalu jadi tukang komen blog picisan saya

sarah-najwan berkata...

eida= hehe..sama2..awk pom rajin gak mai komen blog akak nih..tq

miera= owh..jika komen akak mesti bls kat komen..

eda= betul..sbg menghargai

diana= hehe..saya mmg suka jugak..sb idea komen tu dtg selari dgn n3 yg menarik..tapi kotak komen awak da lain..ada reply tu..

eiela= yer..gtu pulaks

kakcik= mmg superb kakcik..jika saya kekangan masa pom gtu lah..

aibaks= bukan yg tu deh..tu APC..hehe..ni lain hal..

mamayatie=sama2 deh..sama2 antara blogger..saya nyer pun simple gak..

nazirulhazwan~ berkata...

saye amat jrg membalas komen.guane tu??wuwu bersalahkan diri ini??

Mama Kembar 3 berkata...

mama pun seboleh bolehnya akan cuba balas komen. Sbg tanda menghargai org yg sudi singgah baca & tinggal komen lagi kat blog kita :-) Tp mama faham juga sometimes blog owners yg terlalu bz tak sempat nak jawab komen satu persatu, esp kalau terlalu banyak komen, nak buat camna kan, ikut selera masing masing lah :-)

Zaidah berkata...

kena balas balik...tapi kekadang tu tak sempat nak balas....huhuhu...n biasanyer akan buat bw balik...klu tak tinggalkan komen just tinggalkan jejak kat sbox...

Izan Ishak berkata...

akak, mekasih sudi komen2 kat blog izan. sebolehnya izan akan cuba balas balik komen kat tiap2 en3. tp sebab tenet super siput...semua tinggal tak berbalas pun.

*skrg ni nak cuba apply cara ni: balas komen & pegi terus pada blog yg rajin2 komen tu. rasa dihargai dan menghargai kan~

~ayu.oyie.yuna~ berkata...

Assalamualaikum kak..
Suka bila org komen, rasa lg bersemangat nak mengarang..hehe..
thanks jugak utk akak sbb rajin sgt bw n komen ;)

sarah-najwan berkata...

nazirul= seme tu ikut keselesaan dan masa kita..xperlu rasa bersalah des..

mamakembar3= betul tu..jika sempat bole reply..

zaidah=tu pom salah satu cara gak..

izan= betul..tu psl..akak mcm jika smpat..ada 1/2 komen terus reply..nati dah byk..semput gak nk reply..huhu

ayu=sama2..sokong menyokong..

honeyvsbee berkata...

bee pun suka komen2 ni n balas komen..

Miz Ellysu Bahari berkata...

welcome blogger ~
ayuh komen lagi dong !

Hanis Azla berkata...

saya sangat hargai semua komen2 di blog saya.. mmg kalau sempat saya pasti balas balik komen2 tersebut tak kisahlah orang yang komen tu baca ke tidak reply dari saya.. lepas tu komen pula di entry mereka.. Thanks untuk sarah sebab rajin beri komen di blog saya.. serius komen2 tersebut buat saya rasa bersemangat untuk terus menulis.

CT berkata...

Aaah! Rajin2 masuk blog kak CT...bagi komen ya....

AngahSayang2314 berkata...

kak zie thanks la... sudi gak dtg teratak angah yg buruk nieee kan???? hehehhee

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

Terima kasih juga kerana akak sudi singgah dan komen blog amy..

p/s : akak amy perlukan bantuan , lihat di sini..http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/sape-orang-kelantan-minta-tolong-sikit.html

Hana_Hide berkata...

Blog saya je yg sunyi sepi...hu hu~

Ati Masrif berkata...

salam sarah,

kita pun akan balas komen sahabat2 dahulu
barulah boleh nak bw ke...
mmg kena hargai pada yg datang dan
rajin pula tglkan komen.. betul tak..

Kalamhati berkata...

Saya pun teringin nak letak komen box yg canggih manggih tu..sbb senang nak reply komen kawan2..

lepas baca masalah yg dihadapi olek Cikgu Isza, komen tu susah nak removed dan ada problem sbb ada komen yg dia reply tak keluar..

so tak jadi tukar..huhu

tak dinafikan memang agak letis nak reply komen yg byk..tp tu kekuatan kita kan..balas juga tho semput pun nak balas..hehe

sweetsal berkata...

akak pun suka org singgah dan komen blog akak, rasa best sgt..tkasih pd cikgu yg rajin dtg komen blog akak ye..hehe

n.hasleena berkata...

Komen yang ditinggalkan menandakan en3 kita dibaca dan gembira rasa di hati apabila en3 kita dikongsi bersama. Thanks kak sarah atas komen2 akan di en3 saya.... :)

sarah-najwan berkata...

bee= sama kitaaaa....

miz= bole aje..hehe

hanis= kita serupaaaaaaaaa

CT= insyaAllah..

angah= sama2 angah..angah pun sama jugak..rajin singgah kat blog ahkak nih..

amy= sama2..jap akka terjah

hana= ko kene rajin sket..pi BW skrg deh..cari kwn2 maya..

ati= kita serupaaaaa...

kalam= tu la..saya pom ade baca kat blog cgu isza tu..biarlah kita guna cara manual je..

kaksweet= sama2 kak..

leena= betul sekali..sama2 and tq too...

kak Erna berkata...

salam sarah..kita memang begitu menghargai komen2 yang ditinggalkan kan..dan akan sentiasa membalasnya sebagai penghargaan..

aibaks berkata...

hehe....private n confdential yerk? hehe...

Asam Makruh berkata...

ada orang komen di shoutbox, adoii.. apa pun ini komen di tempat sepatutnya :D

APA SEBENARNYA?

sarah-najwan berkata...

erna=kita sama..hehe

aibaks= yer..hehee..

asam= ikut masing2 punya keselesaan..

Solihin Zubir berkata...

thanx jugak coz akak selalu komen bila sy update.. terharu wokkkk... T_T

Cik Tom berkata...

salam akak..thanks selalu komen n3 cik tom...dl cik tom rajin mereply di n3 terus..tp skang cik tom amik alternatif mereply di komen n3 owner blog yg komen..

semua ade pro n kontranya..

sarah-najwan berkata...

solihin=sama2..kamu pun akak nk ucap tq gak..

ciktom= owh..kalu terkumpul komen mmg penat nk reply..jenuh senaman jari..

Tanpa Nama berkata...

Good ԁaу I am sο grateful I
found yοur blog, I rеally fοund you by error, ωhile І was looκing οn Asκjeeve for
sοmething еlse, Аnyhow Ι am herе now аnd would just like to ѕay thank you for a
fantastic ρost and a all round entertаinіng blοg
(I аlso loѵе the theme/desіgn), I ԁon't have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the great job.

Also visit my website :: payday loans

Tanpa Nama berkata...

Ιt is perfеct tіme to make sοme plаns for thе future anԁ
it's time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

Also visit my webpage - payday loans

Tanpa Nama berkata...

Pretty! Thіs waѕ а rеally ωonderful post.
Thаnk you for supplyіng thiѕ infoгmation.


Also νisіt my web-site short term loans

Tanpa Nama berkata...

It's hard to come by experienced people in this particular subject, but you sound like you know what you're talking abоut!
Thanks

Here is my web-site payday loans