selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 8 Disember 2010

^ BLOGLIST 2011..SELAMAT DATANG TAHUN BARU ^

salam semua
petang ini setelah balik
dari berjimba-jimba tugasan PAC
saya ingin "menjoinkan" diri
dalam "BLOG LIST 2011..SELAMAT DATANG TAHUN BARU"
anjuran siapa lagi jika bukan blogger terkenal BEN ASHAARI

beliau sudah membuat rombakan blog list yang lama
jika dahulu..blog PERMATA HATIKU ini
berada dalam senarai CONTENG DINDING
al-maklumlah..blog mak budakkan..
anak-anak saya memang suka conteng dinding..wahahahaa..

sekarang..kita mulakan proses menjoinkan blog ini
seperti biasa mesti letak header blog BA dahulu:


jika uolls hendak join
bolehlah klik SINI..
bukan senang blog simple kita hendak terletak
dalam blog list blogger terkenalkan..
jom..meh..maghi..kita memeriahkan
suasana..HAPPY-HAPPY BLOGGING..

p/s: ini entry fresh dari kebun..hehe..

12 Rajin Komen:

honeyvsbee berkata...

gud luck kak..hehe..

Cma Shiema berkata...

wah...cantik layout...sudah berhijrah..he3..

gud luck...

Izan Ishak berkata...

akak...izan pun dah join juga~

cantiklah blog akak skrg...comeyyyy sgt!

azieazah berkata...

Syabas. Semakin aktif.

diana berkata...

saya join jugak...
tak pernah join sebelum ni..
heheh

sarah-najwan berkata...

bee= tq deh..

cma= semalm hijrahnya..hehe

izan= hehe..sempena hijrah nih..

kak azie= tima kasih..

diana= sama2 kita memeriahkannya..

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

Good luck kak..

Solihin Zubir berkata...

semoga tersenarai ye akak! :D

Tomato Gurl's Life berkata...

good luck!!ramai join termasuk cik tom..hehe..

AngahSayang2314 berkata...

ggod luck

SYaMiLa berkata...

sya pun nak join gak le... ;-)

dh lupa sblm ni dok dlm kategori mana...he3...

Gayahspears berkata...

nak join tp takut thn dpn bz :( macam mane ya akak ...