selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 17 Disember 2010

^ OLOLO..KIRANA ^

salam semua
cerita kirana sudah nak habis

persoalannya di sini
cerita yang menggantikan kirana
tidak kurang hebat pelakonnya
yang pernah menarik minat saya tengok
walaupun sudah hampir habis..wahahhaa
demam si baim wong dan marshanda..wakakaaa..

**pic si baim dgn marshanda- pelakon benci bilang cinta**
kredit to google


cerita kirana akan tamat
cerita baru akan bersiaran pada 21 dis
menggugat keminatan jugak tuh..

bukan apa..jika tak tengok
nanti macam kosong sahaja waktu petang itu
baik kita isi dengan menonton tv..ececece..
macamlah saya ini..free 25 jam..

cerita kirana pun akan ending
macam sedih jugak
sedih pada si raka kot
alahai..siankan..orang yang baik
itulah..mabuk tgk sinetron saya ini..hahaa..

jika tiada apa-apa
waktu petang itu
jom la kita layan
cerita baru --> bukan diriku
nampak gazet macam menarik..hehe
minggu depan yer..

p/s: ada tetamu mau mai kat umah nih..kene bersiap2 sket..

27 Rajin Komen:

honeyvsbee berkata...

haha kak bee tak tengok langsung cerita tuh :)

Kalamhati berkata...

hehehe saya pun dah berhantu tgk kirana ni..tiap2 hr tunggu..takpun tgk marathon dia

Sidratul Muntaha berkata...

sempat lagi kak layan sinetron?1
adeii
samalah mcm setot.
huhhu

SYaMiLa berkata...

dh lama tk layan drama indonesia...sbb penat nk tunggu sampai habis..panjang sgt...he3..

My recent post "Watermark PERCUMA-Part 4"

Puteri Iqa Izyan berkata...

tak se best benci bilang cinta. :D

diana berkata...

marshanda dan baim wong ni dulu pasangan bercinta kan>>
sekarang dah putus dah..
dalam paper bila entah saya baca katanye gosip
panas di indinesia kata yang marshanda ni mengandung sekarang.gosip je..
maknanye belum pasti pun lagi..
jadi jangan sapa2 percaya pulak..
hehhe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

layan juga eyh cerita indon hehehe

TERKINI: KERANA PULUT SANTAN BINASA KERANA MULUT BADAN BINASA

nazirulhazwan~ berkata...

sory la, den mmg tak layan la cite2 cmni.hehe

echah mashuri berkata...

akk.best ke cite kirana tuh?ramai yg demam sinetron tuh.hehe

ch@ berkata...

tataa raka... tataa raka. tgk kirana, tgk raka aja. haha... citer apa lps ni? si baim wong tu kah pelakonnya? harus tgk. niii yg ada dua hero tu eh? rasanya... kita pun suka dgn yg lg sorg tu. keke...

ieda berkata...

dah tgk bukan diriku tuuu dekat 3kali .. tapi x sehebat cite BAIM yg sebelum nya .. huhuhu sbb bukan dia yg berlakon .. dia masuk bdn org lain huhuhu

n.hasleena berkata...

takde chance sangat kak tgok tv.... Darwisy pegang remote hehehe

Robot | Sakti berkata...

peminat sinetron rupanya.

:)

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

wah akak pun mengikuti jugak cerita nie..amy dari awal sampai la sekarang x pernah misskalau termiss pun mesti repeat hari sabtu tengok..best suka Galang gan Raka..

Ciklinn berkata...

huhuhu ciklinn tak polow citer ni.. tapi mmg ramai peminat cerita ni kan....

sila kemas umah lagi sat lagi ciklinn n family akan sampai hehehhe

Hanis Azla berkata...

dah lama sangat tak layan citer2 indon ni.. last tgk masa citer wulan..

eelobor berkata...

tak reti nak komen sebab tak follow cerita kirana, tak tahu macam mana nak layan feeling citer2 cam gini. hehehee, susah nak masuk ngan kepala wooooo

nuriz berkata...

baim wong baim wong hehehe mesti tengokkn

moon berkata...

cinta kirana nk hbis da??
ala....da xdpt tngk la.....=)

Atika Natasha berkata...

heheh..baim w0ng tuh mmg slalu dhandingkan ngan marshanda kan? =)

Cma Shiema berkata...

he3..kdg2 layan gak sinetron ni..
tp kirana cma x penah polo lg..

Solihin Zubir berkata...

sy kdg2 je tertengok sinetron ni..
sesetengah sinetron sgt mnyakitkan hati.. ada je watak baru yg tiba2 muncul.. citer nmpk cam dh nak abis, tiba2 jd smakin pnjg.. haha.. adeyh..

Ati Masrif berkata...

alohai...kita ni tak sempat tgk
tv siang hari..coz anak2 dah kongker
maleh lak nak naik atas tgk tv kecik tu..hihi

kakchik@ella berkata...

finale isnin ni cikgu. hehe ..

S..U..D..@..I..S berkata...

best cerita ni....
tertunggu juga crita baru

Cik Tom berkata...

cik tom xpernah tgk pn cerita ni sbb xde astro..hihi

nur berkata...

sarahnajwan..
tak ikuti sanagt cerita ni takut terlekat.. cuma kalau dah terlekat nanti susah nak berhenti
ALL IN ONE