selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 29 Disember 2010

^ TELENOVELA ^

Assalamualaikum
buenos tarde --> selamat siang
hehee..saya spekang sepanyol sikit

uolls ingat tak
zmn dolo-dolo
dalam 3 tahun lepas
sebelum kita semua
mabuk tengok sinetron
terlebih dahulu saya suka
tengok telenovela dari amerika latin..hahaa

uolls ingat tak cerita betty la fea
cerita gadis yang tak lawa
tapi jatuh cinta kat bos yang hensem
atau cerita rosalinda..wahahaaa..
memang saya masa itu
tak boleh miss tengok..
memang hangatlah masa itu..

tapi sekarang macam
sudah tidak ada cerita inikan
cerita last yang dimainkan kat tv3
saya rasa cerita lola kot..hehe

itulah..kadang-kadang
suka tengok telenovela ini
sebab heroin dia lawa-lawa
hero pulak hensem-hensem
tapi yang tak menahan
panjang episodnya
tapi..suka punya pasal
banyak jugak telenovela
yang saya layan
tapi sudah lupa tajuknya..wahahaaaa...

uolls layan tak dulu2 tu??

p/s: mabuk cerita si baim yang baru ni pulak..hehehe

30 Rajin Komen:

Puteri Iqa Izyan berkata...

rindu nk tgk telenovela.
dlu telenovela best gile2..

nk2 rosalinda.. hehe

kakcik berkata...

Tengah layan 'Putera Katak' waka waka eh eh... ;-)

zue @ annaleeya berkata...

suke sis... lagi satu sy suke sgt citer yg maria clara tuh... best woooo...

diana berkata...

saya suka tengok
lausapadora..
cerita tentang si kembar tu..

AngahSayang2314 berkata...

wah kak zie mabuk cerita tak pe jgn mabuk cinta marah suami tue nanti hehehehe

sarah-najwan berkata...

iqa= bestkan citer rosalinda tu..lawa sungguh dia..

kakcik= xsempat tgk..masa blogging sb kul 6.30..citer si baim pulak..hehee

zue=mmg..maria clara tu akak layan gak..

diana= itu pun saya tgk..byk dah tgk..tapi lupa tajuk sb bahasa latinkan..

angah=xdelah camtu..mabuk tgk tv je..hahahaa

munna berkata...

dulu sebelum kerja..ptg2 layan citer maria mercedes, la usurpadora tapi skrg ni dah kerja tak dapat dah layan telenovela bagai

eiela berkata...

oo dulu eiela suka layan cerita por tu amor..tuh yg paling best.

Latest Entri :
Tumbang Di Tendang Kambing

eelobor berkata...

hehehe, tak pernah minat telenovela nih. panjang sangat episodnya. suka movie tengok 2-3 jam terus abis. esok layan citer lain lak. malas nak tunggu2 apa kesudahan jika episod beratus2

Cma Shiema berkata...

he3...ado...cma pom ade layan gak citer nieh..maria mercedes la..si betty tu..
kdg.sampai spekang ngan mak skali..he3..

honeyvsbee berkata...

zaman bee sekolah dulu jer layan hihi..

Cikgu Nurin berkata...

Akak ingat tajuk dia...'La Usu Padora.......' heroin lawo gilerrrr.....

~ayu.oyie.yuna~ berkata...

assalamualaikum kak ;)
akak ni mengimbau kenangan betul..sy pun mabuk telenovela dulu..rosalinda,mistres hermanas, apa2 lg la dah lupa tajuk..
sampai time tu, bole faham n cakap spanish sikit2..haha..mabuk2..

Queen F berkata...

dulu zaman sekolah suka gila cerita rosalinda..

konpem lekat depan tivi punyalah..

siap hafal lagi lagu..

sanggup ponteng kelas petang nak tengok rosalinda pukul 3..

hahahaha.. tp kenangan hanya kenangan.. >.<

Nafisa81 berkata...

ye la kak sarah..masa tu siap hapal skrip yg pendek2.. hipocrita..stupidas..nadaa..paling minat mistress hermanas

nuriz berkata...

ntv 7 dulu ada telenovella apa tajuk ye rosalinda ke maria clara, semua org pakat demam telenovela tu

Hanis Azla berkata...

betullah, dulu tu mmg mabuk cerita telenovella tu.. balik kerja mmg serbu tv dulu... dpt tang hujung2 pun jdlah.. he..he..

Yasminhamid berkata...

banyak gak telenovela yang saya layan dulu...

Das berkata...

dok brp tgk telenovela....tp rosalinda tgk celup2....nw aku tgk cerita chinta kuk internet....best gak citanya ya....

S..U..D..@..I..S berkata...

sbb panjang sgt itu...ada sikit lah
so skrg x layan

Tanpa Nama berkata...

Suke nengok yang real jer..BOLAA

Ati Masrif berkata...

pernah tgk sekali tp lupa tajuk

n.hasleena berkata...

salam kak
emmm....bertemu kembali :)
saya suka gak dulu...ada gak yg ingat..
Mistres Hermanes
Rosalinda
Betty la fea
Lola antara yg terbarulah...
Cite yang siang cantik malam tak tu apa ntah hehehe (tak ingat tajuk)
Ada tu kak yang wataknya Maria Clara tu...
Tapi best2 gak citenya..Mmg banyak gak yg saya follow hehehe

Papa Mifz berkata...

tu la...mmg best...tp skrg mcm dh kurang la citer2 mcm tu kan....skrg ni byk citer indon lak...bosan...

azieazah berkata...

Tetap tak leh lupa siri OSHIN dulu...

En iLham berkata...

dulu pun suke gak tgk cite camni
ada satu tu tajuk die LA INTRUSA
mak suka sangat tengok,so sy pun terpaksa tgk

deCrewz berkata...

Dulu layan gak.. Tp skrg dh kje, TV pun da brhabuk...he3

Ony berkata...

telenovela mmg seronok. tpi panjang sgt lah.......

rieyana ynn berkata...

penah tgk rosalinda dulu..ahakss...;d

Gayahspears berkata...

gayah pulak suda jarang tgk tb.. ntah la.. tak minat sgt..huhu