selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 18 Disember 2010

^ RAMAI SUNGGUH!!! ^

salam semua
baru dapat bersiaran

kelmarin saya menerima
kunjungan kawan lama
singgah dan bertandang di rumah
maka pada pagi ini
tepat jam 10am
kami semua ke
GAMBANG WATER PARK

memang mengujakan
sebab orang sungguh ramai di sana
mungkin faktor hujung minggu
dan musim cuti sekolah

usai membeli tiket
kami masuk untuk mula
menikmati sajian permainan air
yang ditawarkan di sana
memang seronok
terlalu ramai pengunjung
sangat meriah
yang tak menahan
dengan saya dan en. hubby juga main air
**itu yang snap picca pun sikit dan ambil masa betul hdk oplod-->ter"small"**



**peserta kanak-kanak**



**mek sarah dan angah yang kesejukan**




**salah satu tempat main air yang vogue de vazz**


memang seronok sampai saya nak ambil picca pun tak sempat
dan menjadi pilihan percutian keluarga masa kini
budak-budak memang suka bermain-main air
jika ada masa
bolehlah berkunjung ke sini deh..
bayaran tiket pun tidaklah mahal sangat..hehe

p/s: dari rumah saya dalam 36km sahaja..hehe

15 Rajin Komen:

diana berkata...

seronok tu dapat pi water park..
kalau suami saya dia nak p hari bekerja..
katanye tak ramai orang..
tak pernah pi hujung minggu.
kat sini yang paling dekat kat bukit merah la.yang tu seronok giler..sg.petani pun ada tapi tak pernah pi..

Hairil Rizal berkata...

Oo..Gambang pun ada Water Park ya?
Chantekkk..boleh la pegi sana kalau ke Kuantan!

Papa Mifz berkata...

wah best nye....Papa Mifz masih belum berkesempatan nak ke sana...tgu baby besar dulu nampaknye..:)

ieda berkata...

waa kak nie yg x sabar nak gi nie ..
nie anak2 tgh tgk jugak nie heheheh

hans berkata...

wah
kalau 36km tu jauh la tu
hohohoh

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

sarah-najwan berkata...

diana= mmg best..mesti maisara suka..

hairil= ye..baru tau eh?

papamifz= owh..xpe..besar sket baru molek bw anak tu

ieda= yer..pi la..besta..

hans= xde nyer jauh..

Kalamhati berkata...

bestnye!hehe
sy baru sekali pegi sana..

echah mashuri berkata...

baru duk plan ngan kengkawan nak g gambang.hehe...seronok je.

Solihin Zubir berkata...

seronotnya dpt main air...
dh lama tak gi water theme park.. jelesnya.. huhu..

Cempakamelati berkata...

Best tu ..bercuti ngan keluarga..tak pernah lagi sampai ke tempat tu.

Cma Shiema berkata...

wah..bestnyer kak..
he3..cma pom ingat nk g tambun ujung bulan ni..
berjimba2..

n.hasleena berkata...

one day nak g jugak nie kak...

Cik Tom berkata...

cik tom teringin nak gi sn gak akak...jeles2...hehe

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

kalau tersesat cuti kat sane leh la gi...

nur berkata...

sarahnajwan
best nye g GWP tu.. teringin nak pergi
ALL IN ONE