selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 3 Disember 2010

^ EHEM...EHEM...^

salam semua
tu la..rumah orang seme
cantik-cantik
saya pun gatallah tangan
hendak tukar jugak nih

taraaa.....uolls tak silap masuk yer..
ini blog saya ni...PERMATA HATIKU..

hendak buat yang grand2..
diriku tak mampu dan tak terer
terriblekan...nahas jugak...

setakat yang ada tu
hak inilah yang saya berkenan
ciri-ciri buku itu
menunjukkan bidang kerjaya saya
me"nike" buku-buku latihan pelajar
dan buku sumber ilmu pengetahuan..

p/s: walawehh...andaikan dapat template yang cantik kan seronok..

23 Rajin Komen:

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

Surprisnya ingatkan salah masuk umah tadi..cantik suke sangat

En iLham berkata...

hehe
macam singgah library plak
boleh pinjam buku satu cikgu
banyak kat rak belakang tu
hehe

sarah-najwan berkata...

amy= hehe..saja suka2 tukar..yg lama tu zmn bulan 5 thun ni..

syamil=ye..nak yg mana bukunya..saya kan cikgu..byk bukunya...

Das berkata...

waaa comel...bnyk lak bukunya... tapi takdok tajuk buku tu susah nak pilih.....

CT berkata...

mini library ekk...kita mmg keja dgn library so tamooooooo tgk buku2 ni....letih akak! hehehe

diana berkata...

sarah,..
ada masa awak rajin2 la godek2 kat situ..
banyak benda boleh tukar2..
kaler background pun kita boleh pilih sendiri..

kalau awak pandai godek2 photoscape pun boleh buat header sendiri..

azieazah berkata...

Kalu ada masa dan sedikit skill, apa salah menukar. Jamu mata supaya tidak jemu..

Kak Azie malas nak tukar, sebab selalu kena buat link dan side feed semula. Kadang2 ada yang ilang...

nazirulhazwan~ berkata...

tau la sis cikgu, hehe;p pakai background buku.hehe

sy ingat botol2 da sis pindah td;p

sarah-najwan berkata...

das=hehe..ok la tu..byk pilihan

CT= sobar aje la..buku2 sumber ilmu..

diana= nk buat yg ni pom da takut2...hahahhaa..ni rasa saya amik masa 6 bulan kot baru tukar..

kak azie=nape asik kene ejas kat side bar tu..dia kan setting terus jugak kak..guna templates sedia by blogger je..hee

nazirul= betullah pindah umah..umah buku

padin berkata...

haha sama la kita, me"nike" kertas jawapan student.. huu

Kalamhati berkata...

vhaa vhaaa..beri de seprais!hehe masuk sini rasa cem educated trus!hihihi lawa kak weh!ambo suko..=p

sarah-najwan berkata...

padin=ye lah..bidang pendidikan kan..

kalam= u like..i like it..hhee..bagus rasa educated sket sb kita cikgu..

eiela berkata...

guna template sedia ada pun cantik jugak kak. tapi nih memang baru nih, fresh lagi..

Latest Entri :
Senyum Itu Sedekah
Bila Si Dia Bertanya

n.hasleena berkata...

salam kak...
bersiaran kembali...
emm...sejak thari smlm internet problem..
dah nak malam baru ok..
apapn tahniah kak..
menarik background baru :)

Panglima7 berkata...

Salam Sarah....

Takpe...gode godek jer..nanti mesti jumpa juga camne nak buat blog yang cantik....hamba pun main redah ajer...akhirnya berjaya.

Solihin Zubir berkata...

me'nike'? hahhaa... knapa bkn meng'adidas'? hehhee..

Uncle Lee berkata...

Hi Sarah...nice blog page. Very classy and colourful. Love it.
Must have taken some hours to do this I guess.
Have fun and wishing you good health, Lee.

Izan Ishak berkata...

wahhhh...akak dah tukar cat rumah ek... comeyyylah nih! lepas ni boleh tempah header lawa2 deh~

Tomato Gurl's Life berkata...

cantik background akak pilih ni..cik tom xpernah tgk lg kat blog lain..tahniah berjaya tukar bg blog...

pasal soalan akak mengenai top commentar tue..code tue akak copy kat sidebar/add a gadget..sama step cam copy code shoutmix yg akak buat :)

Notami berkata...

nice blog! :)

apik pehe berkata...

oklatu kak daripada apik ni x tukar2 lgsung..huhuh

sarah-najwan berkata...

eiela= tq dik..

leena= ye ke..mesti bosankan...tq..main godek2 je..

pang5= yg ni mudah je..apply trus..

solihin= nike tu kan simbol dia mcm tanda rite..hehe

uncle lee= tq visiting

izan= teringin gak nk tempah header katun2 comey..tggulah..hehe

ciktom= waaa..ciktom dah mai..nati akak try buat deh..akak kan penakut..hehe

notami= tq..

apik= jika ada masa tukarlah..awok lgi terer bab it tu..ngaji pun psl komputer...

Gayahspears berkata...

simple sgt~ cantek...