selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 30 Disember 2010

^ KETIDURAN SEBAB KEHUJANAN ^

Assalamualaikum
selamat pagi khamis semua

sejak semalam
bumi kuantan dibasahi hujan
hujan renyai-renyai tandanya
kemungkinan kebanjiro

suasana apa lagi
sejuk, dingin dan saya agak kemalasan
usai subuh seolah-olah selimut itu
memanggil-manggil menyeru-nyeru
saya pun kalah lalu..apa lagi ZZzzZZzzZzz
al-maklumlah..masih dalam musim
cuti sekolah yang bersisa 3 hari lagi..huhu

memang sudah lumrahkan
suasana dingin ini
mata pun jadi macam kuyu-kuyu sahaja
macam hendak ketiduran sahaja
buat apa sahaja pun macam mood ke lautkan...
hahhahaa..

apa-apa pun
mulai hari ini
saya mesti cergas
sebab mesti menjalankan
operasi besar-besaran
H.O.U.S.E~K.E.E.P.I.N.G!!!!!!!!!!!!!

nanti sudah buka sekolah
alasan sebab sudah sekolah pulak..hehhe
tapi yang tak menahan itu
sebelum menjalankan operasi mega
kita B.E.R.J.I.M.B.A-J.I.M.B.A
dengan B.L.O.G dahulu deh....

p/s: itu schedelu hari ni..esok pulak lain..heheh

20 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Kadangkala rasanya teringin untuk bercuti dalam erti kata yang sebenar2nya bercuti - bila balik tak sibuk nak basuh pakaian dan kemas segala! :)

Solihin Zubir berkata...

kemungkinan banjir? uiii.. harap2 tidak la ye akak..
hhhmmm.. kt sini pon mendung je.. huhu...

munna berkata...

kat Temerloh ni dah 2 hari hujan tak berhenti lagi... pagi2 rasa malas je nak gi kerja klu smbg tido syokk

~ yus ~ berkata...

hehe..yelah kak, saya pagi ni pun liat je nak turun dari katil tu, sojuk je...:D

Das berkata...

kat sini baru semalam start panas...kelate, ganu, phhg duk bnjr lagikan thn ni...

Ellen berkata...

bestnya tu kak, kalo tidur time hujan ..sejuk2 gitu!!hehe

ieda berkata...

hahahahh bagun kak .. kang tidoo x sedar kang heheheh

harap2 banjir .. suke banjir .. huhuh

Solihin Zubir berkata...

kalau akak klik link lama sy, dia akan trus ke link baru..
tapi kalau akak klik link lama sy kat blog list akak, dia x detect.. so, akak kena set lain link sy kt bloglist akak..
bloglist sy pun dh terbubar sendiri sebab tukar domain..

aibaks berkata...

akak duk kuantan ke kuala selangor?

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sejuk kak..jomtido..hehe

Izan Ishak berkata...

mintak2 lah dijauhkan dari banjir ye kak. kat sini pun mndung je ni~

Hanis Azla berkata...

ala bestnya sarah.. kita yg kat opis terkebil2 layan ngantuk bila tgk cuaca mendung kat luar tu.. he..he.. slmt berhouse keepinglah yer..

Ati Masrif berkata...

mendung dan hujan ni
buat malas saja...

lawan..lawan..hihi

aibaks berkata...

hehe... bukan ritu akak cakap akak duk area kuala selangor pastu gi jenjalan kat mid valley ke?

sarah-najwan berkata...

kakcik=ambillah cuti kakcik..3 hari ke..berehat2 sakan kat rumah..kita relak bagai2 tu..

solihin= tu la..2 hari da ujan nih..kata hingga ahad tau..

munna= ujan jgk..mmg kita rasa cam malas je..nk tdo lagi ade la..

yus=kita serupaaaa

das= tu la..gelombang kedua kot

ellen= tu la pasl ellen..mencabar betul..rasa nk sleep je

ieda= da bgun da zasss n3 slaluh..dkt trapik lite kita tu..air mudah naik tau..

solihin= owh..akak nk list baru dah..

aibaks=hehe..dok kuantan la..

LM=jom..lepas mkn tghari harus ZzZzzzz

izan= kat kwsan rumah akak ni..xbanjir..jika banjir jugak..tgglm kuantan..ehhe

hanis= mmg best..jgn jeles yer..tu la..kata nk house keeping..ni dok berblog lagii...huhu

ati= mesti lawan..nk house keeping nih...

eelobor berkata...

ketiduran sebab kehujanan serta nak berjaga "kemalaman" nanti. hahahaha

Gayahspears berkata...

n3 akak ni buat Gayah mls nk keja..hahah. rase nk balik umah dan tarik selimut..huhu.. ape lagik.. jum tdo la akak..hahaha ZZZZZZzzzzz

diana berkata...

samala kat sini ..
hari2 sejuk..
kalau dulu lepas subuh boleh pi lari2 sat kat taman..la ni saya memilih untuk tarik kain selimut semula..
dah seminggu lebih sejuk gini..

Cma Shiema berkata...

samelah kak..kat cni ptg jer ujang...la ni mendung...sejukkkk...

AngahSayang2314 berkata...

alamakkkk tido lak kak zie nie?? aduhhh nie yg cemburu nieeee