selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 23 Disember 2010

^ DUP DAP DUP DAP ^

salam semua
hari ini saya meting lagi
sambil berdebar dengan
keputusan PMR
doakan yang terbaik untuk sekolah saya
dan..subjek saya--> 100% for A..

bercakap tentang dup dap dup dap
banyak perkara yang membuatkan kita berdebarkan
macam saya sekarang ini
macamlah saya yang ambil peperiksaan itu
tetapi itulah..pelik betul

adakah berdebar itu
interpretasi kepada perasaan takut
jika berdebar sahaja
tidak jadi hal
ada yang sampai hendak terkencing
sakit perut memulas
muka sudah pucat
berpeluh-peluh
dan segala macam kelakuan
yang di luar jangka

saya rasa uolls
pernah terjebak
dalam kes mendebarkan yang amat sangatkan
saya yang paling mendebarkan
saat hendak melahirkan anak-anak sahaja
perjuangan antara hidup dan mati
betul tak wahai semua ibu???
alhamdulillah..semua debaran saya itu..selamat

satu hal lagi
saya tak boleh tengok
sebarang gambar yang ngeri2
gambar darah2
maunyer saya pitam 10 kali..huhu
berdebar ketakutan
itu sebab saya tak jadi doktor kot
walaupun cita-cita hendak jadi doktor
cayalah....hahaa..

so uolls..jom kongsi kisah berdebar anda

p/s: ni entry debaran sebab hendak tgk result PMR esok...entry auto-publish - font pom merah dan besar..huhu

20 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Semoga anak2 yang menduduki PMR lepas mendapat keputusan yang baik. Kalau gagal, bukan bererti akhirnya sebuah kehidupan...

nazirulhazwan~ berkata...

cikgu ngaja subjek ape??bhse klate ker??:P

alinac lover berkata...

semoga ramai get A nanti ya~

ibu_BatRiSya @wardah berkata...

adik sy pon ade amik PMR ni...

Zaidah berkata...

insya Allah semoga subjek sarah dapat straight A ....pernah jugak rasa berdebar masa nak akad nikah...masa nak tunggu kelahiran...masa nak dapat result periksa dan paling berdebar masa nak jumpa ngan Boyfriend....hehehe

Cik Tom berkata...

semoga subjek akak 100% A dan semua student berjaya dgn cemerlang :) amin....

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

akak mengajar subjek gapo..wish all student akak mendapat keputusan yang cemerlang...

Yan berkata...

all the best tuk budak2 PMR.. moga result yg keluar cemerlang2 belaka

Yan berkata...

opss lupa..

salam kenal.. hehe

Hanis Azla berkata...

cikgu2 pun turut dup dap macam anak muridnya yer.. Bagusnya.. semoga selamat semuanya buat sarah..

~ yus ~ berkata...

Seorang guru pasti berdebar-debar menunggu keputusan anak-anak didiknya. Kalau semua berjaya, pasti guru gembira, alhamdulillah mereka dapat terima segala apa yang di ajarkan. Kalau terkandas, guru pun turut berduka, takut kita tersalah pandang ke kan..

Semoga semua anak2 didik akak berjaya dalam PMR mereka..

ieda berkata...

saya doakan yg terbaik kak .. insyaallah ada rezeki sure A semua .. :)

bagi saya saat melahirkan dan mendapat resault anak2 lah yg mendebarkan saya ..:)

sarah-najwan berkata...

TO ALL:

TERIMA KASIH PADA SEMUA UCAPAN
SUBJEK SAYA SANGKUT SEORANG DAPAT B..TAK CAPAI JUGAK 100% SEMUA A..

TAPI XPE..INI KEPUTUSAN TERBAIK JUGAK..TAHUN 2011..SAYA USAHA LAGI..

MMG BERDEBAR TADI..TAPI ALHAMDULILLAH UTK KESELURUHNNYA..

Izan Ishak berkata...

alhamdulillah..tahniah pada semua pelajar dan cikgu2 semua termasuklah akak. bukan tugas yg mudah kan.

moga tahun depan dapat capai 100% A pulak~

deCrewz berkata...

Adik saya amek PMR tahun lepas, lingkup..hu3. Katanya pening sbb banyak subjek, biasalh sekolah agama, buku rujukan saja dah 5 kilo..hu3

Cempakamelati berkata...

Hmm tahun ni nampaknya keputusan PMR memberangsangkah ..Alhamdulillah.

munna berkata...

Tahniah kak akak dan student akak.. fuyoo sorang je sangkut B.. pandai2 anak murid akak... dpt pulak cikgu yg pandai mengajar... akak ajar subject apa?

diana berkata...

adik saya pun dah dapat keputusannye..
tapi dia siap bagitau jangan bagitau kat blog atau fb sebab malu kat kawan2..
tapi saya tengok pandai dia banyak dari saya la..
hahaha....

Abu Luqman berkata...

salam..tahniah cikgu...

n.hasleena berkata...

memang cikgu lebih berdebar bila result nak keluar... :)