selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 28 November 2010

^ SUKA GAMES? ^

salam semua
cepatnya malam..
esok pasti ada yang monday blues
saya....opssss..cuti..

uolls suka layan games tak?
bukan games main-main sukan itu
ini kisah online games
atau siap beli cd lagi

zaman saya suka games ini
bermula sekitar tahun 2006 kot..
masa tu..seme orang dok layan games ni..
ni ha...ZUMA..pic dr google:


saya pun sama
main mende ini
memang memabukkan
jadi sangatlah ralit yang amat
ralit hendak menembak bola-bola comel tu

selepas itu..saya mula mengexplore
online games berbentuk puzzle
seronok jugak melayan games ini
jangan tak tahu
mini golf pun saya join jugak
hahaaha...

lepas itu..timbul pulak tumblebugs
yang ini lebih kurang ngan zuma
main tembak2 jugak

masa main games ini
sudah lama berlalu
sekarang masa bermain dengan blog pulak..ekekek..

p/s: lepas suka hepi2 blogging ini..kita semua akan suka apa pulak yer??

23 Rajin Komen:

SYaMiLa berkata...

sya pun suka....hari2 main...akhirnya dpt tamatkan jugak game tu...setelah bertungkus lumus tiap hari...masa tu pregnant ahmad...sebab tu ahmad skrg suka main game...he3...

honeyvsbee berkata...

dulu laaa.kat tepun tp sejak ada tnet dah kurang layan game

sarah-najwan berkata...

syamila= akak pun khatam zuma nge tumble bugs tu..puas hati..hahahha

bee= dulu dok jepun ke?..ad tenet lagi byk pilihan..yg on9 games tu..free dan byk pulak tu..

Puteri Iqa Izyan berkata...

huhu.akak main benda nih??

kawan sy dulu gila sgt game gini.. :P

Kalamhati berkata...

salam kak..

hihihi baca je ayat2 akak, sy gelak sowang2..perangai kita ni mcm sama je..hehe zuma ni sy tak hantu sgt...yg jenis puzzle dan cari harta karun tu sy suka..memang berhantu betul..ralit dibuatnya

nazirulhazwan~ berkata...

sy x penah men game ni, penah cube tp xmng pon, pastu da xnak men:P

sarah-najwan berkata...

iqa= best main zuma..ralit weh..

kalam=sehati sejiwa kita..yg puzzle games tu..satukan 3 item..pastu hancur..like the jewels..akak mabuk jugak tu..hahahaa

nazirul= try la main..kamu masa ni skol lagi kot..

Sitisifir10 berkata...

adus...saya tak pernah lg layan game online...bukan hape, takut virussss

azieazah berkata...

Setakat ini, Kak Azie tak pernah bukak game kat mana2 web.. di FB pun langsung tak penah bukak sbb memang tak pandai...

mamalieyna berkata...

eina suka tumblebugs tu..masa mula2 beli lappy dlm pantang arif, dok kt kg, boring2 layan tumblebugs la..time tu takde broadband lagi..arif lak tak byk ragam, tido je kerja dia..sedap la layan game ni..hehe..

skrg?..layan blog jerla..hehe..

nuriz berkata...

hehe memang dulu saya pun giler main zuma ni skrg tak main dah hehe

diana berkata...

sejak kenal blog tak tumpu dah pada games..
hahhah..
kesian..

suzie rahman berkata...

dh lma xmen zuma..ikiki syok..teringat lak kt lecture suzie citer sal nenek nya yg suke men zuma...

DaHLia berkata...

suka gak men ZUMA ni dulu..
tapi dah abis level dah main...hehehe
skrg ni cr game lain laa pulak..

Entry Terkini DJ : Rahsia Sebenar Cikgu Shida

Jom Join Projek Disember DJ2B - 31 Blogger

Solihin Zubir berkata...

sy pon pnah main gak game zuma ni.. itupun disebabkan terlalu boring sgt2.. xtaw nk watpe..
tapi kalau ada internet, jgn harap sy nak main game.. hehe..

Ati Masrif berkata...

salam sarah.

lambat sikit dtg
dah awal pg isnin

kita takut main game..pasainya
mcm awak ckp nanti ralit
baik tak payah..susah kalau dah melekat..

hubby dan anak2 suka sgt

n.hasleena berkata...

salam kak..
tak pernah main hehehe..
kecik2 dulu lagi ler blm ada komputer nie. skrg lak tak pernah gak cuba. tak pandai hehehe
tapi seingat saya dulu main game kat tanah mcm 'galah panjang', 'tip tap' (tak taulah kalau istilah kita lain2)..tp enjoy jgk game dulu2 kan...

Eliza berkata...

saya mmg betul2 ketinggalan ketapi lar..tak pernah tahu pun wujud games ni dulu..cian saya kan..

Das berkata...

games....memang gila la masa dulu...bukan setakat games biasa...masa mula2 kawin dulu aku siap beli PS1...main ngan laki aku sapa kul 2,3 pagi....hu3....masa tu takde anak lagi...hahaha

loni kalu aku main games ngan anak mesti menang aku...terkejut they all...

loni main masak2 je....masak2 yg betul2 punya...hahaha

Gayahspears berkata...

hahah... ngadap pc opis gayah men game ni la akak.. kita serupa...huhu

Miss Yaty berkata...

betul2..game ni femes masa 2006 gitu lah sebab masa tu yaty baru masuk u..memang suka sangat main game ni..best gila..gam je pas tu study last minute.adeh -.-'
tapi sekarang dah borink da..hii

Kuman Chaos berkata...

game nih baik untuk senaman jari.. :D

kuman "MH-60K Blackhawk SOAR pulak!!" Entry

sarah-najwan berkata...

sitisifir=takut gak virus tu..hehe

kak azie=baik jgn mula..sb jika terjebak..mabukkkk

mamalieyna= dulu xde tenet cam gini..

nuriz=sama kan sb mmg best..

diana=hahaaa..kesian kan..dulu gameslah pojaan hatiku

suzie=seme org suka waima nenek pom..ralit weh..

sikgu dahlia= ye..saya suka blog pulak..hehe

solihin=dulu xde tenet blog bagai nih..layanlah games kan..

ati=mmg ralit..bahaya gak..

leena=dulu2 tu thun 2006 je ..dah keje kan..

eliza=zuma ni femes emes tau thun 2006 tu..seme org dok main

cikgayah=kita serupaaaaaaaa...

yaty=mmg best..melekat je ngan games...dapur pun xberasap..akaklah

kuman=betul..dgn senaman mata..tgk bola yg nk kene tembak..