selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 13 November 2010

^ BARU BOLEH BUKA ^

salam semua..
huhu...seharian dari pagi hingga sekarang jam 5.13 pm
barulah saya boleh buka blog kesayangan hamba ini..

kebizian dan ketidaksempatan ini disebabkan dua hal yang utama:
1. pagi tadi saya meting sehingga jam 11 pagi
2. majlis tadika najwan:
sekarang kan..tadika pom buat majlis ala-ala konvo uolls..
fuhhh....budak2 6 tahun yg akan tamat tadika itu diraikan mcm graduan.
anak saya si najwan itu tidaklah sebab dia baru berumur 5 tahun
tapi diraikan juga sempena hujung tahun persekolahan

tapi..itulah saya hendak bagitau..
hujung minggu mmg jarang berinternet.
apatah lagi jika kita keluar rumah untuk soping2 atau berjalan2 ke rumah kawan
atau menghadiri sebarang majlis atau melakukan tugasan
sah2lah kita tak boleh hendak mengadap internetkan..
apatah lagi hendak mengadap blog ini..
kekangan masa..

biasalah..hujung minggu biasanya masa bersama dengan keluarga
manfaatkan masa itu untuk bersiar2..makan angin..
jika ada undangan kawan..kene penuhi..
saya rasa uolls pom samakan
weken atau hujung minggu
kita jarang2 berinternet @ berblog
banyak masa digunakan untuk jalan2..dan yang penting bersama keluarga

jadi sekarang...setelah seme kerjaan selesai..
bolehlah saya melayari internet ni..
dan apa lagi..hepi2 blogging deh..

p/s:__jom bw____

10 Rajin Komen:

KBSM berkata...

tu la... jalan2 kat cini..

diana berkata...

betul tu sarah..
kalau hari sabtu dan ahad traffic 100++ pun alhamdulillah sangat...
Sibuk nak jalan2 je..
malas nak hadap blog..
ni nak raya haji ni sah le 4,5 hari jugak tak berblog..
mau jatuh menjunam la traffic saya..

Zaty Rosli berkata...

hehehe..teringat adik grad tadika dulu~..mengalahkan kakak dia yg grad U..hehe ^^

sarah-najwan berkata...

kbsm--> nati saya pi

diana--> harus doh..line 3G kat kg kureng sgt2..xle doh nk traffics2 nih..nk buat camne..

zaty--> mmmg..ni buat kat otel tau..grand..

Gayahspears berkata...

hak3.. sempat lagi pomot bw kat n3.. akak jum2 bw same2 gayah :)

Bain n Adi berkata...

kak kat STF dan SMSSI Majlis Graduasi hari niii :)))))

Hana_Hide berkata...

Sebelah rumah ni pun ada graduasi gak...riuh-rendah~

Izan Ishak berkata...

akak...pagi2 dah nmpak akak jalan2 umah cikgu dahlia. terus singgah sini. izan pun sama, hari ni jelah boleh kuar jalan2 cari makan..jom kita!

sarah-najwan berkata...

gayah--> akak xbw smlm dik..tdo..ni baru reply komen..huhu

kam--> skol akak pada 4 nov..

hana--> mesti ko stress sb bising

izan--> hehe..umah cgu dahlia singgah jap..phtu post n3 dulu..hehe

padin berkata...

takpe, utamakan mana yang utama dahulu, then barulah seronok nak berblogging hehee