selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 2 November 2010

^ CITER HINDUSTAN ^

salam pagi semua
harap2..hari ini akan menceriakan kita semua
sambil2 menjalankan tugas..
kita hepi2 blogging deh~

suka tengok citer industan a.k.a bollywood??
zaman minat citer nustan nih..
zmn2 citer dil to pagal hee..shah rukh + rani + kajol
mak aiihhhh...masa ni...sakan mabuk wey..
semua minat SRK...i pom...keh3..
dan banyak lagilah..
saya tak hapal tajuk2 dlm bahasa hindi nih...
kang tak pasal2..saya spekang hindi hari ni kat blog..ngeh3

kalu citer nustan
era 90-an..style
nyanyi2 bagai
salin baju banyak2 pasang..guling2
sekarang citer nustan sudah lain
begitu menarik sekali plotnya

hari sabtu lepas..saya sempat menonton satu citer nustan
tajuk saya lupa...tapi dimainkan di tv2
lakonan mantap dari kajol + ajay--> husben and wife nih
uolls tengok tak?
best sangat citer ni...meruntun hati dan banyak pengajaran untuk kita
citernya tentang kajol yang menghidap penyakit alzheimer walaupun berusia 28 tahun shj...
salu dengar org penyakit nih..org2 yang lanjut usiakan..

satu lagi citer nustan yang menarik menarik minat saya tgk walaupun lebih 20 kali ialah
citer 3 idiots..lakonan mantap ameer khan dan kareena kapoor..
citer ni mmg best sgt2..

jadi uolls peminat bollywood..jika sudah menonton citer ini...mmg bestkan
yang belum tengok dan minat citer nustan tuh..bolehlah layan..
saya pom tengok citer nustan yang plotnya menarik aje..
kalau plot yg byk2 nyanyi bagai tu..kureng jugak..

p/s: tadi tgk kat ABO..nampak citer nustan menarik..arjun rampal yg berlakon..heheh

32 Rajin Komen:

diana berkata...

dah jarang2 tenguk hindustan..
kalau tengok pun yang shahrukh khan belakon je..
yang lain tak tengok pun..
hindustan sekarang dah lain macam sikit..
kalau boleh adegan atas katil pun nak tunjuk..
saye suke betul filem
dil wale dulhania lijaenggey..
hehehe...dah satos kali tengok agaknye...

sumpit berkata...

a'ah ade tgk citer tuh..sedey kan...itulah kelebihan citer nustan....huhuhu sian kajol dlm cite tuh,die lupe yg die peknan..die ingat berat bdn die naik

sweetsal berkata...

pernah tgk lakonan live dr SRK depan mata dkt klcc, citer One Two Ka Four, hensem siot dia, tp citer paling best dr SRK ialah Kal Ho Naa Ho, paling best..tak caya jom tengok..hehe

Izan Ishak berkata...

izan dah lama tak layan hindustan ni. sbb kena ngadap tv 3 jam. dulu masa blm kawen sukak jgk layan...SRK dulu mmg pujaan lah kononnya...hehe

cha berkata...

dulu time SRK mmg layan, movie paling sedih Mann, Amer Khan, pergh asyik nangis dari stat sampai ke sudah. Paling suka Mohabbatein, aduh! kacak-kacak deh ;)

sarah-najwan berkata...

diana--> SRK mmg seme org minat..bikin fenomena dulu..sampai lani saya pom minat...saya tajuk pilem kureng ingat..tapi kalu sebut citer tu gini2..saya ingat..saya rasa..seme pilen SRK saya tgk..hehe

sumpit--> bestkan citer tu..masa dia skipping tu takut betul sb tgh pegnenkan..

kaksweetsal--> bestnta dpt tgk SRK live...citer tu pom saya tgk..best sgt..

sarah-najwan berkata...

izan--> twins dah besar tu..bolelah stat layan nustan..hehe

cha--> yezza..citer mohabbatein..bestttt...

ainzuryn berkata...

wah! hebat betul siap kenal nama-nama pelakun hindi. akak minat lagu jer, heee

Hana_Hide berkata...

3 Idiots mmg BEST! Bagus utk cikgu/pensyarah dan pelajar yg tonton. Ada satu lagi cerita Aamir Khan yg best tapi tak tau tajuknya...cite ni sblm 3 idiots keluar...ttg seorang budak lelaki yg dhantar ke asrama yg x boleh membaca [satu penyakit yg dia nmpk dan tulis terbalik] tapi dia ni sorang yg kreatif dan pandai dlm seni. Jadi, Aamir Khan ni cikgu seni yg baru...jadi dialah yg byk membantu..mmg BESTLAH! Hari sabtu lepas cite Aamir Khan juga...pelajar siswa & kwn2nya bunuh menteri yg korup...sedihnya~ ending

Ain berkata...

wahhhhh, peminat citer nustan rupanya....

masa kecik2 dan zaman anak dara dulu ain pun minat jugak citer nustan, tapi sejak dah kahwin jarang dah tengok coz hubby tak minat...

kalau dia ada mesti dia tukar channel lain punyaa...

ain suka tengok lakonan kajol dengan hubby dia, suka jugak amir khan tapi tak tau la nape tak minat pulak shah rukh khan...

aibaks berkata...

best gak citer inustan ni.. aibaks pun kadang2 layan gak.. yang best rabbi bana di jodi.. hehe

sarah-najwan berkata...

ain--> kalu kene plot..nustan ni best tau

hana--> ko ada cd dia x? bg akak pinjam..akak minat ngan amir khan nih..hehe

ain--> ala..sekali sekala layan..xpe..hubby akak xkisah citer apa..jnji best..

aibaks--> pe citer tu..sapa pelakonnya?

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

syoknyer layan industan...LM pun suker.

Tomato Gurl's Life berkata...

cik tom xminat hindustan..asyik nari2 tukar baju je...haha

Tomato Gurl’s Life

sarah-najwan berkata...

LM--> layanzz!!!!!!!!!!!

ciktom--> dulu mmg gtu..byk nari2 guling2..tapi skrg..dah lain plotnyer..besttt..

Hana_Hide berkata...

nak beli cd cite tu tapi tak tau tajuk...ingat nak cuba cari d kl nanti...

Jia Sensei berkata...

sy tgk akak aje ar,,,muka akak pon cam hindustan gak...muahahaha

sarah-najwan berkata...

hana--> chanteeekk..leh akak pinjam nati deh

jia--> pandai ko ek..puji lebey2 tau..up date tuuu blog ko..

Goldman berkata...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

Eliza berkata...

Yang terbaru cite nustan saya tgk My Name is Khan. Best! Gandingan Kajol ngan SRK lagi..

AngahSayang2314 berkata...

ya allah kak zie nie memang hantu Hindustan tul lah macam hubby angah leh la joint 1 kepala tue...

sarah-najwan berkata...

eliza--> saya tgk citer ni..best jugak..

angah--> xdelah smpai mcm tu angah..yg best2 aje tgk..hehehh

Cma Shiema berkata...

citer tu...ade2..cma tgk..cedih sgt2..trtggal anak dlm tab mandi tu yg suspen giler..cma x minat sgt hindustan..tp kekdg2 layan jugak ler..^_^

nadzirah aqilah berkata...

suke dengar lagu2 hindustan jek.. heehe

Jebat berkata...

Saya minat pompuan mcm hindustan...

Amy Syaquena berkata...

salam..

amboi tahu name2 pelakonya ye , amy tengok bape kali pun masih x tahu name.. selalu suke layan hindi power ada la kuar lagu2 hindustan...

Ciklinn berkata...

ciklinn lak suka kuch2 ho tahei... kalu tgok duk nnagis2 sampai la ni.. slm baru layan kali ke 10 kabi kusi kabi gam..

Yasminhamid berkata...

dah lama tak layan citer hindustan..

sarah-najwan berkata...

cma-->scene tu mmg sedihkan..jgnlah kita ada nyakit mcm tu kan..huhu

nadzirah-->lagu2 mmg best..nak2 lagu lama..evergreen

en jebat--> ambo tahu doh demo..ambo rase org rumah demo mcm boliwood doh..eheks..

amy--> ingat yg top je..tapi mostly akak ingat..hehe

ciklinn-->yg zmn meletup dulu..seme suka..hehe..kabi kusi..saya xtgklah..terlepas tu..

sarah-najwan berkata...

min--> ye ke..layanlah..skrg citer best2..hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

wah. fifiey peminat no1 kalo pilem hinmdustannn. besttt kan? hehe:)

Ogy berkata...

minat arjunn rampal sajork...ngeee