selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 30 Jun 2011

*CUAK*

Assalamualaikum
selamat malam semua

sejak tengah hari rasanya
saya tak boleh sign in blog
ada gak blogger yang mengeluh
sekali yang saya pom kena juga
bad request error 400
gapo dio pom saya tak tahu..hehe

malam ini saya buka FB
blogger YUS bagitahu
satu blog yang bagi cara untuk solve problem ini


dan saya telah mencuba cara dia
alhamdulillah berjaya

jadi uolls yang ada problem
macam saya ini jugak
bolehlah try cara dari blog zafiranabilah 

p/s: mintak-mintak tak jadi dah lepas ni error camni..takutttt!!!

11 Rajin Komen:

IMANSHAH berkata...

ada masalah ke..saya ok je kak

munna berkata...

DAH OK... BARU TAHU ADA JLN PENYELESAIANNYA KAK ZIA.... TAKPE NANTI KLU ADA PROBLEM LAGI DGN BLOG DAH TAHU CARANYA...

diana berkata...

kalau pakai domaian tak de jadi gitu..
blogspot memang bermasalah 2,3 menjak ni..
sabar je la..


nanti saya buat kan banner tu..
boleh letak kat blog ni jugak..

notti netti berkata...

oooo. I pun takde masalah..baru baca dari blog kengkawan.

ieda berkata...

adoii ieda x terjah layie nie .. ari nie cuti .. leh lah skodeng puas2 :)

ajumohit berkata...

TQ kak, pagi ni ok dah..neway saya save link akak ni utk kegunaan masa hadapan ehh!!!! hehehe

Acik Erna berkata...

Terjadi balik sama macam dulu tu kan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ala kak..blog kan saja je nak buli kita sekali sekala...mcm2 hal kan kak?

♥cmª shIemª♥ berkata...

cma selalu kena cenggitu..tp cma godam sendirik...

lepas je login,kalu kuar ERROR.padam link tu,taip www.blogger.com..
dah oke..

mmg lecehla kalu asik error ajo..

Solihin Zubir berkata...

sib baek sy punya x bermasalah pun.. hehehe,..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak blh log in dari hari rabu sampai pagi tadi...huhu