selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 13 Jun 2011

*BLOG TEMPAT BERGADUH?*

Assalamulaikum
selamat petang semua
kebizian hari pertama skol
sekarang baru nak hapdet..huhu

semalam saya tak ke mana-mana
sekadar menjana mood
untuk kembali ke skol pada hari ini
dalam dok menjana mood itu
saya ralit berjalan maya
dari blog ke blog sebagai silent reader

dari pemerhatian saya..cewah..ayat tak menahan
saya rasa fungsi blog atau media siber ini
yang digunakan untuk melampirkan..bukan hantu mak lampir
sebarang bentuk maklumat atau hal ehwal semasa
perkongsian ilmu yang boleh diguna pakai
pengalaman hidup yang boleh dijadikan panduan
sekarang seolah-olah sudah menjadi fungsi lain
iaitu medan menyampaikan ketidakpuasan hati
bak kata oghe klate-->"mu kato ko aku..aku kato ko mu"
jadi perkara ini semacam menjadi trend
dan nampak macam berlarutan seperti surat berantai

memang betul kata pujangga
mata pena lebih tajam daripada mata pedang
pena di sini kita gantikan dengan entry kita
sama-samalah kita beringat-ingat
sebab tujuan kita berblog
hanyalah untuk hepi-hepi blogging

p/s:saya hendak kawan-kawan..takmo lawan-lawan..peace!!!!!

19 Rajin Komen:

~izan~ berkata...

sokong 800% hehehe...

nazirulhazwan~ berkata...

budak2 mude cikgu, kite yang da tue ni toksah nak layan sangat budak2 bajet gud gud tu

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tak nak gado2...tak best :)

~ yus ~ berkata...

SOKONG!

apik pehe berkata...

hehe..betol la tu kak wehh..asek nk gado jer pok2 dio..huhu

kakchik@ella berkata...

saya pun mcm cikgu .. nak kwn2 takmo lawan2. kita geng la cikgu. hihi.

IMANSHAH berkata...

jange gak dok berkelahi

Kalamhati berkata...

ambo sokong jugop..ambo tok sir baloh2 ni..=)

bersama kak Es berkata...

walaupun setajam mata pedang...tetap takmo lawan ;)

peace no War >_<

ShErA berkata...

kawan dgn semua org... tak best gaduh2 ni.. pening kepala saja... :)

najihah sahami berkata...

lg satu tempat kat page blogger kat FB..ade je isu yg dorang timbulkan. dh jadi berpuak2 lak kat sana. ades

diana berkata...

setuju..
"mu kato ko aku..aku kato ko mu"
mungkin itu perjuangan dia..
hehhehe..

walaupun tajam jangan la tunjuk kat orang..simpan elok2..
kang tercocok diri sendiri
,naya je..
heheh

Adzriel @ Liza AB berkata...

betul tu... tak bestlah gaduh2 ni kan.

suri solehah berkata...

betulkan sarah...kadang ada tu beri pendapat ikut rasa terutama kalau dah bab berkenaan dgn hukum....gerun kadang baca tu

Acik Erna berkata...

sarah..setuju berblog untuk kawan2 bukan untuk lawan2..

Zue AnnaLeeya berkata...

samo ar kak.... kito nok kawe... tokser lawe2, gocoh2.... huhu...

peace..!!!

Sofya berkata...

saya pun nak kawan tak mau la lawan2...xbest

ieda berkata...

yes kak ! .. setujuuuu lalallalala

CIK TOM berkata...

tengok blogger skang byk yg suka kontroversi..xpayah la tue semua..blogging utk berkongsi n happy2...xperlu gadoh2..