selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 12 Jun 2011

*PIALA FA 2011*

Assalamualaikum
selamat pagi ahad
pagi yang sungguh dingin
walau semalam agak hangat
terutama di stadium bukit jalil

buat pertama kali jugak
saya menonton siaran langsung
perlawanan akhir antara kelantan dengan terengganu
untuk piala FA--> semangat sangat

tapi keputusan menyebelahi terengganu
tahniah kepada pasukan terengganu

kepada the red warriors
teruskan perjuangan uolls
sebagai anak jati klate
saya tetap sokong
yang pasti melihat lautan merah di stadium bukit jalil
semangat anak klate tetap mantopppppp!!!!!!!
meme tak leh lawe hok sengoti semangat merah itu
kemah keming tok kira maso dea tempat
[uolls faham dok tu..hahhaa]

kita tunggu liga super!!

p/s: sejak semalam--> saya minat tengok bola..wahahhaaa

18 Rajin Komen:

~izan~ berkata...

izan mmg tak pernah tgk game bola ni hehe..sbb takde geng nak mentengok.tgk dgn anak2 nnt dia tnya,knp org tu rebut2 bola tu mmy? adehhh

akak dh balik ktn ke?akak jgn lupa tau 25hb =)

IMANSHAH berkata...

ADEI DAUDSU

pena rozie berkata...

Tahniah Ganu....

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe kalu tgk bola pun kak...liverpool je la..hehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

tahniah kat ganu...
hehe..fanatik bola sudah kak zia..

ShErA berkata...

dulu minat tgk bola tapi sekarang ni dah tak minat... tak tau la knp...

zino berkata...

malam tadi rajin pulak memasing duduk depan TV tengok bola hehe

diana berkata...

suka tengok dah ye???
hahhah//
lepas ni boleh la pilih satu team epl yang best..
hahhaha...

kalau betul2 peminat bola sepak kena tengok walau team mana pun main..
baru kita boleh betul2 masuk dalam dunia depa tu..

wah!!siap turun petua lagi ni..
heheheh

Kalamhati berkata...

hehe ambo minat jugop..kuciwa sikit la semalam..tp meme dah rezeki tganu..

apapun ambo ttp sokong TRW!

Acik Erna berkata...

sarah..akak meang tak pernah lansung tengok perlawanan bola sepak ni..

ieda berkata...

saya pun tgk kak .. tapi dari awal mm dah tahu awan putih akan menyelubungi mlm ecehhhhhhh :))

lautan merah memang x leh lawan saya pun terpana depan tb ekekeke ...

eelobor berkata...

tahniah Terengganu....

tahniah juga buat Naib Juara iaitu Kelate... Gomo Kelate Gomo

JIJI YU berkata...

aa sudoh doh..baru nok minat tengok bola..ehhe

apik pehe berkata...

hahaha..tubik doh ayat klate kak tuh..
takpo..pok2 kito hebak doh...

kak..apik gambar bawah skali masa tengok maharaja lawak tu..hok jadi cameraman tu apik laa..hehe

Tinta Emas berkata...

kecewa gak kelantan kalah tapi ramai org ckp kelantan mahu bagi hadiah sempena harijadi Agong. entahlah..

Zue AnnaLeeya berkata...

ambe pong tibe2 jer minat bola start semalang... hehehe...

doh rezeki ganu semalang... kite kang same dari pata timo, tak mboh ar baloh... hhehe..

ambe nih bulih blake ganu dgn klate.. tp sbb ic ambe no 11, jadi ambe sokong ganu ar... he3..

kokser kokdam berkata...

klate memang nk bagi kat gganu..

sbb klate da dapat piala super..

so bg la so kat gganu..

hahaha

Solihin Zubir berkata...

takziah akak..
xpa.. akak dok ganu kan.. okla tu.. menang jugak tu.. hehehe..