selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 1 Jun 2011

*DAYA KREATIVITI*

Assalamualaikum
panas sungguh sekarang ini

apa kata panas-panas gini
kita menjana kreativiti kita
tapi saya sangat yakin dan percaya
saya bukanlah seorang yang sangat kreatif
saya hanya boleh kerastangan sahaja

daya kreativiti memang satu anugerah
sangat bertuah mereka yang kreatif

dan inilah hasilnya keras tangan saya hari ini
mengubah sikit penampilan blog
tak berani nak ubah banyak-banyak
penakut amat saya nih..
takut jadi macam dulu
habis lintang pukang dan berterabur..ngeri mengenangkan..huhu

uolls kan..jika ubah penampilan blog
buat sendiri atau minta bantuan kawan??
salute kepada yang berani buat sendiri..:)

p/s: orang kreatif ni banyak guna otak kirikan..hehe..ke kanan?

12 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

hehe, baru nak cakap dengan akak, dah tukar kaler hijau nampaknya, sebelum ni biru...:)

yus biasa buat sendiri, belajar sendiri, godek sendiri, semua dari carian google dan keberanian sendiri..., sebab mmg tak pernah belajar IT sebelum ni.

munna berkata...

munna mmg x berani kak...dah pernah hilang dah berterabur sekali..serik rasanya...

puanbee berkata...

hee akk .kalo nk cantik lagi background nih boleh amik di glitter

emieysandra berkata...

cube la, best dpt gune kreativiti sndiri..asal cntik d pndangan sndiri pun dh okey, ehehe. emiey student lg, nk upah org mmg x r^^

Azlan Hasan berkata...

saya suka gak test n error time edit blog nie..tp kalo complicated sy pun x berani kak..hehe

Regards,
-Strider-

apik pehe berkata...

hehehe..kena belajar kak..apik pon belajar komputer ni..jeng gak main koding kadang2..hehe

padlie berkata...

sy buat sendiri..
tp x pandai sbb kurang kreatif..


CsP nak bagi Hadiah!!!

diana berkata...

sarah...
lepas ni tukar shoutbox pulak..
ingat tak entry pasal shoutbox saya yang lepas..
pi kat link tu..
lepas tu log in dan tukar warna dia..
inagt tak kata lalauan shoutbox awak..??
cuba la buat..best tau..tak susah..
senang je sebab semuanya dah tersedia kat situ...

Azhariah Zuber berkata...

sume org ada pendapat sendiri...mcm sy, suka wat sendiri..sbb blog ni personal sikit...cantik ke comot ke biar hasil tangan sendiri

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak berani nak ubah blog lepas sekali kena bloglist hilang...heheh

♥cmª shIemª♥ berkata...

wow..kaler ijau you..
cma selalu tukar sendiri..tp tu betul2 kene hadap depan pc..kalo x?berterabur la jawabnye..

sarah-najwan berkata...

yus:
hehe..saje tukar kaler..
bagus buat sdiri..kalu berani buat..akak jenis takut sket..huhu

munna:
huhu..sama akak jugak..tu yg lama aje blog tu dgn wajahnya..akak pun naik bosan..tu tukar sket..sket ajo..byk2 xberan..huhu

bee:
hak tmplate gtu..akak xgemar..amik je yg blogger..

emei:
hehe..jika kreatif xpa..lagipun suh kwn2 ajo...dorang baik ati..xamik upah..

azlan:
akak penakut../try n error ni..

apik:
huhu..malas nk blaja apik..da tuo..bab coding lagi akak failed..

padlie:
huhu..tu pesen akak..

diana:
hehe..saya da tukar..tapi mcm kureng sesuai kaler dia..huhu

aza:
tu la..lain org lain pndpt dan value dia..kalu kita buat sdiri..tu kita yg rasa..

awe:
huhu..hilang bloglist bole buh balik awe..kalu hilang n3 ka..meraunggggg

cma:
hehe..hijau itu peace..tang berterabur tu den takuttt..