selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 14 Jun 2011

*PASAR MALAM*

Assalamualaikum
selamat petang semua
saya masih di skol..hehe
sambil-sambil menunggu
untuk ke pasar malam

uolls suka pergi pasar malam ka?
saya begitu sukaaaaa
sebab pasar malam sekarang
macam-macam ada
dari baju-baju hingga ke lauk pauk
banyak pilihan yang kadang-kadang
lebih berbaloi-baloi

saya bercerita sakan pasal pasar malam ini
sebab saya puasa hari ini..hehehe
macam-macam saya terbayang hendak beli
dah jadi mcm budak kecik pulak..adoiiii

yang pastinya
nama aje pasar malam
saya tak pernah waktu malam
biasa saya pegi waktu petang..hehe

p/s: asal pulak panggil pasar malam???..hurrrmmmm!!!

22 Rajin Komen:

Muhammad Burn berkata...

haha... gi malam bukan ayam rangka je habis. rangka ayam pun tarak. hehe... memang seronot gi pasar malam. tp kalau pegi sorang, alangkah tak bestnya...

kakcik berkata...

Dulu2 kakcik suka pergi pasar malam tapi sekarang tidak lagi. Anak2 pula yang suka pergi. :)

Amy Syaquena berkata...

dulu masa belum kahwin amy suka sangat pergi pasar malam tapi sejak dah kawen nie memang jarang la nak pijak kaki di pasar malam.husband amy x berkenan amy beli barang di pasar malam huhuhu~ sian kan kak..klu teringin nak pergi time balik kampung je la.but make sure time tu dia x de huhuhuhu

Double N berkata...

hhahha..tukar nama.. pasa rabu, pasar selasa, pasar sabtu, jumaat.. heheheh

~ yus ~ berkata...

yus sekarang kurang gi pasar malam...

malas nak bawa askar2 tu kak, kalau dari tempat kerja mungkin senang. Biasa kalau teringin sesuatu dari pasar malam suami je yang singgah sebelum dia pulang ke rumah tu..hehe

Faezah Faiz berkata...

g petang r besh...xramai org..huhu

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..cma pom suka g pasa mlm..

apik pehe berkata...

hehehe..patot la beriya jer nk pergi pasar malam..hahaha..rupenyer puasa..

samo la kak macam apik..apik kt gambang ni g sokmo tiap petang..hehe..malas nk g malam..tak nampak jalan..haha

diana berkata...

entry sama dengan hawa..
memang plan nak buat entry sama ye???
heheheh

ieda berkata...

saya x suke pasar malam ! banyak duit abis kerana pasar mlm huhuhu :))
selamat berbuka kak ..

saya sok dan khamis insyaallah puasa sunat layie :))

Azlan Hasan berkata...

erk..pegi siang da x kira pasar malam laa kak..hehe..tapi pasar malam skunk mmg jual macam2..dari makanan smpai laa benda pelik2..hehehe..

Regards,
-Strider-

~izan~ berkata...

izan suka pasar malam err izan panggil pasar minggu hehe..tak kira bk hari minggu pun panggil minggu gak =)

ShErA berkata...

shera suka pegi pasar malam masa semua adik - adik ada kat rumah.. baru meriah...

munna berkata...

SUKA KAK...SEBAB KLU ADA PASAR MLM HARI TU MUNNA TAK PAYAH MASAK..BELI JE

Gayahspears berkata...

hurm.. lame Gayah x g pasar malam..
bukan ape.. boisa gak.. asyi benda yg same je jual.. hahaha

kokser kokdam berkata...

ayam gureng, krepok lekor..

mee goreng..

pastu balik.. eheh

Kakzakie berkata...

Dulu pasar malam start malam, sekarang petang dah mula. Itu agaknya terus kekal panggil pasar malam juga.

Kakak kalau hari ada pasar malam tak masaklah:)

MamaEma berkata...

hari ini ada pasar malam kat are rumah ema...tp pergi sokmo boleh tahu san niaga gapo..situ niaga gapo...

Hanis Azla berkata...

saya pun cukup suka kalau pergi pasar malam.. selalu tu mmg sangkut lama kat gerai yg jual tudung2 tu.. he..he.. rambang mata jdnya..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

semalam pun awe cerita pasal pasar malam :)

Solihin Zubir berkata...

nubgkin patut tukar nama ke pasar petang dan alam kot.. heheh..

makdara TERdiva berkata...

sukaaaaa sangat!
sbb mcm2 makanan ada
lepastu beli sampai tak cukup jari nak sangkut beg plastik! thehehe