selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 3 Jun 2011

*DRAMA TV POPULAR*

Assalamualaikum
selamat petang semua
tak sabar semua yang bekerja
hendak balik ke rumah
yang suri rumah macam saya pun sama
semua gara-gara--> nora elena..hehe

saya kadang-kadang pelik betullah
time semua orang menonton drama tv popular
macam cerita NUR KASIH
saya boleh tak tengok
saya pun naik hairan
kenapa saya tak tengok..huhu
apokobonda cerita TV saya tengok
saya pun lupak time NUR KASIH itu

lepas itu pi skol pun kawan dok bercerita-cerita
saya dalam hati tanam azam..wohooo
"aku nak tengok cerita itu"
tapi bila tiba masa--> saya lupak lagi..
sampailah drama itu habis

begitu juga sekarang drama NORA ELENA
banyak sudah saya baca blogger dok mereview cerita ini
sedap kalih ceritanya sebab dalam fesbuk dok
asyik baca status frenz tentang drama ini

petang ini ada dak cerita nora elena ini?
saya mahu start tengok..hehe
ke sudah banyak episod?
takut saya lambat catch up nati
lagipun ada pelakon AARON AZIZ tu
saya suka lakonannya..hahaha

p/s: cuti-cuti ni..asyik tgk tv..layan tenet..bila nok abis tanda ketas exam ni..:(

22 Rajin Komen:

wahida berkata...

nora elena besh kak...akak dah termiss part paling romantik semlm....hehehe...

IMANSHAH berkata...

te sempat nak berdrama..kurang masalah..tengok drama budak2 star je hari2

~ yus ~ berkata...

saya pun tak pernah tengok nora elena ni kak..pelik gak semua dok citer pasal drama ni...huhu

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..kat pesbuk cma pun same..tp dorang kate citer nora elena tu best..cma pun tangkap cintan dah citer tu..

Kalamhati berkata...

Ambo pun tak tgk gop citer tu..tau pun sbb ramai blogger duk citer psl Nora Elena ni..hehe

Tapi Nur Kasih meme ambo follow..hihi

kakcik berkata...

Drama petang di TV3 tu biasanya disiarkan pada hari Isnin hingga Khamis je, kalau tak silap kakcik. :)

Eliza berkata...

Samalah ngan saya tak tertengok gak. Yang drama Nur Kasih tu baru perasan bila dia ulang tayang balik. Sungguh ketinggalan diriku..

diana berkata...

baru sekali tengok nora elena..
biasa2 je sebenonya..
bagi saya la..
hehhehe

Cik Ecah berkata...

ari jumaat xder kak...isnin - khamis jer...hihi

bersama kak Es berkata...

sama la dgn kak es...
ternganga bila baca blog org cerita itu ini..

tak sempat nak nengok..
bila teringin nak tgk...tv yang tgk akak ekeke

chichi berkata...

betul tu..saya mengalami nasib yg sama seperti akak..heheheh

Pn DG berkata...

tgk dlm internet je...you tube...bolh tgk bila2..time free

Adinda Amy Sensei berkata...

best..hehe

Azlan Hasan berkata...

hehe..saya jarang apat tengok drama siri melayu sebab waktu yang ditayangkan tak menepati waktu free saya..hehe

Regards,
-Strider-

~izan~ berkata...

izan pun kemaruk kak citer ni..tp mula2 tak tgk gak..kira suruh adik citer je sbb dia baca novelnya hehe...

Solihin Zubir berkata...

nora elena.. sy bleh tgok smpai separuh je tiap ari sbb maghrib..
haish.. apala diorg ni... tyg waktu maghrib..

apik pehe berkata...

hehehe..lambat dah kak..banyak episod terlepas da tu..hehehe..apik pon tak layan pape skang ni kak

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kak...awe tak tengok nora elena..heheh..Nur Kasih mmg tak miss...even ulangan :)

Citarasa Rinduan berkata...

belum ada kesempatan nak tonton,.

maklumlah di kedai.. so layan pelanggan jerlah

munna berkata...

dua2 drama tu mmg ngetop habis tapi munna tak tgk pun kak...

CIK TOM berkata...

ciktom pun xpernah tgk drama ni..tp ramai ckp best sbb adaptasi dr novel...hehe

puanbee berkata...

dah 16 episod kak , nora elena memang best kat blog bee ada link tonton online hee