selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 7 Jun 2011

*PACKING TIME*

Assalamualaikum
selamat malam semua
udah makan ke belum?
saya makan sudaaaa..ehhe

esok hendak balik klate
packing time masih belum buat
kalau uolls kan
packing siap-siap malamnya
atau pagi-pagi esok baru buat?
jika berangkat pagi la..

saya pesen esok juga diriku me"macking"
apa ayat cikgu BM nih..hahha
malu kat anak murid nati

yang penting siapkan checklist
jika tidak pasti ada yang ketinggalan
paling kerap yang menjadi mangsa
set penggunaan ketika mandi..huhu
pastu asyik beli ajo yang baru..

ini ciri-ciri ketegaran nombor 6..hehe
kerana tak ada entry autopublish
lagipun ciri tegar no 1 selalu ajo terasa..huhu
kene cuba bukak jugak
walaupun sudah tahu line macam siput sedut

esok saya hendak cuba buat entry
guna ayat "WORDLESS WEDNESDAY"
hehe..saya pom kurang faham sebenarnya
ayat-ayat blogger nih..wahahahahaa

p/s: selamat malam semua..

14 Rajin Komen:

bersama kak Es berkata...

~have a safe journey :)
bestnyaaa!!!
jeles ;(

eelobor berkata...

tok soh kelik ar....wak summbak kut atah jale jah. huhuhuhu (awor kito baru lepah kelik)

diana berkata...

masa saya duduk jb dulu seminggu sebelum balik kampung dah siap packing.maklum la..balik kampung setahun sekali..teruja tu lain macam..
sekarang dah kawen,nak balik esok,kadang2 pagi esok baru packing.
kalau rajin sebelum tidur..
heheeheh

kakngah berkata...

kite ikut mud. kadang2 packing malam sebelum berangkat. kadang2 jam tu nak gerak, baru packing..

kem salam kt orang kampung yer..
and
drive carefully...

Azlan Hasan berkata...

opps..lupa plak sekarang kan musim cui sekolah..hehe..kira panjang gak cuti akak amik minggu nie...hehehe..ape-ape pun selamat jalan kak..hehehe :)

Regards,
-Strider-

~izan~ berkata...

slmt bercuti kak..hati2 dlm perjalanan..jumpa nanti tau!~

ShErA berkata...

shera selalunya packing malam sebelum bertolak... takut tertinggal barang2 penting nanti... tp, kdg2 malas jgak sblm bertolak baru packing... hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

packing pat sis..pastu bantu saya lak

ieda berkata...

selamat bercuti kak .. seronoknya .. saya lak rasa nak cuti lagi huhuhu :))

Citarasa Rinduan berkata...

bestnya balik kampung....

hahahha.. bab auto post.. dulu ayu suka buat..lah nie idak..

selamat bercuti ke halaman tercinta..

Hanis Azla berkata...

saya pula bergantung pada kerajinan.. he..he.. klu time tak rajin tu, pagi2 baru setelkan semuanya.. tp checklist mmg kena ada.. klu tak mmg harus baju tak cukup corum.. ha..ha.. selamat bercuti yer kak.. have a safe journey..

MamaEma berkata...

ema male sebelum tolok barulah packing baju2..kalau dop ado jah hok tinggal...

Solihin Zubir berkata...

sy pun baru saja tau Wordless Wednesday tu.. heheh..

Sofya berkata...

kita sama..
tak suka nak packing awal..
yg penting list dulu ja apa nak bawa he3