selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 27 Jun 2011

*SEGMEN JOM KIPAS BLOGGER*

Assalamualaikum
saya menjoinkan diri
dalam segmen terbitan
blogger kesukaan saya..hheehe
segmen anjuran--->dianarashid +senyumsenyum

jika mahu join
bole klik link bawah banner itu
[mahap diana..saya tak reti nk link diret dari banner..huhu]

ini linknya-->KLIK

saya telah memilih blogger azhariahzuber
blogger yang menjadi inspirasi saya
secara tak langsung memotivasikan saya
agar bergiat aktif dalam bidang blog

selama hampir setahun
saya menjadi silent readernya
saya sangat kagum dan tertarik
dengan hasil tulisannya
begitu bersahaja jika bercerita
begitu berinfo jika berkisar breast feeding (BF)
dan beliau memang tegar akan BF
tabik springggg!!!!!!!!
bagi ibu-ibu yang dedikasi tentang BF
bolehlah berkunjung ke blog beliau
galilah dan godekslah entry-entry beliau
tentang BF dan maklumat yang berkaitan

dan link menarik bagi saya ialah di sini
itu baru sedikit gambar stoknya
yang lain-lain uolls boleh godeks sendiri
dan ayat paling mahal yang saya suka:

"tak pernah sangka (bila bujang dulu), life aku selepas kawin adalah begini..
penggila beg2 tangan yg sampai sekarang tak mampu nak beli(lv, prada, gucci, channel)..
sekarang aku menggilai benda2 lain...semuanya kerana dua makhluk kecil dlm hidup aku.."


segmen yang saya join ini
bukan sekadar mengipas sahaja
sebaliknya ingin mengatakan
bahawa saya amat berterima kasih
kepada alfa juliet(nama asal azhariahzuber)
kerana banyak memotivasikan saya
untuk aktif dalam bidang berblog


so uolls selari dengan headernya-->mahap aza..saya print screen..hehe
secebis cerita secawan kopi
begitu santai rasanya membaca setiap
entry beliau..:)

p/s: thanks AZA ^___^

15 Rajin Komen:

makdara TERdiva berkata...

saya pun tak join lagi segmen kaki kipas blogger tu..x tau nak kipas blogger yg mana 1..haha!

Zue AnnaLeeya berkata...

saya kipas akakla... bulih????
heheheh....

Azhariah Zuber berkata...

eh awak, thanks...hehe...
terharu sgt..rasanya sekarang sy lagi banyak baca entry awak....
dos menulis dah berkurang ni

diana berkata...

terima kasih perkenalkan blog ni pada saya..
saya baru kenal blog ni
lepas baca entry awak..

terima kasih sudi join..:)

ieda berkata...

tul cakap MTD tu kak .. x tahu nak kipas blogger mane huhuhuhu .. semua terbaik saya tgk :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..join segmen ke kak...??
gud luck kipas2 ye..:)

sarah-najwan berkata...

to ieda dan MDT:
tu sebab saya pilih blogger azhariahzuber sebab dia blogger yg pertama saya kenal via FB..jd entry ini penghargaan utk beliau..

blogger yg dalam bloglist saya seme BEST..mmg xle lawan..hehetapi saya pilih aza sb itulah..ehhe

zue:
molek2..kipas akak kuat2..pakai ekon 10 butir dak pe gok..hhahaa

aza:
hehe..saya dah lama nk buat n3 gini..ni kira kesempatan la..

diana:
hehe..thnaks sb buat segmen ni..

cma:
tq dik..

Amy Syaquena berkata...

Amy teringin juga nak join tapi x tau nak kipas sapa bagi amy semuanya terbaik..dan terutama sekali yang tersenarai di list amy tue..

exora berkata...

salam..saya blogger baru..x fhm sgt apa yg kalian bicarakan pasal kipas2 ni..leh join ker..hehe

exora berkata...

salam..saya blogger baru..x fhm sgt apa yg kalian bicarakan pasal kipas2 ni..leh join ker..hehe

mrs redzuan berkata...

bile baca entri ni terus follow blog tu sebab selalu kagum dgn orang yang sgt komitmen full bf anak2. especially yang berkerjaya.

azieazah berkata...

Kipas punya kipas jangan sampai kipas patah. hehehe

Kak Azie pun selalu kagum dgn para blogger yang boleh menulis dengan baik, berilmu dan santai serta sanggup berkongsi banyak info.

Teruskan mengipas. hehehe.

Gambar Merapu Seorang Menantu...

apik pehe berkata...

huhu..tengok la kak sekarang..ader blog..huhu..bleh tunjuk kat cucu nanti

puanbee berkata...

laa segmen diana ke ..ingat dian ayg join segmen org hehe

yangyuyu berkata...

uih patut la azza tersipu2 malu...wehehehe...