selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 13 Jun 2011

*ALAHAI SETH TAN*

Assalamualaikum
sudah makan malam ka?
ke ada yang hendak slimkan badan?
saya makan ajo..hehe

saya sudah terkena
terkena cerita si NORA ELENA
hari ini memang saya tunggu episodnya
sebab hendak tahu pasal rantai itu
***berebut remote ngan angah sebab dia fanatik cikta melody..hehe

alahai SETH TAN
lain sangat muka SETH TAN
masa dia bercerita kisah tragis nora itu
saya rasa saya tak penah tengok
ekspressi wajah lakonannya begitu..huhu
selalu tengok lakonan macam gaya macho
dan jadi gengster ajo..hahhaa
dalam filem la..dalam drama...
tapi di luar..ni ha dengan isterinya..hehe

**kredit pic to google**

p/s: pasangan ni sama cantik sama padan..ehhe ^__^

23 Rajin Komen:

Sofya berkata...

cinta melody layan gak..
nora elena tak pulak..
sebab awal2 lagi tak tgk..
jadi tak terkena la..he3

Citarasa Rinduan berkata...

HEHEHHE..
mujur daku tak layan.. kalau idak2 hari2 nak update entry nora elana..
heheheh

eelobor berkata...

bakpo la ghama hok laye crito ni eh? ambo tok tahu & tok reti la nok tgk2 crito ginih. hahahahahah

diana berkata...

hari ni pun saya tak sempat nak tengok..
kirnya kalau maghrib waktu sibuk saya la..
hehehhe

~izan~ berkata...

hehe..sesekali layan kak ek

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

suka bila dia berganding dgn wife dia :)

zarazueyin berkata...

sudah jatuh chenta dgn seth tah...ekekeke
salam kenal...

Zue AnnaLeeya berkata...

sayo dok make...
sayo nok kuruh...
klu bulih nok selim srupo kak zia...
hahaha...

sayo lamo doh jatuh cinto denge seth tan nih kak... heeee.....

cikcloudy berkata...

salam... sy masih berjaya hindari diri dari virus seth tan.. hehe

Farah Shamsudin berkata...

aduyai kak.. farah pun terkena virus juge..walaupun tak dpt tgk sepenuhnya, tapi masih bukak la siarannya tuu.. dapatla juge jeling2 tgk kan..

ShErA berkata...

shera sampai sekarang masih tak berpeluang nak tgk lagi... apapun kak, shera memang suka tengok aaron aziz dgn isteri dia... memang sweet couple... ;)

kokser kokdam berkata...

aphal ambo baco namo tu jd set*n.. hahahaha

sori2

senyumSOYA berkata...

x pernah tgok g.. adik duk tengok anime time tu..aisshhh~

emieysandra berkata...

tu ke isteri die? mmg cantikk & sme padan~

azieazah berkata...

Kak Azie pernah baca, isteri AARON ni adalah pengurus peribadi dia sendiri.

Best kan? Sweet jerrrr...

“Empat Dara Duduk di Tepi Sungai?” Lagu tu tetap best!

~ yus ~ berkata...

tak pernah lagi layan nora elena...:)

Tapi memang suka lihat pasangan Aaron dan isterinya tu.

ieda berkata...

aah skrg nie tgh demam seth tan ye .. mula tu kan kak saya ingatkan setan eekekek :))

skrg dia bawak watak antigonis pulak dl;m filem .. melonjak pulak filem tu :)) akak dah tgk ??

Kakzakie berkata...

Kakak baca paper kata minggu ini last. Kalau dah mengikuti kenalah tunggu cikgu. Kakak memang tak pernah tengok lagi...

zaidah berkata...

minggu nie minggu terakhirkan....tu yang dok menunggu tu last citer dia....

hyazz berkata...

laaa... seth tan lagi... malas nak follow citer dier..hehehe...kan nye per...takdok mase laaa...huwaaaaa

Pn DG berkata...

aku dok tgk lg episod tu....kekgi nak layan lah...hu3

CIK TOM berkata...

suka tgk aaron..ensem..hehee

Azlan Hasan berkata...

nak jumpa seth tan susah..nak jumpa setan banyak laa..hahaha

Regards,
-Strider-