selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 2 Jun 2011

*MESIN MASA*

Assalamualaikum
panas sungguh hari ini
seperti juga semalam
sebab itu saya hendak order 10 butir aircond..ehhe!!
tunggu abe shayammm cop piti$$$$ dulu la deh..hahaha

meronda-ronda blog kawan-kawan yang hapdet
saya singgah ke blog diana
biasalah saya ni kan
blog diana blog saya wajib singgah
aduhhh..kipas-kipas musim panas nih..hehee
lagilah saya telah ditagged oleh beliau
untuk entry ini--> mesin masa

jadi jika saya mempunyai mesin masa
harus saya akan kembalikan diri saya
ke zaman persekolahan saya

bagi saya zaman persekolahanlah
zaman yang paling menarik sekali
zaman kita berubah fizikal dan mental
zaman kita banyak sangat kawan
zaman kita belajar erti hidup
zaman kita suka duka
zaman kita tinggal ngan mak ayah serta adik-beradik kita
zaman belajar U..kita dah dok jauh ngan famili..huhu

dan saya selalu beritahu anak murid saya
bahawa zaman sekolahlah zaman terindah
apabila kita sudah habis belajar
kita pasti rindu akan suasana itu
suasana memakai uniform sekolah
indahnya....hahahhaa

so uolls itulah hasil merepek saya
tentang mesin masa
jika wajib tagged
saya hendak tagged
1. wan kalamhati
2. jajazack
3.ieda

p/s: seronok gak berkoya-koya nih..hahhaa

11 Rajin Komen:

MindaMalay berkata...

time betul2 terkenang masa sekolah dulu semasa dok belek2 majalah sekolah lama dulu. hu hu hu

JaJa'Z berkata...

bisa diaturrrrrr

nazirulhazwan~ berkata...

tak beruboh pon muko.hehe:P

Kalamhati berkata...

hahaha..keno koya la sbetar ni sebelum taip entry ni..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kak..hehe,aircond tu bg saya sebijik tau

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..meme rindu zaman skola kak..

mesin masa`

~izan~ berkata...

bykyer ekon akak nk beliiii =D

Azlan Hasan berkata...

ye betul..zaman sekolah mmg best kak..hahaha..tapi kalau akak btul2 dapat mesin masa nk pinjam jap bleh x??haha..

Regards,
-Strider-

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kalu ada mesin masa..awe nak kembali ke zaman sebelum awe mula kerja kontrak..sebab hidup jadi kucar kacir selepas dapat kerja kontrak

ieda berkata...

hai kak .. saya bersiaran dlm cc .. mencik bising giler ! huhuh
kat kg nie .. insyaallah saya akan buat kak , tapi x tahu bile huhuh ...

dah nak blah dah nie .. sakit ati dgn budak2 kat cc nie , bising mcm pasoooor ... erghhhhhhhhh !!!!

diana berkata...

lepas sekolah saya tak jumpa dah mana pi uniform sekolah..
hahahah...
pernah jugak cari sebab kat situ ada no telipon kawan2 lama ..
hehhhe