selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 19 Jun 2011

*GAME DI FESBUK*

Assalamualaikum
selamat petang semua
baru berhapdet ni..hehe

saya ketiduranlah selepas sarapan tadi
bangun-bangun terus masak untuk lunch.

uolls ingat tak dengan game di fesbuk?
saya dulu pernah mabuk main GARDENLIFE
ini contoh kebun MAYA saya itu:


ada ramai kawan saya dulu
mabuk main farmville
saya tak gemar main game tu
tapi kalau GARDENLIFE
memang mabuk ssesangat

tapikan sekarang saya pun pelik
GARDENLIFE ini sudah tak ada aplikasinya
saya hendak lah tengokkan kebun MAYA saya itu
apa cerita sesudah hampir berbulan-bulan tak tengok..huhu
sekali suudah tak adalah...

uolls ada main tak game begini
masa dolo-dolo dalam fesbuk???

p/s: hari ini bongkar entry lama-->diubah suai..ehhee

13 Rajin Komen:

faizz/hani berkata...

dulu kan main menghasut aku huhuhu

sarah-najwan berkata...

lallalaaa....pahni aku nk mabuk ape lak...keh3

hentakbelipat berkata...

pehh main farmvilley pun boleh buat tajuk borak

[-suziey-] berkata...

huhu sbb tu kita mls nk layan farmville ni..tkt jadi cenggini ler..haih...cewah alasan baik punya;p

Kuman Chaos berkata...

si baik tka main, cuma dok main SimCity ja dulu :) kuman Jalan kat Perlis Entry

kakyong berkata...

kakyong dah tak layan semua game FB.. dah pencen.. ;)

mummy_ayu berkata...

lama tk alayn game FB..kat opis kena block..sedih...

Gen Fujita berkata...

dulu rajin gak berkebun tapi dah pencen, skang jadi tokey hartanah & manager boxing :D

AngahSayang2314 berkata...

ooo main game yer sempat lagi
tapi tak salah kan Roz yg penting bole hiburkan hati tul tak???

Papa Mifz berkata...

x pernah main game kat FB...FB saya just tpt upload gmbr2 jer...hehe

kakchik@ella berkata...

tak penah main game kat fesbuk

♥cmª shIemª♥ berkata...

he3..cma penah kemaruk men farmville..tp sejak berblog ni,xde masa dah kak...

Azlan Hasan berkata...

hehe..game kat pesbuk nie yang saya main mafia war je dulu..pastu da stp main sebab tak abis2..hehehe

Regards,
-Strider-