selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 17 Jun 2011

*SILENT READER*

Assalamualaikum
selamat pagi jumaat semua

kita biasa menjadi silent reader
tak kira semasa BW atau mencari info
saya menjadi silent reader
ketika membaca blog-blog
yang menceritakan isu-isu panas..hehe
hendak amik tau jugak hal gitu..:P

baca blog yang ada isu panas ini
biasa akan ada rentetan cerita
siap diberi link-link tertentu
jadi kita apalagi kan
mulalah main klik-klik
dari tahu sebutir zarah dan tahu macam-macam
hendak komen memang tak lah kan
sesuailah dengan istilah silent reader

tapi uolls jangan tak tahu
sebab kedatangan kita
pasti dapat disemak di statistik blogspot
atau yang ada akaun nuffnang
boleh tengok di situ..lalalalalala

blog kesayangan saya yang sempoi ini
bolehlah saya check hari-hari
siapa yang silent reader
sebabnya traffiknya CIPUT..hehe
jika blog yang pemes emes
banyak kot dia punya listttt!!!..hehe

tapi untuk senarai blog list saya
saya tak akan jadi silent reader
begitu juga blogger lain
yang singgah dan mengomen
insyaAllah saya akan membalas jejak
dengan membaca dan mengomen
bukan sebagai silent reader
supaya kita meriahkan lagi
dunia blogging kita!!!

p/s: hendak buat scroll blog list--->tapi penakut amat!!!huhu

41 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Ada blog yang tidak tersenarai di blog kakcik, tapi selalu kakcik kunjungi juga... :)

Farah Shamsudin berkata...

kak,saya tak pernah jadi slent reader akak.. bila singgah ke confirm nak komen punye..:)

~ yus ~ berkata...

pernah gak singgah blog akak tak tinggal komen...silent reader lah konon masa tu..hahaha

cik_azie berkata...

bw n follow cni :-)

nazirah berkata...

hehe silent reader.
teringin gak nak kenal
ngan silent reader sndiri hehe ;)
nape tkt nak buat scroll bloglist?
cahaya ade buat. ok je ;)

MommyAqil berkata...

saya pon kdg2 suka jd silent reader bila ada isu2 hot..n kdg2 silent reader jugak bila bc blog lain yg lbh umpphh dari saya..rasa mcm tak setanding pulak...hihihi..tp once owner dia ok,sy pn ok je..mcm mama sarah najwan ni..friendly...hihihi

♥cmª shIemª♥ berkata...

saye pom same...silent reader bila bace gossssiiipp...

ieda berkata...

ermm saya jarang jadi silent reader kak .. paling tidak saya singgah shout dia :))

puanbee berkata...

kenapa nk buat bloglist tu takut pulak kak .. hee saya baca bab isu panas ni silent2 juga lah kak .. malas komen ape2 hehe

Izan Ishak berkata...

betul kak...blog gosip2 mmg jadi silent reader je. tak penah komen2....hehehe

*izan try buat scroll box tak jadi...huhu

MulutPayau berkata...

Tak nak jadi SR kat blog ni..
Nak tumpang baca dan nak tumpang komen...hehehh..

~izan~ berkata...

silent reader yg bagus akak ni..hehe

diana berkata...

saya selalu jugak jadi silent reader ni..
terutamanya kat blog politik.hehehe

sarah...
cuba je buat ..
yang penting lepas buat tekan preview..
kalau dia tulis error jangan save..
tekan je clear edit untuk buang benda yang kita edit tak jadi tadi. dan keluar macam biasa je.

kakchik@ella berkata...

sya tak penah silent kt sini. Hihihi

apik pehe berkata...

hahaha..buat jer lak..bakper nakot nyer..hehehe

makdara TERdiva berkata...

nak tinggalkan jejak kat blog yg pemes2 @ hangat2 tu malu sbb blog ai blog biasa2 jer..so jd silent reader jer lah!

Ati Masrif berkata...

jadi silent reader bila
bw tapi tak faham ape benda
org tu tulis :)

Azlan Hasan berkata...

hehehe..sy pun kadang2 jadi silent readers gak..tapi untuk blog yang bnyak isu sentitif atau isu politik laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya bkn silent readers akak..hehe.bila saya terjah pasti saya bersuara kan?lamanya tak mai sini...rindu~~

chekna @ mama ziyad berkata...

depends pada topic entry jugak.. kadang2 tu jadi silent reader sebab xfollow, so bila baca xfaham sangat.. daripada buat komen bodoh, jadi silent reader je la.. tp biasanya kalo blogwalking, sekurang2 nya akan tinggal jejak kat shoutbox..

Kakzakie berkata...

Kakak punya style cikgu buat N3 bila lapang, tapi baca blog org memang dah jadi favourite. Suka nak tahu tak kira apa saja....

Kadang-kadang org tak kenal pun komen juga bila hati dah terpaut nak titip sepatah-dua kata (tak malu punya kakak nie.)....

munna berkata...

SELALUNYA BLOG2 ORG2 MUDA DAN YG ADA ISU2 SENSITIF MMG MUNNA SILENT READER JE KAK... TAK TAHU NAK KOMEN APA..KRG SALAH KOMEN KENA KUTUK PULA... DIAM JE LAH YG TERBAIK

Acik Erna berkata...

sarah..memang ada blog yang akak selalu kunjungi..baca tapi tidak pernah tinggal komen..

eelobor berkata...

saya tak kesah....main hentam jer semua

ShErA berkata...

kadangkala shera pun suka jadi silent reader jgk... :)

zarazueyin berkata...

dulu adalah silent reader...hehe

Kalamhati berkata...

Ambo kalu bz..banyok jd silent reader jah..huhu

Hanis Azla berkata...

selalu juga jd silent reader di sesetengah blog.. tp yg pastinya kat blog kak sarah ni mmg taklah.. he..he.. tak sah klu tak komen lepas baca entry2 akak..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alamak kak..kalu kita jadi silent rider pada blog2 yang panas membara tu kan..gomen bleh trace tak? takot gak..kita just bace utk kita pkr..lbh2 blog pembangkang...

kalu pergi tgk orng merempit walaupun kita bersih tapi kena angkut kalu jadi silent rider pada blog camgitu..camne ek..ish takot

sweetsal berkata...

akak pun suka jd silent reader, suka baca2 tp malas nk komen..hehe

sissyira berkata...

salam

selalu jugak jd silent reader ni.

Adzriel @ Liza AB berkata...

haa'ah ... kak liza nampak sarah kat shoutmix.. TQ yang!

emieysandra berkata...

betol3..meriahkan dunia blog ni^^

ajumohit berkata...

seronok baca entry2 kt sini..gaya penulisan yg jarang2 saya jumpe

puanbee berkata...

http://puanbee.com/aktiviti-kelab-ksrs-pertama/

salam kak , tk mo akk ketinggalan .. moh join aktiviti pertama kelab kite

azieazah berkata...

MEK, cemana nak semak tu. Ajar ler skit..

Jika kita dah biasa dgn blogger tertentu, tentulah nak juga komen sepatah dua, kan? Baru lah nampak mesra, ya tak?


GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

sarah-najwan berkata...

kak azie:
akak ada akaun nuffkan..klik kat analisis dan klik lagi kat referral..kat stu ada..

SYaMiLa berkata...

sya pun skrg ni lebih banyak jadi silent reader...kecuali mereka yg tinggalkan komen...sya akan tinggalkan komen kt blog mereka kalau ada tinggalkan url blog...

Tanpa Nama berkata...



Feel free to visit my blog homepage

Tanpa Nama berkata...

Step 3: Press the Record button again. The key, however,
went on to acquire finance and mining firms
to earn some $1. The 2011 Spring Expo had over 500 Business Plan Consulting Firms professionals in attendance and
more than 40 years. What does the business plan consulting firms purchaser see that is of value in the business plan consulting firms,
right? You can't simply hope that your brother-in-law-the-insurance-agent got the 401 K right on your behalf cases that may arise.

my blog www.ppjaponesia.org

Tanpa Nama berkata...



Take a look at my website - homepage