selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 27 Jun 2011

*DARI MAYA KE REALITI*

Assalamualaikum
selamat pagi semua

entry ini merupakan entry imbauan
imbauan tentang pertemuan
dari dunia blog ke perjumpaan realiti
macam tak sangka yer
dari dok berkomen-komen dalam blog
akhirnya dapat berjumpa secara realiti..
uolls layan ajo deh..hehe


**pertemuan pertama saya dengan CIK TOM - sangat TERUJA**

**dengan IEDA - kesempatan mengambil kek**


 **dengan LEENA - sekarang leena slow down dari dunia blog**


 **Dengan YUS dan famili kami semua - minggu lepas rasanya**

**PALING MANTOP - KALI PERTAMA GEDER-GEDER GENG KUANTAN**


**ini yang terbaru - Sabtu lepas di rumah IZAN**

memang seronok berjumpa begitu
pulak tu kami semua sama perangai
geng peramah terover belaka..hehee

p/s: via blog-ukhwah terjalin bertambah kawan


26 Rajin Komen:

Lina berkata...

ramai jg yer yg akak dah jumper...seronok tgk gambo2 tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

bestnyer..saya pun sgt2 teringin nak jmp sis.nnt ada kesempatan bln dpn lari ke kuantan jap nak jmp sis ye

ieda berkata...

yehaaaaaaaa pic last tuu dah kuar ekekeke saya x der pic last tu kak ..
izinkan saya copy kak lalalalla :))

kakchik@ella berkata...

moment yg saya paling tnggu2..

Kakzakie berkata...

Alahai seronoknya cikgu. Kakak dapat bayangkan cerita tak habis dan semuanya mesti buat N3 tentang ini....

Sitisifir10 berkata...

Kalau duduk di bandar mcm KL cthnya mmg senang nk jumpa blogger... kalau saya ke KL mmg berjanji dgn ramai nak jumpa2an

LYAfrina berkata...

BESTNYER:-)

MamaEma berkata...

bertambah lagi kawan...

Hanis Azla berkata...

bestnya.. saya pun sgt teruja bila alam maya dapat berjumpa di alam realiti.. bilalah kita ada peluang nak jumpa yer kak..

munna berkata...

ramainya blogger yg kak dah jumpa...bestnya...

wahida berkata...

best kan kak..kalau dpt berjumpa sesama blogger..boleh mengeratkan silaturaahim...

bila lak saya nak jumpa akak ni?

kayzie berkata...

bestnye..dpt tmbah kawan2 kan..nak cam muka akak btul2, mana tau jmp kat mana2 nnt..hehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

bestnyer dpt jumpe kenalan maya...
ramai dah yg akak jumpe..:)

eiela berkata...

bestnya,,huhu saya pernah terserempak dengan reader blog je kat hospital. kwn2 blog tak pernah jumpa lagi.

Latest Entri :
Senyum

Zue AnnaLeeya berkata...

kakkkkkkkkkk.... saya nok copy gambo hok bowoh skali tuh... ekekeke....

tp kan.... akak sorg jer tak ikut tema... hahahah... lariksssss....

diana berkata...

yang last sekali tu izan buat majlis apa tu??
hari jadi eik???
saya takpernah jumpa geng2 blogger ni..
saya kan pemalu..
hehehe

ajumohit berkata...

seronoknya dpt bersua muka, tp saya ni pemalu hehehehe

GreenJade berkata...

mmg best dpt gader2 live nih. nak2 lak yg 1 kepala..mmg havoc :)

Papa Mifz berkata...

wah syok eh berjumpa kwn2 blog....saya x pernah lagi...

Farah Shamsudin berkata...

bestnye kak dah jump ramai kan.. bila nak jumpa saya yang pemalu ni..:)

zarazueyin berkata...

bestnyer dpt berjumpa depan mata,
tp kdg2 segan juga....hehe

Acik Erna berkata...

seronok bila dapat berjumpa kan..semoga persahabatan terus berkekalan

~ yus ~ berkata...

Wah! Dah ramai juga yang akak jumpa ya? Yus rasanya baru 5 blogger kot..

p/s:Seronok juga dapat jumpa akak hari tu..:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wahhhh...bestnye kak!!!

padin berkata...

ahah haritu tom ade cakap pasal jumpe akak.. umm kalau gini gi kuantan boleh roger akak keh3

Solihin Zubir berkata...

kita bila nk jumpa plak ni akak? heheh..