selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 16 Jun 2011

*MAIN NOMBOR*

Assalamualaikum
alahai uolls kan
saya baru bersiaran

rindu sakan jari mulus gebus
hendak mencucuk berukben
dan seterusnya bertenet

tapi apakan daya
hari ini hari nombor sedonia!!!!!
sudah jadi macam akauntan pulak
cikgu kan serba boleh
serba bertugas..hahhahaa

ni nak cerita tentang nombor plet
uolls masa beli kereta baru
uolls boking nombor tak?
sesetengah orang tu
jika ada 3 buah kereta
semua nombor plet sama
nampak persamaankan

dolo-dolo saya ada gak teringin gtu
hendak boking nombor idaman
sekali payah gak hendak dapat
sudah ada yang boking
walaupun banyak pilihan
semua sudah ada orang..huhu
tak apalah..janji dapat naik kereta baru..hehe

ce share..ce share
jika uolls hendak boking nombor plet
nombor berapa yang uolls hendak
atau mungkin uolls sudah dapat..
apakah nombor itu??
jika saya hendak nombor
tahun lahir saya dan hubby-->7373..hehe
la..sudah boleh tahu umur saya sekarang..wahahahahaa

p/s: jangan lupa NORA ELENA petang ini..episod akhir tuuuu..^__^

24 Rajin Komen:

MamaEma berkata...

berangan tu ada..tp nak dapat tu susahlah...

janji ada no pletnya kak...buke hok tipu sudoh...

diana berkata...

tak pernah pulak fikir ..
selalunya fikir nak kereta baru je..
hahahha..

zarazueyin berkata...

masa beli kereta ada jgk bgtau nk nombor cantik, tp sy x bgtau nk nombor apa, bila dpt kereta, dpt nombor 645...hehe...boleh la tu...hehe

*psst...seth tan tetap dihati....ekeke

~ yus ~ berkata...

mahal juga nak booking no tu kan, lebih2 lagi no yang menjadi idaman ramai...

asal ada kereta baru sudahlah..hehe

~ yus ~ berkata...

Akak lupa lak? Akak di Kuantan kan? Boleh bg no hp tak di fb inbox yus. Kot lah ada kesempatan leh jumpa, nnti yus calling2..hehe

puanbee berkata...

yuhuuu kak lama weh tk dtg sini , tk pernah terfikir nk booking no kereta ni asal boleh naik kereta sudah ler kak .. hehe

Azlan Hasan berkata...

saya kalau boleh nak suma no 7 sebab saya suka tujuh..tapi kalo nak beli cam rasa rugiplak..lain laa kalau ade duit lebih..hehe

Regards,
-Strider-

Izan Ishak berkata...

en Hubby lah yang dok teringin gitu. sama ngan no kereta sekarang. itupun kalau ada rezki beli kereta ke-2 lah lepas ni...hehehe~

bersama kak Es berkata...

mama sarah tahun 73 rupanya.. cantiiiikk nombor tu. Tp still awet muda je. muka macam lahir tahun 80an ;)

Acik Erna berkata...

sara..ada jugak kawan2 opis beli kete baru..ikut tarikh lahir..

mama tims berkata...

salam knal..

mmg tingin nak no plet yg cantek..gabung tahun lahir ngan hubby..tp takde reski lg..

anyway dah folo sni..jom singgah..

eelobor berkata...

oooo...kalau tahun 73 saya tak leh panggil akak ler, tak sesuai gamaknyer. kena panggil acik.... huhuhuhu

IMANSHAH berkata...

keta saya tarikh bufday saya

Cik Ecah berkata...

xbeli pun no plet kete...
kawan2 sy ader la jugak yg beli ikut tarikh lahir..nice jugak nombornyer..

* kalau nak beli no plet, sy teringin nak no ni 1988,,,tahun sy lahir..haha *

Eliza berkata...

tak sangka yer saya lebih muda dari awak ;). euuwww...takdelah gurau jer..

plet keta saya no besday sendirik..

Kalamhati berkata...

Ambo sebenarnya minat no 11..mula2 plan nak beli no 711..tktau la gano..smpi2 jpj tubik no 779..hehe

Ati Masrif berkata...

sedar diri ni tak mampu..huhu

kalau dapat beli keta baru nx yr
pun kira happy giler ...hehe

leh gi jln jauh ..
jumpa cikgu di kuantan

^_____~

azieazah berkata...

Kalu nombor cantik tu “lalu” jer ok la tak mahal.

tapi kalu nombor cantik tu masuk tender, perhhh ribu ribu woooo...


Ayam Kampung untuk Orang Kampung? (macam aku)

munna berkata...

tak kisah pun pasal no plate berapa kak....yg ptg ada nombor pendaftaran sudah ler

Gayahspears berkata...

xmampu nak beli no yg plate yg best...
janji ade keta yg mampu membawa Gayah ke mane2.. hihi

akak..rindu!!!

suri solehah berkata...

sy nak dapat no pendtran kel pun tak dapat huhu..apa lagi nk buking no...
p/s:kak zia..tak tahan siap promosi nora elina lg tu

Eliza berkata...

syhhh...awak jgn cite ngan org lain tau. saya pun selalu gak jadi silent reader blog org.

Tapi tak suka nak komen kecuali di blog yg dah biasa dan dekat di hati. Nak komen kengkadang rasa segan pulak.

Eliza berkata...

Rozie..

Komen saya kat atas tu salah tajuk lah. excited sangatlah ni kunun. kah kah kah!

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe ada kenal satu famly ni...no plat kereta mereka adik beradik sama cuma beza pada huruf saja

nak beli no mahal..macam kita orang negeri lain tapi nak beli no KL..mmg kena caj lebih