selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 19 Jun 2011

*SILENT READER -->WALL FESBUK*

Assalamualaikum
selamat petang semua
asal weken ajo
sunyi sepi blog dan fesbuk

cerita pasal silent reader lagi
tapi kali ini pada fesbuk pulak
uollskan..kalu dok bukok fesbuk itu
asyik reply komen status ajo ko?
atau dok USHA a.k.a silent reader wall kawan-kawan..ehhe

saya rajin jugak begitu
sebab bukan hari-hari dok hapdet status fesbuk
tapi asyik dok scroll baca status dan komen rakan-rakan
hendak komen terasa malas--> macam tak ada point
paling tinggi klik button LIKE..ehhe

paling untung kalu kawan kite dari utara ka
dari timur atau perak atau nogori
sedak weh dok baca dan memahami dialek yang ditulis
ada yang saya faham dan ada yang tak
ditambah dengan ejaan yang ringkas

satu hal lagi yang dapat fekdahnya
dalam dok usha wall kawan-kawan kita itu
ada gak dapat ilmu hasil komen-komen itu

selamat hari bapa kepada yang bergelar bapa
selamat berhujung minggu ^__^

p/s: buat n3 baru sb n3 gardenlife itu dikira n3 lama..hehe

21 Rajin Komen:

eelobor berkata...

gapo pesbuk nok add nih

IMANSHAH berkata...

masak untuk laki lagi baik kak oiii

diana berkata...

saya suka jenguk2 wall kengkawan..
mana la tau kot2 boleh menyampuk..
tapi tak reti2 jugak..
hahhaah...
setakat baca dan jadi tukang gelak sorang2 je la..

hari ni saya cuti berblog..
heheheh...
ok..
sebenarnya bukan cuti..
saya bersiaran dari luar ni..
kejap2 boleh buka blog kejap2 dia suruh log in lagi..
apa hal entah la..
ni kat dalam kereta..
boleh pulak log in..
masalah tenet ke kat tempat tadi..
tak boleh lama2 buka blog dalam kereta..
saya nak muntah..hehhe

sarah-najwan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sarah-najwan berkata...

eelobor:
hehe..

iman:
masok doh la awe wey..tu boleh dok fesbuk nge blog nyo..aloh la..

diana:
saya pom kalu tgk lappy dlm kete..nk muntah gak..jd pening..hehe

awk jalan2 eh..:)

Aiman Ariffin berkata...

haha I think most people just wanna have a sneak peek in other peoples' life. Nak tengok perkembangan masing-masing. See pictures and what not. It's okay to see all that, but dont compare ur life with others. because each individual holds their own ways of happiness that they portray :)

Nurul Jannah berkata...

haha..betul tu kak...kadang-kadang tu malas nak komen..rase nak bace je kan..haha

ShErA berkata...

shera buka fb suka tngok wall kwn2 je... nak komen tak berapa rajin... lps tu tgk gmbr kwn2... kadang2 chat kt fb chat tu...

Kalamhati berkata...

ambo jd stalker sokmo kt fb..hehe

sweetsal berkata...

sama la kita, rajin baca komen org tp tak rajin menyampok..kalu suka klik like je la..hehe

Acik Erna berkata...

sarah-najwan..febuk pun ada silent reader ye.

azieazah berkata...

Sama ler, Kak Azie pun malas nak update status. Buka baca jer...

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

MulutPayau berkata...

dah hampir 2 tahun kenal fesbuk..rasa bosan pulak...jarang2 update ...lo ni tutup dulu buat smntara waktu...kalu rajin buka semula fesbuk tu..hehehe..

ieda berkata...

saya dah lama x bukak fb saya kak .. dah bosan .. dulu ok lah kan .. rasa mcm x der ape2 makna berfb nie huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

fb saya rosak...mmg teruk tak leh cr kwn2 sejak blk sini

apik pehe berkata...

hehhee..apik pon tak laju sangat nk buat status setiap masa..hahha

zino berkata...

salam kenal....
kalau tak komen rasa macam tak lengkap perjalanan hehe

Amy Syaquena berkata...

lepas nie leh add akak di facebook la..

Citarasa Rinduan berkata...

cer... cer..
cerita apa emial adress leh ayu add., hehehe

zarazueyin berkata...

betul tu
kdg2 xde apa nk komen
jd silent reader je...hehe

Ati Masrif berkata...

kita tak rajin FB selalu
bila nk publish n3 baru ler
tengok2 mana yg baru update
tapi kalau ada kwn2 yg buat cite ke
tunjuk pic ke...pasti kita akan
komen skit :)