selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 7 Jun 2011

*TEGARKAH SAYA?*

Assalamualaikum
selamat pagi semua
pagi ini saya bikin nasi lemak
maka sekarang ini kekenyangan
dan kita mulakan senaman jari ajo..hehe

adakah saya tegar terhadap blog saya dan aktiviti memblog?
saya rasa-->YA..hehe
sebab saya ada ciri-ciri ini:

1. sehari tidak memblog sendiri/berjalan-jalan ke blog kawan-kawan
    saya akan jadi tak keruan/resah/poyo...hahhahaa

2. jika sudah publish entry akan terfikir-fikir:
    sudah ada yang komen ka?
    menarikkah atau tidak entry aku hari ini?

3. ke mana sahaja pergi/apa sahaja xtvt-->wajib ambil gambar
    nati boleh fikir stori apa yang sesuai

4. sambil-sambil buat keje rumah atau opis
    dalam kepala itu juga diselit untuk mengarang entry

5. apabila idea mencurah-curah
    siap ada buku catatan tau..buku 555..hahhaha

6. jika bercuti/ berkursus/balik kampung line slow
    mesti maklumkan kepada readers takut ada yang merindui..kweng3

7. masa free/ habis keje/ dok saja2
    wajib bukok blog/jalan-jalan maya

8. tak sabar hendak baca komen kawan-kawan
    hendak me"REPLY" tu yang amik masa sket deh..hehe

9. jika tak ada idea hendak mengarang
    sangat kuciwak sebab tak dapat menyajikan bahan untuk readers

saya rasa itu sahaja ciri-ciri yang saya ada
uolls camne eh?
adakah kita serupaaaaaaaaaaaaaaaaaa..^__^

p/s: rasanya ciri no 6 akan muncul esok...waaaaaaaaaaaaaaa

27 Rajin Komen:

bersama kak Es berkata...

kita serupaaa ... eceh! cam zainal abidin lakss..

Sama lah kita.. seronok dalam maya sebab boleh bercerita dan menyimpan cerita tu :)

Maya Mayana berkata...

waa..betul2 tegar..sgt kagum..yana pun skrg ni pasang surut je,masa kurang...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya pun tegar...tp blk malaysia nnt apa jd yek???

Hanis Azla berkata...

eh..eh.. saya pun gitulah kak.. sama aje kaedahnya.. he..he..

Kakzakie berkata...

Wah... cikgu betul-betul blogger yg aktif. Kakak kurang sikit. Selalu ketandusan idea. Tapi kakak suka bw....

Lina berkata...

sy x pastilah boleh dikatakan blogger tegar ke dak tp melihatkan pd list tu rasanya hampir tegar kot hehe

Amy Syaquena berkata...

dulu mungkin amy begitu tapi tidak lagi sekrang nie , amy busy sangat gan keje dan business baru..so x de masa sangat nak update blog..

p/s: minta juri pantau setiap gambar yang di pertaruhkan ye..

LYAfrina berkata...

hehhehee.. samala kiter... buat mde lain msti akn teringat kan blog ni..iyerla..ni semua sejarah kita utk masa depan

wahida berkata...

kita serupa kak..paling serupa yg no. satu tu...sehari tak hapdet rasa tak keruan lak..tapi saya ni kalau time cuti takde la hapdet, masih belum tegar sbb sabtu ahad cuti berblogging...hehe..

kokser kokdam berkata...

eheh.. sama.. like!

ieda berkata...

kitaa serupaaaaaaaa ekekkeke :))
tapi kalau hari minggu kurang lah sikit kak :))

~izan~ berkata...

mmg tegar akak ni..izan jarang jugak nk tegar2 hehe.sibuk jugak walaupun tak kerja.maklumlah sorg2 aje uruskan kehidupan sehari2...

bila asben balik,mmg terbengkalai la blog dan bersawang hehe

EZAN IDMA berkata...

kita same!

IdaShazana berkata...

rasanya ramai yg macam kita ni...
hidup kurang keruan kerana blog

apik pehe berkata...

hehehe..tu dah kategori blogger tegar doh tu kak weh...

Papa Mifz berkata...

saya ada gak symtom2 tuh...hehe

~ yus ~ berkata...

ada sikit2 simptom tu, tapi skrg selalu tak cukup masa, dan idea pun kureng..huhu

Izan Ishak berkata...

izan pun tergolong dlm spesis ni kak. kita serupaaaa....

ShErA berkata...

setengah ada setengah tak ada... mcm mana tu kak? belum tegar lagi ni.. hehehe

Kalamhati berkata...

err ado beberapa hok sangkut nga ambo jugop..hahaha tegarkah ambo?ehek

eiela berkata...

huhu saya tak tegar. kejap ade, kejap timbul. huhu

Latest Entri :
Glaukoma Membutakan Mata

diana berkata...

serupa la..
kita adik beradik agaknya...
hahahahah

Solihin Zubir berkata...

saya? ermmm.. sy terpaksa mengurangkan ketegaran terhadap blog buat msa ni krn mahu menumpukan kpd kerjaya..
update ttap update. cuma nk membalas jejak n komen tu agak mngambil msa skit.. hehehe..

♥cmª shIemª♥ berkata...

ketegaran cma 1/2 dari ketegaran akak..hehehe..

Azlan Hasan berkata...

tak tahu aa kak sebab saya pun ade gak simptom2 cam akak nie..hehehe..

Regards,
-Strider-

MamaYatie berkata...

wakaka...konpem dah tur...mmg sama ler apa yg kita rasa..setuju!

Sofya berkata...

he3 cam lebih kurang ja kita nii..