selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 1 Julai 2011

"GGTK - KPSH"

Assalamualaikum
selamat pagi semua
pagi jumaat yang mulia

pasti uolls tertanya-tanya
apokobonde la tajuk entry itu..hehe
ni haa:
GGTK - Gendang Gendut Tali Kecapi
KPSH - Kenyang Perut Suka Hati

kalau hendak tulis tajuk begitu
panjang sangattttt!!!!!
entry ini jugak sempena
sekejap lagi saya akan bertugas di padang
ada lagi acara sukan yang berlangsung

maka perlu makan untuk perut
agar dapat bertugas dengan cemerlang
kang..kalu hakim lompat jauh fengsang camno????

kebetulan hari ini
ada kawan yang sponsor pot luck
tengkiu sangat-sangat sebab sponsored..hehe

dan ini antara menunya:
pencuci mulut yang warna-warni:


dan ini untuk diisi ke dalam perut saya
banyak sangat eh?..hehehehee


p/s: tadaaaaaaaa..hendak pi amik spek itam jap..silauuu you kat padang tu!!!

20 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Pag-pagi ni kalau dapat makan agar2 tu, mesti sejukkkkkk je masuk dalam tali perut. Hehehe... :)

Citarasa Rinduan berkata...

rabu lepas sekolah menengah sini order nasi ayam goreng..

banyak gak dapat tempahan.
tapi kalaulah itu yang mama sarajh dapat;;
peeh.. lagi sedap ko

tang sarapan tu, siapa air milo eik!!
peehhhhhh..
minta sikit..

ieda berkata...

ada suken ke kak ! ... hahah kena penuh kan peyut banyak2 .. kasi stamina :)

Acik Erna berkata...

sedapnya tengok agar2 tu..macam2 warna ada

MamaEma berkata...

laparnya...dop brekpast lagi nih..

Zue AnnaLeeya berkata...

olorrr... dok pade denge kecik, make penuh pingge... hehhehe....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

meriahnyer bekpes?wahh jeles2.

akak...pki sun block tak?

Ima Salsuzaima berkata...

nyum nyum....hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

pehhh.. dh la tgh lapar ni. huhu

Hanis Azla berkata...

ingatkan nama sekolah atau peperiksaan terbaru ke apa tadi.. he..he.. wah.. sarapan yg super best tu.. selamat melawa di padang dgn spek hitam yer kak.. ooppss selamat menjalankan tugas yer.. ha..ha..

wahida berkata...

tajuk buat saya tertanya2...hehe...

sedapnya agar2 tu...kalau time berbuka puasa, saya suka mkn agar2...

diana berkata...

itu ikan masin ye???
orang yang buat agar2 tu mesti orang kedah..

Izan Ishak berkata...

akak...pagi2 dah goda tekak n perut. siyes teruja tgk makanan2 tu sume~

makdara TERdiva berkata...

kenduri eh??? :)

kayzie berkata...

GGTK ingatkan cam GSTT td..huhu..selamat menjadi hakim yg adil lg bijaksana ye kak..hehe

puanbee berkata...

ini ada sukan2 ke apa ... haha makan makan sedapnya

Yasminhamid berkata...

tgh mood sukan jugak ni... kitaorang sukan esok. saya jadi ajk makanan murid jer..

eelobor berkata...

ilir gambar cikgu dok padang, tey spek ite nah

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..kak..cedapnye...

meme suke hati dah ni,,,
ayam tu...ayam tu...nk2..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

sedapnye agar2 tu...makan waktu sejuk :)