selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 6 Julai 2011

"TUTUP BLOG"

Assalamualaikum
selamat pagi semua

bukan saya hendak tutup blog
saja-saja bagi tajuk gempaq
cuma saya hendak berkongsi
dengan uolls tentang tajuk itu

mengapa mesti tutup blog?
kerana kekangan masa?
kerana mood sudah tiada?
kerana dihentam oleh cik ANON?
kerana tak mampu hapdet entry?
banyak betul kerananya..hehe
yang pasti setiap blogger
yang berniat demikian
pasti ada sebab musababnya

bagi saya tidak perlu menutup blog
jikalau sebab-sebab di atas
dialami oleh uolls
biarkan sahaja blog itu di situ

jika ada banyak masa kembali
jika mood sudah datang kembali
abaikan cik anon yang menghentam
jika sudah banyak idea mari
kita boleh menulis semula

lagipun blog ini banyak sentimentalnya
saya rasa walau kita ada niat hendak tutup blog
saya tak pasti sama ada DELETE blog
atau berehat daripada menulis entry
kita pasti rindu untuk membukanya
untuk membaca cerita rakan kita
untuk berkomen-komen
betulkan!!!!

p/s: SAYA SUKA BERBLOG..heheh :P

35 Rajin Komen:

kakchik@ella berkata...

Saya pun suka. Hihi.

~ yus ~ berkata...

betul, betul, betul...

kalau ikutkan lama juga yus berblog ni kak, dari tahun 2006. Tapi masa tu takde istilah follow ni, masa tu lain sikit kot.

Pernah gak stop berbulan-bulan dari update entri, sbb bz, tp akhirnya tegar semula...hahaha

ieda berkata...

samalah ngan saya kak .. ekkeke
tahu akak sebuk .. saya kalau sebuk2 pun saya buat auto publish ekeke :) tegarrr kan ..

kak onlah ym ekkeke .. upsss sori akak sebuk :) nak citer pasal next gather2 nie :))

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak pernah lagi terlintas nak tutup blog...sayang sangat kat blog..satu hari tak buka tak tenteram ooo

kakcik berkata...

Kakcik pun suka berblog. :)

MamaEma berkata...

isshh..sayanglah nak tutup blog ni

ema punya blog memang dah lama...pastu duk diam seketika... thn ini baru nak membara

Izan Ishak berkata...

akak mesti tau kan, sblm izan pernah ada niat nak tutup blog. tp sbb kawan2 yg sgt supportive... rasa sgt terharu atas sokongan semua. sapa tak sayang blog...huwaaaa....

apa2 pun blogging mmg best kan kak!!!

zaidah berkata...

rasanyer blum terfikir nak tutup blog...cuma kekadang tak ade idea atau tak ade mood mungkin berehat sekejap tapi memang merindui blog walaupun kekadang tak ade mood nak komen tapi still jadik silent reader...

diana berkata...

saya pun berpendapat begitu..tak perlu tutup..
blog cuma blog.bukan balang biskut atau pejabat pos yang ada masa kita tutup dan ada masa buka..
blog tempat kita terima maklumat dan info.bagi kita mungkin kita tutup sebab blog kita tak de info.tapi siapa tau apa yang kita rasa biasa2 saja sebenarnya luar biasa pada orang lain..

mama tims berkata...

sejutu tu...btul sgt2..

Mrs zz berkata...

Saya suka berblog..ni blog saya yg kedua..nak tau apa da jadi dengan blog pertama saya????saya pun tak tau..saya tak tutup blog saya..delete pun tidak..blog saya da kena removed/deleted..sedih sangat2..frust pun ada..saya xbuat apa2 pun...edit-mengedit je..tau2 da removed..harap ble restore balik la blog saya yang pertama tu..huhu..

makdara TERdiva berkata...

ya! setuju!
kalau dah x nak berblog
biarkan jer blog tu..
sbgai pengubat rindu dendam kawan2 yg singgah membaca :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya suka berblog...dan saya suka halau langau..ada langau nak hinggap blog?meh la..saya spray kamu habis2 nnt.jika takmo dgr sindiran pedas saya dlm entri..jgn cuba jd langau di blog saya..keh3

Eliza berkata...

Maksud awak owner tu sendiri delete blog yer? Ingatkan sendiri terdelete kalo lama sgt tak update. Sayangnya dah ada info mcm2 kat situ kan Rozie? Just let it be...

Saya nih kira berehat jap. FIL yg ada Alzheimer tu duduk ngan kami. So, busy sikit skrg. Sempat baca blog2 feveret sekejap2 jer. Ada mood continue balik nnt..

wahida berkata...

saya pun suka berblogging...

kadang2 dorang nak delete blog mesti ada sbb2 tertentu tu...

Kakzakie berkata...

Sejujurnya kakak suka bw. Masuk rumah siapa saja yg kakak suka walau org tu tak kenal kakak. Tapi kakak tak pernah berselindung diseblik anon...

Buat N3 kakak tak bijak macam cikgu. Sesekali diberi Allah idea buatlah seadanya....

mrs redzuan berkata...

saya pun sayang nak tutup blog. lantak la pe nak jadi pun. blog lama zaman2 friendster pun masih ade lagi tapi dah takleh wat pape sebab dah delete friendster account.
tapi kdg2 suka baca balik untuk buat gelak2kan diri =)

Yasminhamid berkata...

buat masa ni.. belum terpikir nak tutup..

Ecah Ecot berkata...

uish..jgn la ttp blog..rehat kjapxpe..hehe

Ati Masrif berkata...

kita berehar sekejap jah

ni dah kembali
walau tak leh sekerap dulu
tp cuba sedaya upaya

coz i miss u all so much!!

^_______________^

eelobor berkata...

huhuhu....macam pernah dengar jer nasihat & cadangan nih

exora berkata...

ermm..sy pun dh mula jatuh hati dengan blog...hehehe..tm ksh sarahnajwan yer..

ajumohit berkata...

Ish ingt akak nk tutup blog td, sy pernah terpikir mcm tu sbb kdg2 ilang fokus kt keje

zarazueyin berkata...

baru terpikir nak tutup blog...hehe

ShErA berkata...

tutup blog??? oh tidak.. saya sayang blog saya.. ;)

Azlan Hasan berkata...

setakat nie tak pernah plak terpikir nak tutup blog kak..cuma kadang masa takde..tapi takde2 masa pun update gak sehari sekali sbb sy mmg selalu ade depan pc..hehehe

Regards,
-Strider-

apik pehe berkata...

betol tu kak..jangan mudah berputus asa..heheh

Mrs zz berkata...

kini saya da ble senyum...blog saya da ble restore semula..kerja keras untuk blog..hehe..

Mrs zz berkata...

kini saya da ble senyum...blog saya da ble restore semula..kerja keras untuk blog..hehe..

sarah-najwan berkata...

Mrs ZZ..thanks dtg ke blog akak sasmpai dua kali tu..akak xle komen kat blog awk sb xle sign..ce tukar kotak komen jadi pop up windows deh..

Farah Shamsudin berkata...

yerlah kak.. saya memang takkan tutup blog. paling kurang pn mesti rehat dr blog je.. kalau tutup jadi macam tak best.. sebabnya?? tak boleh nak baca cerita kawan2 terutamanya blog akak.. saya suka baca blog akak tau!

♥cmª shIemª♥ berkata...

btl2 kate akak tu..
kecuali..kalu bebetul tiada keizinan dr suami..n die soh tutup blog..xleh nk kata apa la..~~

munna berkata...

KALAU MUNNA SAYANG NAK DELETE KAN ... BIARLAH IANYA JADI KHAZANAH BUAT MUNNA DAN KELUARGA...

eiela berkata...

hehe saya dah tutup blog peribadi yang lagi satu buat tahun lepas jugak sebab semuanya hal peribadi je, merapu kat sana. tapi blog sekarang nih takkan tutup kot, selagi hayat ade. insyaallah..

Latest Entri :
Semoga Si Dia Tabah

Nur-nba berkata...

Salam.. Eh sayangnya nak "delete" blog. Setuju dengan pendapat Kak Sarah.

Memang mood untuk menulis blog tak menentu.. Tapi banyak perkara yang boleh dikongsikan dalam blog untuk kebaikan semua.. Setidak2nya dapat release tension..
Happy blogging!!