selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 10 Julai 2011

"BLOGLIST"

Assalamualaikum
petang ini saya sungguh penat
penat menaip URL untuk bloglist
bloglist sayalah-->kemas kini keadaan sikit

semua masih ada dalam senarai
cuma saya buat kategori ajo..ehhe
hendak buat scroll bloglist
masih penakut dan terkial-kial

bercerita tentang bloglist
masa saya kembali aktif dahulu
apabila saya melihat
nama blog saya dalam senarai
blog yang saya suka baca
RASANYA bahagia amat-amat
maklumlah nama blog kita tertera di situ
seperti tidak percaya
sebab masa itu baru mengaktifkan diri
kira cikgu yang baru belajar...hehehe

janganlah kita berkecil hati
andai blogger yang selalu kita singgah
siap berkomen bagai TETAPI
blogger ini tidak meletakkan blog kita
dalam senarai bloglist mereka
mungkin kekangan masa atau apa jua sebab

sebab yang utama kita berblog
untuk berkarya atas idea dan kekreatifan kita
yang penting sekali kita IKHLAS dalam menurunkan komen
insyaAllah dengan keikhlasan kita
silaturahim akan terjalin
walaupun dalam alam siber ^__^

p/s: asal weken ajo..bloglist kureng aktif..sibuk jenjalan realiti blogger2 nih..hehehe

20 Rajin Komen:

~ yus ~ berkata...

yus pun minggu ni kemaskini bloglist, tp lom habis lagi..huhu.

Ada Geng Teh Tarik ya kak?...hehe

Citarasa Rinduan berkata...

suka dgn mama sarah..
blogger yang aktif walau sibuk sebagai pengajar.

ayu kan,. nak gak minta maaf if tak bubuh blog kawan2 yang pernah komen ke bloglist ayu...

mmg masa ayu di kedai 100%
nie dapat curi2 luahkan masa walau pelanggan ramai

kerap kena tegur sbb ayu menghadap lappy.. hahahha

Papa Mifz berkata...

saya x sempat lagi nak kategori2 kan bloglist saya....

Kalamhati berkata...

Ambo baru duk merancang rancang nak bubar bloglist ambo..hehe

Puas doh tengok hok tulo..tapi bloglist geng2 rapat ambo tok buang la..taktau lagi bilo nk bubar ni...

kena wat segmen kot..hehe

Acik Erna berkata...

sarah..sabo je le..kalau weken memang gitu kan..
tak de masa nak ngadap pc kot kawan2 sarah tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

hai sis..wahh rajin mengemas blog ye

missgee berkata...

Salam,
Baru menjenguk kat sini..
Ingin berkenal-kenalan..
Salam ukhwah :)

Nurul Jannah berkata...

rajin akak kemaskini belog..hehe

A.s.t.i.n.a berkata...

ohh terlalu lama meniggalkan dunia blog..
byk istilah yg keterlupaan takrifannya..

Ujie berkata...

weekend biasanya sibuk dgn family..jln2, kenduri..mmg tak sempat nak internet. Ni pun 'lari' jap. ^_^

munna berkata...

munna pun nak kemas bloglist munna byk yg dah x aktif

Kakzakie berkata...

Kaka salute blogger rajin macam cikgu nie...

eynda berkata...

Dulu2 masa tak kenal ramai blogger memang senang nak blogwalking.... sekarang dah kenal ramai blogger rasa tak cukup dah 2 kaki 2 tangan nak blogwalking hihi....

Azlan Hasan berkata...

hehehe..akak mengingatkan blk tugasan sy nak kemas kini bloglist..hehe..nak buat ketegori plak tapi tak masa plak nak buat..hehehehe..

Regards,
-Strider-

ajumohit berkata...

Tq kak masukkan nama aju dlm geng terjah baca, ala2 melodi gitu, kita terjah!!!! hehehhe

azieazah berkata...

Hmmm I’m on GENG MESRA BACA...!

Memang flow nya begitu. Kalu hari cuti atau hujung minggu, blogging memang kurang rancak. Masing2 ada aktiviti sendiri, susah nak ngadap laptop.

Biasa tu.

diana berkata...

saya percaya sarah boleh buat scroll tu..
baca dan ikut langkahnya satu2 mesti paham..
sebab saya pun boleh buat apatah lagi sarah..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe dalam geng suka bace..hehe...bestnye tq kak...
kalu awe buat 3 jerk..heheh..nak buat banyak2 tak larat

Sofya berkata...

blogger suam2 kuku cam saya mmg xkonsisten ngan n3 he3 byk jelajah kat blog org ja...he3

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe...terbaeks bloglist bru tu...
cma pom ado??

hehe..terharunye....
:P