selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 5 Julai 2011

"SAYA | SIBUK"

Assalamualaikum
jam 6.00pm saya sampai ke rumah
kuat sungguh saya bekerja loni..wahahhahaa
[itu selepas singgah pasar malam..ehehhehe..sempat lagi tu]

sejak dua menjak ini
ada sahaja kerja yang perlu dibuat
siap ada check list
supaya tugasan itu tidak keciciran
maklumlah mudah lupa..huhu

macam minggu ini
saya rasa paling sibuk
setiap petang ada acara tertentu
semua ini dilakukan demi anak murid

saya amat rindu untuk ke rumah uolls
ada yang saya singgah dan ada jugak saya terlepas
saya juga tak membalas komen yang uolls tuliskan
memang kekangan masa betul
yang PASTI setiap komen uolls saya MEMANG baca
dan sangat menghargainya

tunggu minggu depan
mungkin line clear sikit..ehhehe

p/s: ditambah kelajuan berukben slow mlow..aduhaiiiii!!!!

21 Rajin Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

kak..relaks2..busy camner pun,klu tak sempat bls ziarah tu entri pastikan naik pg ptg ye.sian la kat saya..nnt kerinduan la pulak..huhu

bersama kak Es berkata...

kan mama sarah ..kalau dah sibuk tu macam2 boleh lupa. Rasa sendat kepala. Nak berblogging pun tak tahu nak tulis apa...

takes your time...dah settle nnti kita berjimba hahaha

diana berkata...

buat slow2..
blog ni tetap ada kat sini..
tak kan lari punya..
hehehhe

eelobor berkata...

Yang Bizi lebih pade YB nasss... huhuhu

Acik Erna berkata...

sarah-najwan..masaalah paling utama selain kesibukan sekarang ni memang line kan..slow sangat.

Azlan Hasan berkata...

LIKE!!(comment kak diana)..blog tak lari eh kak..hehe..tapi kebetulan 2-3 hari nie sy sibuk jugak..adakah bos kita sama??jeng..jengg..jeng..!!!

Regards,
-Strider-

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

takpe kak...buat mana yang penting dulu ye :) take care

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

time bz2 mcm ni,.time management la yg penting kan,.hehehe

Kalamhati berkata...

bizi nyos demo..hehe
takpo2 setel hok mano patut dulu..
nati free demo merempit la jenguk blog2..haha

Solihin Zubir berkata...

xpe kak.. setel dlu yg mana lbih penting..
kita kena memahami.. x semua org bleh ngadap blog je 24jam.. heheh..

apik pehe berkata...

hehehe...banyaknyer keje..kalah PM..hehehe

ShErA berkata...

x pe kak... slowly ok.. nanti dah ok sambung blogwalking balik... :)

exora berkata...

hahaha..akhirnya mu ngaku gak x dan ms nk lyn blog nooo..
aku meme cbuk punn..

♥cmª shIemª♥ berkata...

x pe kak zia...settle mn yg penting dulu...
cma masih pengunjung setia teratak akak ni...:P

~ yus ~ berkata...

kerja harus di dahulukan...

sama mcm cma, setia mengunjungi akak...:)

ieda berkata...

huhuhu x per kak .. paham .. nanti kita ym .. ada nak tanye nie :))

MamaEma berkata...

yg pasti blog update sokmo...tak gitu?

Kakzakie berkata...

Sekarang line internet memang teramatlah menguji kesabaran kita. Nak masuk satu-satu rumah kawan bagai terkunci rapat. Sabar... tunggu lama baru pintu terbuka

Farah Shamsudin berkata...

memang line internet slow lah skang ni kak.. lembap semacam..

Yasminhamid berkata...

memang time bz kita kan....

sweetsal berkata...

cukup siksa nk buka tenet, line slow betui..nk buka blog lg lah..hehe