selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 8 Julai 2011

"PERTEMUAN KEDUA | KUANTAN"

Assalamualaikum
selamat pagi semua

uolls jangan cemuih deh
ini entry berkaitan GENG KUANTAN
pertemuan kedua kami..ehhehehe
mengikut butiran berikut:

TARIKH: 30 JULAI 2011
TEMPAT : TAMAN GELORA, KUANTAN
MASA : 3.00 PETANG

jadi semua blogger kuantan
semua diundang ke pertemuan ini
supaya ukhwah antara kita
semakin erat dan mesra

**pertemuan pertama kami pada 1 MEI 2011 yang sangat happening!!!**

yang bukan blogger kuantan
tapi pada masa itu berada di kuantan
boleh jugak menjoinkan diri
sama-sama memeriahkan suasana
uolls yang berminat menghadirkan diri
bolehlah memberi persetujuan
kepada saya atau IEDA
tenkiutttttttt!!!!! ^_______^

p/s: hari ini xtvt jual suara..hehee :P

30 Rajin Komen:

wahida berkata...

kalau lah saya ni ada kat Kuantan, konfom saya join kak!!

ajumohit berkata...

wah bestnya, sambil together2 sambil mandi manda!!!!

nanonano berkata...

sy akan join klu prasaan malu xmenebal, ekekeke :p

kakcik berkata...

Kalau dekat mahu juga kakcik terjah. :)

chichi berkata...

wow...best nye jumpa ramai2..mcm2 cerita la kua ni...hehehe

suri solehah berkata...

wah..seronoknya kak zia...bila lah nk rasa semua ni...srkat ni tak jumpa lg bloger dkt2 sini

ieda berkata...

cayuk2 kak .. same2 kita gegarrr ! :)

eiela berkata...

bestnya,,semoga kali nih makin ramai yang join kan kak. nanti stori-stori la kat blog lagi. nak tau jugak perkembangan.

Latest Entri :
Bomoh Penipu

Acik Erna berkata...

kalau di N9..31 tu sedang sibuk tu..hari mantai..nak sambut puasa

Ati Masrif berkata...

rajin betui korang buat
gathering yeh...

hari tu birthday kita tau
kalau dapat join kan best..hehe

bersama kak Es berkata...

weeehhhh...nak itot !!

munna berkata...

bestnya ..kalau lah munna dok kuantan kan best....

diana berkata...

pesta makan2 lagi la ye??
heheh

makdara TERdiva berkata...

selamat bergather2..tsk..tsk..

Yasminhamid berkata...

bestnya... kalau la saya boleh ke sana..

Eliza berkata...

wahhhh..semuanya cung-cung dan lawo belaka. seronoknya dapat together geder...

Hepi wiken Rozie dan pembaca2 di sini...

MamaEma berkata...

sebelum puasa..jumpa bersama... seronok dan gembira..

Azhariah Zuber berkata...

rajinnya korang berjumpa....saya malu nak jmpa blogger2

Azlan Hasan berkata...

wah..cam best je kak..siap ade gath lagi..hahaha..kat kuantan xde blogger lelaki ke kak??hehe..

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan berkata...

wah..cam best je kak..siap ade gath lagi..hahaha..kat kuantan xde blogger lelaki ke kak??hehe..

Regards,
-Strider-

ShErA berkata...

bestnya kak dapat klr dgn blogger lain...

Papa Mifz berkata...

syok yer dapat jumpa kawan2 blog....buat la kat shah alam lak nanti kak...:)

sweetsal berkata...

bestnye...jeles3 ni..mai la buat kt KL pulak..hehe

apik pehe berkata...

hehehe..kak.kalo apik balik UMP..apik singgah tau..heheh

ibuintan berkata...

slamat berseronok sambil merapatkan ikatan persahabtan

♥cmª shIemª♥ berkata...

wah..2nd gathering lg??bestttnyer.....

Kalamhati berkata...

wah wahh!!suda marii..hehe

insyaAllah ambo cuba hadir if takde aral..=)

zarazueyin berkata...

wahhh...bestnyer
tapi jauh la pulak :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

best lah akak2 ye...jelesnye la.hehe

Izan Ishak berkata...

bestnya kak..nak ada gather2 kali ke2 ye... harap semuanya berjalan lancar ye kak....