selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 13 Julai 2011

"BLOGGER POPULAR"

Assalamualaikum
selamat pagi semua

semua orang hendak popular
tipulah jika ada yang tak mahu
popular ini banyak benda
bukan macam dunia retis sahaja

jika dalam bidang memblog
seronoknya jadi blogger popular
link kita pasti ada dalam setiap blog
blog baru dua hari ka
blog sudah dua bulan ka
atau blog yang sudah dua tahun

sekali hapdet gak
berduyun-duyun blogger
datang baca dan menurunkan komen
dalam masa 30 minit--> 60 komen tu!!!!

itu untuk blogger popular deh!!!!
saya sebagai blogger setahun baru aktif ini
sejak julai 2010 hingga saat ini
saya amat gembira walaupun tidak sepopular
blogger-blogger popular
kerana saya mempunyai kamu semua
kamu semua yang sudi bertandang
berkomen menyokong setiap entry saya
walaupun sekarang saya tidak membalas
setiap komen uolls--->AMPUNNNN!!!!!
[read: kesibukan melanda-->klisekan..huhu]

yang penting sekali
jauh dari dalam hati saya
saya menghargai setiap nukilan uolls

p/s: entri emosi nih..sarahnajwan emosi sedih..huhu-->selesema punya hal!!!

39 Rajin Komen:

Kakzakie berkata...

Kalau rajin mesti polular kan cikgu. Kakak pun start bulan julai 2010 juga...tapi tak rajin buat N3 macam cikgu...:)

~ yus ~ berkata...

Rasanya yus mula aktif semula Oktober 2010, cuma tak rajin BW sangat kot...kureng masa untuk itu...

Tapi blok kak zia , blog wajib terjah bila buka pc..hehe

ajumohit berkata...

cikgu punya ayat power, semua org suke baca..tak kisahla dtg balas kunjungan ke tak, jnji kita ikhlas ngomen kan cikgu

rara pinkmafia berkata...

hehehehe rara pon nk popular gak mcm akk. =)

Farah Shamsudin berkata...

akak janganlah emosi.. tak elok tau.

Acik Erna berkata...

sarah-najwan..
kami semua pun sama tetap menghargai..terima kasu sudi tinggal komen..dan jika sibuk..kami jugak memahami..

kakcik berkata...

Bilangan 'pengikut' sebenarnya bukan ukuran popular bia catatan yang dibuat tiada yang datang membaca. Agaknyalah! :)

ieda berkata...

ekekkek akak popular di ati kuuuu ! ecehhhhhhhhhh :)

Diana @ bilakukatacinta berkata...

salam kenal sis..huhu..dah seribu tuh..ummpphh..ramai dah...dalam tempoh setahun... saya baru start mac arituh..so, tak ramai follower..tak popular..biase2 aje.. Jemput jengok2 sis

nanonano berkata...

selsema sedih idung je kak,yg nk emo tu pesal? hahaha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe tak nak la kejar popular kat dunia blog tapi kalu ada yang mengenali sangat bertuah :)

zaidah berkata...

dengan adenyer blog cikgu at least memeriahkan dunia blogging...n yang penting kita semakin akrab walaupun hanya di alam maya

mama rifQy berkata...

kite tak popular pon..huhuu..heh..biase2 jeee..menulis sekadar hobi and leh dapat ramai kwn

Izan Ishak berkata...

yang penting...akak mmg popular di kalangan kami semua!!!

Hanis Azla berkata...

yang penting blog akak ni mmg popular utk saya.. semoga terus popular yer kak..

MamaEma berkata...

kak berjangkit dengan ema..blog bawa virus selsema ke sana...hehe

mama tims berkata...

akak mmg blogger fofuler pon..entri akak best

kayzie berkata...

sy rasa akak popular..sll nmpak nama akak di bloglist or komen org len..

fazilzura berkata...

ok ler tu kak .. insyallah lepas ni leh jd blogger tegar yg glam ..


* salam kenalan dr fazilzurakil

makdara TERdiva berkata...

btul..kadang2 tak sempat nak balas komen sbb nak buat BW & post N3..

kebizian melanda :(

eelobor berkata...

kebelakangan nie kurang datang komen, tapi masih tetap BW

Ati Masrif berkata...

kalau rajin ...mesti
ramai org dtg..

tapi kita b4 nak posa ni
mmg bizi sgt
tak sempat nk bw pun...hehe

A.s.t.i.n.a berkata...

sgt salute oh pada ini cikgu yg cantik dan rajin... yg paling penting itu konsisten.. ai laikkk..

Amy Syaquena berkata...

Amy pun ada buat entri autopublish petang nie berikutan dengan populariti juga. Bagi amy x mau la popular2 buat sakit kepala je nanti. bukan apa takut kita menghampakan orang je.SO lagi selesa dengan keadaan sekarang ada pembaca setia yang hari2 leh bagi komen macam akak hehehe....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

saya tak rajin..sbb tu tak popular sis

Yasminhamid berkata...

saya tak popular...tapi saya suka menulis..

diana berkata...

saya takut popular...
heheh...
jujur ni..sebab saya tak suka
kalau saya popular nanti ada la orang2 yang dari masa silam saya nampak dan kata..
"dia ni bla..bla..bla..."


saya tengah rajin ni..
kalau malas memang sekarang tutup blog dah..
masalah tak selesai2 pun...

ShErA berkata...

wah... dah ulangtahun pertama la ye...

JunAina berkata...

samalah kita...blog tak fopular tp terima kasih pada semuaaa!!!

Papa Mifz berkata...

popular...saya belum sampai tahap tuh...jauh lagi...hehe cukup la kalo ada yg sudi sgah selalu kat blog saya nih..:) mcm akak..:)

Citarasa Rinduan berkata...

ayu suka berblog

rasa happy sangat2.

tapi..
ayu rasa bila sibuk di citarasa rinduan..
seakan2. malu pada kawan2 yang datang ke blog..

ayu tak dapat nak balas komen..
kalau balas.. sure ayu tak dapat nak BW>>>>.

all the best, utk blog mak sarah.............
kamu rajin update blog dan komen blog sahabat

kamu mmg popular....dimata ayu dan kawan2

♥cmª shIemª♥ berkata...

huhuhu...nk juga terasa fufolar...
hehe...tp aka mmg popular ape...
sana sini kenal sarah najwan,cikgu kecil molek:P

Kalamhati berkata...

Kau totap menjadi poooojaan hatikuuu..ekekeke

biarla tok pemes emes pom..janji kito tok kacau orang..ambo ni dr 2007 ado blog tp gak koksir kokdam jah update blog..ikut sedap jah..hehe

WuMing berkata...

Betull... kita nak setiap entri kita dapat dibaca olah semua orang..

wahida berkata...

selamat ulang tahun yg pertama utk blog akak!!

pada saya populariti tu tak penting, yg penting org yg singgah baca tu, drop komen, lagi best!! tu pada saya la...hehe...

teruskan menulis kak...

puanbee berkata...

akk pun popular tengok berapa ramai org komen hehe.. yg penting blogger tu sendiri pandai bawak diri ke tidak

kakchik@ella berkata...

Saya tak popular tapi bahagia. Hihi.

Sarah Syazwani berkata...

sy dr 2008..tp x popular pun huhu..x kisahlakan popular ke x..apa yg ada pun bersyukur

Alin Marlini berkata...

samalah kiter pn sarah..selsema + batuk..no mood..