selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 3 Julai 2011

"XTVT HARI MINGGU"

Assalamualaikum
hai semua!!!!!

pagi tadi saya makan roti canai banjir
sambil-sambil berinternet-->tegar
memang kena ambil mood
dengan publish entry dahulu
jika tidak asyikkkkkkkkkkkkkkkk
terfikir-fikir tentang blog kan

hal itu biasalahkan bagi saya ini
time berinternet hanya betul-betul free
time berinternet juga time sambil-sambil
yang pasti tak mengganggu gugat kerja lain
kalau tidak semua kerja tak siap

setel publish entry
saya mulakan housekeeping
setel housekeeping
kita berehat seketika
hendak makan kitkat tak ada lah pulok
jadi kita layan internet sekali lagi
jalan-jalan rumah blogger yang hapdet..ehhe

jam 12.30 tgh hari saya akan masuk dapur
bagilah berasap sikit sebab jika hari bekerja
dalam 5 hari--> ada la 3 hari berasap penuh dapur itu
2 hari lagi yang berasap hanya periuk letrik dan cerek sahaja

petang minggu wajib jalan-jalan
walau hanya makan kopok gotel di beserah
walau minum jus epal di jungle food court

tiba malam time rehat-rehat
senaman kain ka yang sidai tghari tadi
atau acara tengok tv
gosok baju skoloh-->totap pagi esok..hehhe

so uolls--->hepi sunday!!!!

p/s: uolls plan apa hari ini?? ke dok umah ajo..hibernisasi..ehhehe ^__^

15 Rajin Komen:

Sarah Syazwani berkata...

salam kenalan..hari minggu adalah hari bekerja sbb sy dok terengganu..:(

diana berkata...

petang nanti cuma nak pi main badminton je..
tak tau la saya jadi tukang main atau tukang tengok je..
sebab maisara dah cakap awal2..
"biar saya pulak pukul bola ye..ibu duduk diam2.."

kokser kokdam berkata...

sila pantau dapur tu ye.. takot terlebih asap.. susah..

eheee


rileknye ahad akak ek.. ambo keje ari ahad..
huuuu

exora berkata...

hr ni sgt santaiii...i n my hubby melakukan xtvt bersenam pas 2 jln2 cr bekfast..lunch i msk tmyam cmpur gtu..

MulutPayau berkata...

hari ni kerja...marin hungga..adoiiii..letih tak hilang lagi ni....

Farah Shamsudin berkata...

takde plan pun kak.. farah dok umah je.. maklumlah, penat kursus tak abis lagi.. settle wat kerja rumah sume.. iron baju seminggu.. malam kang nak lipat baju pulak.. hehehe..

Kalamhati berkata...

i ternak lemak ari ni..hihihi

nnt ambo hapdet misi ternak lemak ambo dess..=D!

ieda berkata...

uishh kak lebih kurang saye jewww . gosok pagi harus pag2 esokkk ekekek saya pun nak lipat kain sambil2 mari menari yehaaaaaaaaaaaa

suri solehah berkata...

bab makan kopok gotel yang tak tahan tu..berair mulut diri ini..

apik pehe berkata...

laaa..ingatkan malam tu gak iron baju..hehehe

Azlan Hasan berkata...

saya kebetulan hari nie gi sambut bday ank buah dari tengah hari sampai mlm..biasa hujung miggu takde plan pape..ape yang terlintas terus buat..maklum laa org bujang katakan..hahaha

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan berkata...

saya kebetulan hari nie gi sambut bday ank buah dari tengah hari sampai mlm..biasa hujung miggu takde plan pape..ape yang terlintas terus buat..maklum laa org bujang katakan..hahaha

Regards,
-Strider-

azieazah berkata...

MEK SARAH, kalu ada gambar orang yg makan kopok tu lagi best...

Hari Ahad, kalu dah free sangat, dapat tidor siang dan tak perlu masak, lagi nikmat, kan? hehehe


KL Gangster: ulasan dan pandangan seorang bekas Kaki Wayang...

shameel Iskandar berkata...

ari minggu amat bermakna buat saya sbb dah dua minggu berturut2 ada xtvt kat sekolah pada hari sabtu

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hari minggu awe pergi kerja kawin dan berzanji :)