selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 17 Julai 2011

"GANGSTER YER!!!"

Assalamualaikum
sudah makan ka?

janganlah terkejut dengan
tajuk entry itu weh!!!hehhee
tak ada sapa yang gangster
ini sebab saya mewayangkan rumah saya
menonton KL GANGSTER...hehehehe
[orang dah lama review..saya baru nak mula..hehe]

sudah lama cerita itu di astro first (AF)
hari ini baru berkesempatan mengorder
itu pun sebab hubby yang tanya--> dia nk tgknya
selalu dia tak amik kisah pasal filem-filem ini

saya kecut perut la tengok cerita begitu
asyik bertimbuk bergaduh sahaja
ngeri weh..takut tengok..sakit nampaknya

itu pasal anak saya yang join taekwando
asyik cakap tak pi kelas
kata mereka-->"sakitlah mak..huhu"
itu berlatih baru anak wey
memang kena belajar ilmu pertahanan diri nih
barulah dapat menahan diri apabila diserang

so uolls selain dok ulang tgk cerita itu
saya juga membuat senaman jari yang membukit..hehe

p/s: hepi weken..esok sudah mahu keje lol...hehe

21 Rajin Komen:

ezzu berkata...

bestkn tgok cter tu...cter nie mcm serius dlm lawak...hehehehe...tmbh2 lgi ad zizan...memg best cter kl gengster nie...

A.s.t.i.n.a berkata...

ucapan hepi weekend sesuai utk prtsng Jumaat... bukan ptg Ahad cikgu.... uwaaaaaa

Kalamhati berkata...

Ambo pun tok tgk lagi citer ni..malas nk melanggan sbb tgk soghe jah..

aduh malasnyo nok gi skolah esok..huhu

ShErA berkata...

shera baru tengok citer tu minggu lepas... best juga.... kelakar je...

miszatie berkata...

uish terkejut gegirll..hik3..:)

Citarasa Rinduan berkata...

ala........
belum ada kesempatan nak tonton....

Acik Erna berkata...

acik pun dah tengok..rasa sekejap je pulak dah habis cite tu..

♥cmª shIemª♥ berkata...

alo...cma lom tgk lg cite tu..
^ketinggalan zaman sungguh kan..

diana berkata...

saya tak tengok pun lagi cerita tu..
tak boleh nak tengok sebab maisara ni time saya relex2 bukan dia nk tidur..
abis tu camno nak tengok..
kalau tengok dengan dia kang habis skrip dalam tu dia dok ulang hari2...

cikgu isza berkata...

saya pula dah was2 nak langgan astro first sejak tengok satu filem ni.. macam ralat sikit bagi anak2 tonton..

puanbee berkata...

senaman jari yg membukit ye kak.. heheh.. dah lama tengok tk de lah ganas sgt kak..

zino berkata...

ok la tu saya tengok pun tak lagi hehe

~izan~ berkata...

tgk pelakon2 tertentu je hehe

kayzie berkata...

best gak cte tu..gnas n rak sgka si shamsul tu leh blakon dgn baik..hehe

zarazueyin berkata...

sy x tengok lg cite tu....huhu
best ke?

suri solehah berkata...

kuat penangan kl ganster pada anak saya kak zia..dengan tiru aksi bergaduhlah,,mcm2..yg paling tak tahan..kalau kita berleter dia ucap kat kita,,amacam cuti panjang...cuti sudah habis buk.. rasa nak ramas je mulut tu huhu

Solihin Zubir berkata...

sy tgok kt youtube je kak cita KL GANGSTER.. hehe..

exora berkata...

aku x tgk lg weiii...adk ipar aku 4 kali dok ulg tgk, bes sgt ko wei...

ieda berkata...

ekekke akak saya baru nak langgan kak .. semalam x sempat .. hubby ada jugak cakap nak tgk ekekke :)

tulah risau lak bila tgk cerita tuu banyak aksi ganas2 .. bimbang zahrien terikut :)

MamaEma berkata...

dah tgk..

sampaikan kakak bila iklan kat Tv

"mama, kita dah tgk citer ni kan"..boleh ingat tu..sebab ada keganasan...hehe

Farah Shamsudin berkata...

belum lagi tengok.. tapi dah donlodd.. nanti nak tengoklaahh..