selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 25 Julai 2011

"KITA SUPER DUPER!!"

Assalamualaikum
selamat malam semua

uolls tengok tak cerita
SUPERMAK di TV3 tadi?
menarik jugak cerita itu
sebab ada kena mengena
dengan kita para ibu
tinggal kita tidak gagah perkasa
macam SUPERMAK lakonan Nasha Aziz itu

secara kenyataannya bagi saya
seorang ibu atau mak atau mama atau mami
semuanya memang super duper kelazzzzz
jika tidak uolls dapat bayangkan
kekalutan ketongkangan pecah dan etc
yang berlaku dalam rumah kita
aduyaiiiii..

super duper seperti kita
tanpa kira bekerja atau tidak
memang NON-STOP ligat
ligat semua segi la kan
dari hal sekecil debu halus dalam rumah
sehinggalah selesai urusan rumahtangga

menjelang Ramadan yang mulia ini
super duper kita pasti akan bertambah
bangun seawal jam 4 pagi
dan selepas asar memasak untuk keluarga
bagi juadah berbuka

so uolls kita semua
memang super duper
salute untuk diri sendiri
cayalah!!!!!two thumbs up!!

p/s: saya demam wey..esok dapat MC..huk huk..tapi buat entry yang bersemangat agar cepat sembuh!!!!

21 Rajin Komen:

IMANSHAH berkata...

salam..

tahniah mak2 sekelian

mak nyah ok tak??

~najwa~ berkata...

saya boleh tidak berganjak tgk supermak tadi, haha.. sampai husband pun pelik, apa yg best sgt citer tu ;)

ShErA berkata...

mula - mula tengok macam tak best... lama2 syok jugak citer tu...

kak sarah, makan ubat ye... semoga cepat sembuh

En iLham berkata...

betul tu
semua emak di dunia ini adalah super mak
memang tak terbalas jasa
saya sayang mak saya

~izan~ berkata...

kann kak..kita ni super jugak walaupun tak tangkap perompak hehe...

izan pun berazam nk jd supermommy besarkan anak sorg2 sepanjang asben takde ni..

rumah supermak tu cantik la deco dlm dia hehehe

Eliza berkata...

yeay! tepukan utk diri sendirik yg superpoweranger. huhuhu...

Azlan Hasan berkata...

sy tak tgk citer tu tadi sbb balik lmbat tp bg sy yang mempunyai ibu plus 3 orang kakak yang bergelar ibu saya amat salute kepada mereka yang bergelar ibu..susah nak menjaga anak terutama time mereka kanak2..hehehe..

Regards,
-Strider

Kalamhati berkata...

deme ko?alooo laa sian nyo..

huwaaa nk MC etep!hehe

ajumohit berkata...

mmg cepat sihat ni hehehe..tulah anak2 saya pon layan tgk citer mlm td tu...

Hanis Azla berkata...

rasa bangga dapat pikul tugas yg super duper tu kan kak.. semoga akak cepat sembuh.. take care yer..

~ yus ~ berkata...

saya pun layan citer tu semalam kak. Oklah...hihi

N saya pun selsema dan rasa mcm nak demam ni...huhu

Kakzakie berkata...

Bukan mudah nak jadi super duper kan cikgu...Semua nak serba pantas dan sempurna:)

Moga cepat sembuh cikgu

Amy Syaquena berkata...

Tahniah kepada wanita2 di dunia ini hehe..kak makan ubat tau.ni mesti kes banyak makan durian nie..sampai demam2 ha..

A.s.t.i.n.a berkata...

first time ni Cikgu Sarah MC!

dear durian.. cukup2lah...

mama tims berkata...

tugas sebagai ibu takkan abis kan kak..dr pagi sampai la malam..

apik pehe berkata...

hehehe..apik tengok jugak kak semalam...sipa bleh terbang2 lagi haa

Zue AnnaLeeya berkata...

yuppp.... kita mmg super duper...
kelassss.... chaiyok chaiyok... hehehe....

♥cmª shIemª♥ berkata...

mak mmg superhero..xde siapa dpt mnggalas tgg jwb seorg ibu melainkan ibu itu sendiri..



*best jugak supermak tu..=D

Farah Shamsudin berkata...

saya mc juga harini kak.. tak sehat laa..

diana berkata...

saya terlepas entry malam tadi ye..
hehhehe..

ieda berkata...

akakkkkkkkkkkk saya terlepas ! .. huhuhu

take care kak .. :)