selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 23 Julai 2011

"FRIENDS (650)"

Assalamualaikum
selamat pagi sabtu semua
masih diulit kain selimut ka?
bangun weh!!lambat bangun pagi
rezeki lariiiiiiiiiiiiiiiii!!!

ada apa pada jumlah friends di fesbuk?
hendak menunjukkan kita ramai kawan?
tapi saya rasa sesetengahnya kita kenal gitu-gitu ajo

itu jumlah friends saya dalam fesbuk
jumlah ramai itu sebab saya kan cikgu yang glemer
opppsss cikgu yang baik hati..hik hik
jadi ramailah anak murid yang hendak berkawan
mengetahui cerita-cerita terkini cikgu dia ini

tapikan yang saya musykil
daripada 650 itu la kan
sekali saya buat status
hanya 3 atau 4 orang sahaja yang dok main berkomen
ke mana yang lain eh?
HIDE ALL BY ..... kot daripada wall mereka..hahhahahhaaa
sebab tak nak menyemakkan memenuhkan wall masing-masingkan

itulah fesbuk kan
ramai friends tidak menjanjikan
status kita meriah dengan komen-komen
ramai yang suka STALKER sahaja
sengeh sensorang membaca status
dan komen-komen yang kadang-kadang melalut
paling terik--->LIKESlah..hehe

fesbuk tetap diminati ramai
saya pun suka jugak
suka kerana boleh merelakkan minda
mengurangkan stress bekerja
jangan disalah guna sudahlah
kerana teknologi tak salah
kita yang kurang bijak mengurus

p/s: yang pasti..sabtu ahad fesbuk mesti kureng meriah..seme orang sibuk jalan-jalan realiti..ehhe

22 Rajin Komen:

Kakzakie berkata...

Ramai dah kawan fb cikgu...Kakak tak rajin berfb cikgu. Buka fb seminggu sekali pun payah....

ajumohit berkata...

Dh bgn n dh siap msk pon kak, betul tu, Kwn rmi tp x semua dtg mengomen

IMANSHAH berkata...

add la saya..kuikui

zarazueyin berkata...

sy dtg ni...hehe
jalan2

Idham berkata...

yela sabtu ahad fb, blog, website di malaysia jadi kureng org sikit. TAPI kat US terbalik pulak.. Sabtu Ahad ramai plak yg serve internet...

nur berkata...

JARANG2 GAK BUKA FB NI CIKGU..

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Ujie berkata...

Larat betul akak ya..jadi cikgu, layan family, jadi blogger..sempat layan fb lagi. Kalau saya tak mampu rasanya.

Superwomen!

Kalamhati berkata...

ambo friends ado dalam 671 gitu..hok btul2 aktif nya tak smpi separuh kot..hehe

fb ni ambo suam2 kuku doh..tak mc awal2 dulu..tp everyday mesti on la..hehe

Izan Ishak berkata...

betul tu kak...izan pun skrg ni dah tak aktif berFB. ada pun utk like join ga contest aje~

rara pinkmafia berkata...

rara skrg jarang berFB.hhehehe fb pun buat status then tinggal.kwn2 punya sttus pon just like je.hehehe

SYaMiLa berkata...

sya tk suka berfacebook...seminggu sekali tgk la apa status terkini..biasanya baca je...ada masa baru komen...he3

En iLham berkata...

biaselah cikgu. kawan fesbuk saya lebih seribu tapi komen tak sampai sepuluh pun. separuh daripada kawan fesbuk tu sy tak kenal pun..haha

mama tims berkata...

a'ah kan kak..saya pon pasan kalu kite fren ramai tp yg komen 2 3 kerat jer..maybe salah satu sebab kite jarang komen status org kot..hehehe..

Acik Erna berkata...

sarah-najwan..memang betul..sabtu dan ahad kurang meriah..dan bila sampai ramadhan nanti .lagi sunyi..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

salam sis..saya bkn stalker akak.saya selalu kacau wall akak kan?

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

tergantung keaktifan seseorang itu jugadalam penggunaan akaun laman sosialnya. makin kerap diguna pasti ram ai teman dan ramai yang dtg komentar:)

Citarasa Rinduan berkata...

heheheh,
samalah.. Fb ayu pun ramai..
tapi ayyu kurang update Fb..
so......
tak kisah jika kurang kawan yang singgah tanya khabar..

yang penting..
hujung minggu....
ayu mmg buzy

Farah Shamsudin berkata...

betul tu kak.. jumlah kawan tak bermakna kalau langsung tak keep in touch kann.. elola kawan sikit tp still hubung..:)

Amy Syaquena berkata...

tue la kak dorang ni add kadang ikut suka je nak menambahkan friendlist tue je , dan ada juga kawan yang add saja nak tahu perkembagan kita untuk di jadikan perbualan... lor ni sapa add amy x kenal amy x approve dah..

diana berkata...

hahaha..
saya sekarang ni klau orang yang tak kenal add saya tanya dia "kenal ke"
hahaah..kebanyakan rakan 2 dalam fb adalah blogger dan sedara mara.
tapi kalau pun blogger jarang dan ada yang tak pernah bertegur sapa..

~izan~ berkata...

apa khabar fesbuk skrg ek? mesti lagi canggih dari dulu huhu...

exora berkata...

fb tu penting weiii...
nk tau hal2 terkini..ttg apa2..sp2
yg kita knl laa..he