selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 31 Oktober 2010

JOM NYANYI!~

salam semua
saya stress betul bab line yang kat rumah nih..
memang nk tggu loading..
saya boleh masak
sapu rumah
melipat kain
dan pelbagai perkara

kang tak buka blog
saya kerinduan bagai...
jadi hari ini
saya hdk hidangkan satu seloka
lagu versi katak oh katak...
layannnn...

line oh line
kenapa engkau semput
macamane aku tak semput
3G tak leh guna
3G tak leh guna
3G oh 3G
kenapa tak leh guna
macamane aku boleh guna
kata ada problem
kata ada problem

setakat tu ajelah yer..
kang tak abis pulak seloka saya ini sampai ke petang
banyak xtvt berinternet saya tergendala
urusan on9 banking
baca berita
dan yang paling terasa..
urusan laman sosial..
laman sosial tu..heheh

saya akan tunggu sampai esok
itu janji pihak yg terbabit..
jadi hari ini...
saya tidak dapat menjelajah semua blog list saya
tidak dapat berkongsi idea dan komen
tidak dpt berBW macam biasa..
huhu

p/s: selamat berhujung minggu...nampak gaya..saya kene berBW realiti nih..pi taman bandar..tengok tasik lagi tenang jiwa..

7 Rajin Komen:

Tomato Gurl's Life berkata...

heheh...siap nyanyi lagik tue..sabar ye akk...dugaan..

Kuman Chaos berkata...

satu lagi syair pengguna "Berukband" heheheh
dia punya download GB dah abis la tu gamaknya..
Kuman "bermalasan..?" Entry

diana berkata...

line kat umah saya pun slow sarah..
tapi boleh jalan2 lagi ni..
kejap2 lagi tak tahu la..
lagipun ahad saye jarang ngadap blog..
kalau line tak ok hari ahad tak pe la..
hari lain jangan buat pasal..hheeh

sweetsal berkata...

siap ada lagu tu..ari ahad elok gi jalan2, hilang sikit stress tu...hehe

Jia Sensei berkata...

guna kat sek esk ye kak chantekk

Cma Shiema berkata...

he3..samelah kite..tenet cam hampeh..smlm x leh nk loading page langsung..
g jenjalan?wah..sonot nyer...cma pun smlm g kenduri kendara..penat~

sarah-najwan berkata...

pagi ni baru bole reply komen..huhu

cik tom--> dugaan berat nih

kuman--> xle nok tmbh gig jugok selagi 3G kantoi..

diana--> tu lah..dlm sehari musti bukok..tapi line menspoilkan

kaksweetsal--> nak kene jln2 nih..kalu hdp blog yg line semput..tmbh stress

jia--> aku tensen sgt2 nih..xkn weken nk gi skoloh semata2 nk line..huhu..xtreme tuh

cma--> bilalah prob ni nk tamat..