selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 23 Oktober 2010

ASYIK-ASYIK IKUT MOOD~

salam tengah hari
hari ini bersiaran agak lambat
banyak hal yang perlu diselesaikan

*pegi klinik lagi sebab sakit mata belum baik..aduyaiii
[hari selasa depan ada meting private n confidential]
*ke klinik juga utk najwan yang semacam ada merah2 di badan-maybe campak..huhu

harap2 semua dalam keadaan baik dan sejahtera
doakan utk saya dan keluarga

asyik-asyik ikut mood nih..
mood yang setinggi gunung himalaya hendak
*mengupdate blog
*menziarah kawan2 dalam blog list dan berkomen2
*berjalan2 maya utk up traffics

tetapi..moodku sudah dikantoi oleh speed line yang kian merosot
moodku sudah ke lauttttt..lautan pasifik kot
hendak tggu loading blog sendiri pom..berjanggut nih..
apatah lagi hendak berziarah maya

kadang2..mood kita sangat baik utk buat itu dan ini
tetapi ada2 aje yang menjadi kekangan @ halangan
itulah..kita mampu merancang
kita tidak tahu perkara yang akan berlaku

jadi mood hari ini
MOOD MENCUBA~
maksudnya..try n try line..
mood hendak berjalan2 realiti ke soping2 ke..terkandas juga
mata merah semacam..takkan hdk pkai spek itam aje sepanjang masa

uolls sekarang mood mesti baikkan..

p/s: nasib baik bole jugak update blog..jika tidak sunyilah blog ini tanpa entry..huhu..lambatnya hdk tggu hujung bulan supaya line 3G kembali normal..huhu

9 Rajin Komen:

Panglima7 berkata...

salam...hehehe gig dah exceed the limit tuu....
waktu malam baru cepat sikit.

mamalieyna berkata...

mood eina hari ni sgt ok sbb cuti! hehe..bleh rest kt umah puas2..layan blog kejap sementara anak tido..jap lg nak makan tengahari..jln2 mungkin di ptg hari ^_^

tak best layan tenet kt umah camni lah..speed lemau cam siput ^_^

Solihin Zubir berkata...

sabar ye kak.. ade lagi seminggu je lagi nk masuk bulan depan.. hehe..

Yasminhamid berkata...

mood tak berapa nak baik jugak ni.. sebab anak sulung demam.. saya dan suami pun batuk tak hilang lagi....

sarah-najwan berkata...

pang5--> saya dah tambah gig mggu lepas...masih slow sb line 3G prob..amik mase until hjg bulan baru clear

mamlieyna-->mood saya pom okeh sb cti..tapi dikantoi oleh sakit mate dan ditambh line semput2 bahasa..aduyaii

solihin--> harap2 seminggu tu cepat aje..jgn jnji 3G setel mmgu depan tapi line masih kong..mmg akak marah..

min--> itulahkan..kalu anak2 sakit aje..mood pom slow je..jadi xde mood nak buat sebarg mende..

aSmiDar berkata...

kita tengah duk banyak citer nak tulis...line plak asek hijau merah jer..
mmg sentap...kan..tambah2 tengah sakit mata..huuhu...sabau je la..

diana berkata...

saye punye mood hari2 ok..
hehe..walaupun line siput tapi masih boleh
berblog seperti biasa..
sebenarnye saye ni bukan rancak sangat berblog..
bw pun kat blog kawan2 saje..
nak bw serius2
line tak mengizinkan..
jadi buat ape yang mampu saje la..

Tomato Gurl's Life berkata...

ciktom pun xde mood mana arini..tp kena berusaha balas komen dr kawan2 tersayang..huhu

sarah-najwan berkata...

eda--> mmg sentap..selalu line sni okeh..xde prob..ini rasanya yg paling lamo kantoi..

diana--> bagus mood okeh ari2..saya pom sama..muka xde mood ngan ada mood sama aje..mcm awak ckplah..skrg hanya bw blog list sdiri aje..nk sakan2 bw tu..tggu line clear baru bole..kalu x..beginilah seadanya..

cik tom--> betul mcm cik tom ckp..akak pom berusaha jugak walau merangkak dlm line utk menjejak kawan2 yang mmg selalu sudi singgah kat umah kitakan..terharu tau..huhuhu..