selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 17 Oktober 2010

SUDAH TAHU BAKPO JADI GTU~~

salam..
ni tak tahu dapat publish atau tidak
sebab line EDGE/GPRS sahaja
kalau dapat publish ..okeh

saya sudah tahu sebabnya
mengapa line slow/speed dikurangkan
tadi sudah telefon pihak yg terlibat
usage utk penggunaan sudah melebihi had yang ditetapkan
itulah..penggunaan banyak sangat..ngeh3..
sebelum ini tidak berlaku hal ini sebab usage tidak melebihi had..

lain kali..jika hendak beli ataupun join apa2
silalah kaji dan baca dengan teliti setiap terms and condition dengan betul2..
jika tak..haru birulah..

kita macam terlepas pandang akan hal ini
main taram aje
jadikan ini sebagai pengalaman
bukan tidak biasa terjadi kepada kita
tetapi asyik aje leka dan anggap setiap perkara itu mudahkan..
ingat itu yer..setiap perkara ada syarat2nya..

p/s:nampak gaya..misi diteruskan dengan edisi menenyeh kertas exam ajelah..bagus jugak..siap wajib tanda tu..

11 Rajin Komen:

aSmiDar berkata...

Maknanya??
huhu..terpending plak disini...

bun_nee berkata...

maknanye...sila periksa kertas exam..

Hairil Rizal berkata...

Entry spesel dah siap!! :)

Yasminhamid berkata...

nasib baik saya tak pernah alami benda ni...

Tomato Gurl's Life berkata...

cik tom pun camni akak..slow ni tnet..merangkak nak sampai kat sini..huk3

~SukEMakAn~ berkata...

sabo jela kalu da over limit tu
sedey kan line jd lembab je
atlis akak ley gune lg
saye penah sampai kene band
hehe~

Solihin Zubir berkata...

masa sy pkai beukband dlu pon camtu gak la...
mula2 laju giler.. bila dkat hujung2 bulan, lembab cap sipot sedut.. hehe..

Panglima7 berkata...

Salam....awal bulan memang laju....tapi bila sampai hujung akan jadi slow..pasal limit dah nak habis. tapi boleh tambah gig untuk lajukan speed. dahulu harga 1 gig ialah RM5 shj. Dan 5gig ialah RM20. tapi bermula 1st Sept...harga gig dah mahal. Pihak celcom, maxis, digi dan lain-lain dah naikkan ke 1 gig ialah RM15 dan 5 gig ialah RM50. heeeeeeeeee.

Dulu kalau speed dah slow...ada email dari celcom maka saya akan tambah dgn membeli gig 3 atau 5 Gig...baru RM15 atau RM20. tapi sekarang dah mahal.

sarah-najwan berkata...

tq semua sb memberi komen..mmg kene tmbh gig utk bagi kelajuan..tmbh byr pom musti..mcm pang5 bgtau...what to do..hehe..

kita berblog dlm slow mlow lah...

Uncle Lee berkata...

Hello Sarah, no wonder la, saya tadi kena nanti before your blog buka. Waaa, boleh buat kopi, minum sebelum buka.
Line tu busy? Ada tikus makan line ke? Hujan lebat?
Tapa la, just dropped by say hello.
Have a pleasant week, Lee.

nurazzah8 berkata...

Hi Sarah,

Salam ziarah dan salam perkenalan...wahhh teruja tgk Uncle Lee pun ada bagi comment kat sini sbb akak pun dah lama kenal ULee sejak berbloggin...boleh baca di blog akak ULee pernah kirim stem utk anak akak dari Kanada...

ok..akak dah follow Sarah...nt follow akak juga ya...
tak nak masuk GA akak ke? silalah tgk di blog akak...huii..byknya traffic sarah! akak punya tak pernah pun mencecah lebih dari 100 sehari..!!!