selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 19 Oktober 2010

BER"ANGAN" ITU FREE~~

salam semua
ni kira entry sebelum balik
lepas buat2 kerja yg sepatutnya..
moh kita balik..

"berangan itu free"
bukan buah berangan yang digoreng itu yer..
berangan is dreaming
dreaming is free..
spekang londong uollss..

smlm tertgk citer dottie..
suka benar ngan mak dia tu..
hebatlah lakonan dia
simple bagai..kelakar..
tu..dialog mak dottielah..

semua org suka berangan atau ingin atau hajatkan
saya pom..dok saje2 tu
beranganlah..semoga keje cepat siap
semoga hari ini xpenat..bole kemas2 umah
dan macam2..paling nak..speed line biar laju..whoaaa..hehe

harap2..berangan itu..biarlah yg optimis
yang rasa kita mampu buat
tanpa menyusahkan org lain
jangan angan2 mat jenin
jatuh dari pokok kelapa
sekarang..jatuh dari bangunan tinggi
sebab angan2 xsampai
mana nak sampai..tak pernah usaha..

jadi..berusahalah utk dpt angan2 itu..
sekarang saya berangan hdk kereta ini--->
ermmm...tunggu dulu deh..
tak jadi hal kan...sebab
"DREAMING IS FREE"

p/s: pasang angan2 uolls sekarang..hendak apa..???

23 Rajin Komen:

Bain n Adi berkata...

Amboii kak kereta warna menarik nampak tuu...
Semoga tercapai angan2 jadi kenyataan...(Amin)

Kalamhati berkata...

mudah2an ur dream will come true!..amin =)

Yasminhamid berkata...

beragan nak mbeli banglo......hihihi...

Tanpa Nama berkata...

wwaaaa gua pun brangan gak luuu....tringin personal car mazda 5...fullamak speedd kat highway!!!!!surely aku cam ank dara tuaa....ahak ahakkk(umisu dido)

MamaYatie berkata...

berangan tu pun a part of impian kan..org takder impian tak ker mcm takder matlamat idup...hihi...berfalsampah plak

ShErA berkata...

seronok kak sesekali berangan... berangan ni blh buat kita lbh berusaha utk capai impian... semoga impian kak dimakbulkan...:)

sweetsal berkata...

akak pun berangan nak tukar kreta baru....berangan jer...tak salah kan..hehe

Tomato Gurl's Life berkata...

tak nak berangan..nak dapat betul2 kerja boleh??huhu..

Ati Masrif berkata...

kdg2 bila tension ..suka gak berangan utk legakan tension tu..hihi

Hairil Rizal berkata...

Sama eh... berangan nak pakai kete baru... Berangan je la dulu nampaknyer..

محمد حذوان بن حميدان berkata...

gud entry..(^_^)

~SukEMakAn~ berkata...

hehe
saye nk makan besar!!!

Solihin Zubir berkata...

berangan2 jugak.. keja maw jalan.. hehe..

paan berkata...

nak berangan umah banglo sebijik boleh ?? @ berangan jadi blogger popular...

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google
Perkhidmatan Design Header / Banner RM 5

sarah-najwan berkata...

untuk semua...tq kpd yg wish agar hajat saya nak kete jazz tercapai

kpd yg berangan nak banglo, kereta, nak makan byk, nak kerja, etc--> kita wajib berusaha utk mendapatkannya..jgn hanya spt mat jenin..

angan2 itu perlu utk matlamat hidup, reles tensen dan utk senangkan hati..

"dreaming is free"

aibaks berkata...

bagi aibaks..berangan tuh bukan angan semata2.. ia merupaka matlamat yang ingin dicapai.. semoga kite semua mencapai pe yang diidamkan.. hehe

nur berkata...

tanpa berangan takde la usaha untuk mencapainya
ALL IN ONE

akubiomed berkata...

Kerana berangan kita akan pasang impian. Bila pasang impian kita akan cuba mengapai apa yang dicita. Jangan day dreaming sudah ;-)

p[A]n[A]d[O]L berkata...

byk sgt angan2 panadol nie..
hopefully, satu2 la dia t'capai..
amin.. ;)

diana berkata...

saye berangan nak jadi kaya je ni..
hehehe...

Intan Inn berkata...

berangan tue bagus kalau jd kenyataan mmg seronok kan kak...semua org ada angan2 sendiri

nuriz berkata...

berangan nak jd kaya jugak hehehe

tehr berkata...

saya selalu amalkan!
memang tak kena bayar pun
hehehe