selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Jumaat, 8 Oktober 2010

CONTEST @ GA @ LUCKY DRAW~

salam pagi jumaat semua
baru dapat berentry pagi ini
oppsss...bukan saya hendak melancarkan contest+GA+LD
belum sampai masaya lagi..
jika ada rezeki..insyaAllah


**pic kredit to google**


cuma saya ingin kongsikan
pengalaman menyertai semua itu
memang seronok
walaupun belum ada rezeki
yang memihak kepada saya..hehe
[baru join sikit aje..tgk banner kat bwh tu]

saya juga suka join LD
cepat dan ringkas
keputusan pun diketahui pada hari yang sama

yang penting
saya seronok menyertai semua ini
dapat berkenalan secara maya
kalah menang itu adatlah
janji memeriahkan suasana

ada sesetengah blogger
sangat bertuah
rezeki masing2..

uolls macamane?
suka join x?
saya join pom yang ada kaitan dgn anak2 shj
yg karang-mengarang dan pelbagai itu
belum lagi
perlu kreatifkan..menjana minda jugak..

p/s: selamat bercontest semua..good luck

29 Rajin Komen:

Umiey berkata...

salam ziarah,
saya pun baru mencuba join contest nie, tp blum ada rezeki la... nnt klau ada peluang nak join lagik

Gadis Kampung berkata...

jom join contest saya boleh dapat RM101.00 http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

AngahSayang2314 berkata...

wah kak zi suka joint ye.. kalu macam tue good luck

Kuman Chaos berkata...

tak pernah join lagi pun.. nak kena try nih... mcm best ajer kak...
kalau LD yang real life punya banyak kali dah dapat eheh
kuman "kopi..." Entry

sarah-najwan berkata...

umiey-->xpe dik join aje mane2 contest yg dianjurkan oleh blogger2 tu

GK--> insyaAllah saya join..hadiah lumayan tu..hehe

angah--> baru sket join angah..hehe..ada dah tau result..

kuman--> yg LD real tu..adalah menang..kat skolah aje..hehe

makdara TERdiva berkata...

penah join jgak..ade yg menang, ade yg kalah..adatlah kan..

so, jom la terai nasib kat belog MDT join PSG yg berakhir 31/10/2010 :)

Cute MuM berkata...

Cute Mum memang suka masuk contest n GA nie.. sebab terikut My SIL join contest2 nie...

stakat nie dapatlah menang 4 kali...Alhamdulillah..
Kalo nak tau pasal contest me join, terjah la sini..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com

sarah-najwan berkata...

makdaraterdiva--> betul tu..meriahkn suasana aje..insyaAllah saya try

cutemum--> lucky awak ni..insyaAllah saya join

miezaniera berkata...

yup sama gak..suke join sambil dpt mengenali bloger2 lain..tp frust tu ttp ada kalo tk menang hehehe kalo tk nnti tkde perasaan la pulak kan hehehe

Intan Inn berkata...

erm mmg seronok kan join contest ada rezeki bertuah lah nak menang..intan pun teringin nak buat tp belum ada masa lg..hehhe....

ada award nanti amik kat blog intan eh..

Amy Syaquena berkata...

salam..

amy pernah join gak first time join menang..rezeki amin...

diana berkata...

tak pernah join ape2 kontest atau GA..
belum masanye kot..
tak minat pun sama sebab kadang2 tu kena letak banner la kat sidebar blog kita..
rase leceh la..

sarah-najwan berkata...

miezaniera-->betulah tu..hihi

intan-->xpe..cuba jaya..insyaAllah akak amik

amy-->bertuah bdn gtu..pestime join dpt..

diana-->ptut xnmpk banner2 pom..xpe..tggu masa minat nati..

ProfHariz berkata...

Contest memang best.. Sebab ape? sebab kita dapat hadiah free :P

New Entry ProfHariz
Gambar Artis Jambu Di Malaysia

kakcik berkata...

Kakcik tiada keyakinan untuk menyertai kontes montes maya ni... pernah masuk sekali dan menang hadiah saguhati... tapi sampai sekarang - dekat setahun dah kot... hadiahnya tak nampak bayang! :(

tiefazatie berkata...

erm..ifa suka gak join..hihi..isi masa lapang je nie..n tambah kawan baru..mng ke klh..blkg kira sis..=)

sarah-najwan berkata...

prof hariz-->betul3

kak cik--> la.. ye ke..nape jd gtu ek?..hish..

tiefazatie--> kalah menang mmg belakang kira..join suka2 aje kn..hehe

Tomato Gurl's Life berkata...

cik tom memang suka join contest/ga/ld..kadang2 bila mood datang cik tom akan marathon contest..seronok..sambil bagi support kat kawan yang buat contest!

nnellya berkata...

macamana nak join LD tu??

Yasminhamid berkata...

tak pernah lagi join.. walaupun kadang2 teringin..

alfa juliet berkata...

tak suka join..ntah kenapa..tak buka hati lg ni...lagipun skang takde masa..nak main blog pun bercinta

Solihin Zubir berkata...

sy baru pnah join skali je contest.. tu pon sebab nk sapot membe.. :D

sarah-najwan berkata...

cik tom--> join marathon tu mmg unik..sekali harung aje..hehe

emi--> syarat wajib mesti ada blog tau..hik hik

min--> join la kalu teringin tu..meraihkn blog ngan banner2

aza-->a'ah lah..spnjg saya ikut blog awak..mmg xpenah join menede ni..opps..jgnlah bercinta ngan n3 yer..terukn berkarya

solihin--> bagus kamu sokong member gtu..

Kalamhati berkata...

baru serius blogging dlm 2 bln ni..join contest pun tak byk lg..baru berjinak2..tp bagus gak..cem wat kita bersemangat nk blogging..=)

suzzsuzie berkata...

tak pernah joinla...best kan dapat hadiah tapi macam tak sempat je nak buat itu ini

Honeyvsbee berkata...

Gud morning akak. . Have a nice day. .

Uncle Lee berkata...

Hi, Sarah, here's wishing you good luck. Boleh dapat BMW? Ha ha.
Have a pleasant weekend and simpan satu lagu dalam hati, Lee.

cha berkata...

setakat ni memang baru dapat sekali je, haha... jointnya banyak. =)

sarah-najwan berkata...

kalamhati--> mcm akak jgk..baru stat aktif julai lepas

susssuzi--> try slow2 nati..time xbz

bee--> tq..u 2

uncle lee-->tq again..coming here..

cha-->penah menang jgk..akak belum ade rezeki..