selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Isnin, 18 Oktober 2010

MAK AIHH...TRAFFICS~~

salam semua
sejak semalam tak bertenet
sebab masalah speed line
hari ini macam clear sket

so..jom kita tgk carta sket
carta sb line kureng clear..hehe
mmg kuasa betul BW nih..
tgk 17 okt tu..line xclearkan..
tanpanya...layan aje gambar gunung UV yang semakin menurun itu..hehe


saya juga tidak dapat menjengah
blog kawan2 yang biasa saya jenguk
memberi komen dan sewaktu dengannya
jika line baeekkk hari ini.
saya akan ziarah..

kemerosotan UV juga mempengaruhi bonus nuff..hehe
tapi nasib baik..masih lgi menari2 iklan itew kat atas sana..
tq mr nuff..sebenarnya..nampak cantik blog nih jika ada iklan nuffkan..heheh

p/s: sambil2 melayan kerja..kita layan jalan2 maya.. :P

24 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Salam SN...

sebenarnya kebelakangan ini kakcik macam keliru dengan jumlah pengunjung ... kalau kakcik buka blog di rumah, nampaknya tidaklah begitu 'lebat' aliran trafiknya. Tapi, kalau di pejabat, mak aih! macam lajuuuu je alirannya... entah betul entahkan tidak... :)

JaJa'Z berkata...

apa lagi kak..cepat bw...

si biskut berkata...

biskut pulak kureng amik perhatian kat trafics nie..malah utk peningkatan nuff pon tak brape sgt nak check..biskut lebih suka biarkan macam tue jer.Tapi biskut cukup semangat kalau ramai pengunjung dalam sehari..mesti reply kalau xsempat on9 seharian..

sarah-najwan berkata...

kak cik--> visitors kak cik mmg okeh dr apa yg saya tgk kat blog kak cik..tapi sayanyer..kat blog jumlah lain..kat nuff lain pulak..tapi yg best..kat nuff lagi byk..ki3

jaja--> moh kita..hehehe

biskut--> mcm akak jugak..nak replylah jika org dah dtg kat kita..kita pun nak lah up traffics dia kan..

Amy Syaquena berkata...

salam kak sara...

amy pun mengalami masalah yang same la..

Gayahspears berkata...

salam akak sara...
gayah tak kesah sgt sape yg rajin terejah blog gayah.. malas nk amek pot sbb now gayah bz :( uwaaa...

SYaMiLa berkata...

salam kak sara

uv sya pun turun sbb kurang bw...mmg hebat kuasa bw ni kan...

Robot | Sakti berkata...

Tahniah.
mencanak naik traffic tu.
hehehe:)

sarah-najwan berkata...

amy--> huhu..xpe.time line clear kita jalan2 yer..

gayah-->waa...nati time xbz..kita jln2 yer cik gayah

syamila--> wekenkan hari dgn keluarga..tapi dgn line xclear..bertambhlah xmenjenguk blog nih..

robot--> menaik tu yg awal2..last2 tu menurun en robot..

d_LA berkata...

samalah, kalo x BW, trus down traffic..huhu

Tomato Gurl's Life berkata...

akak..tinggi la trafik akak..hebatnya...
takpe kalau line ok boleh bw..

Ati Masrif berkata...

ni tgh rajin BW la ni...hihi jom lwt kita lak

aSmiDar berkata...

Trafik turun pon lebih 50 lagi..
eda kalau dah turun..
belas2 jer...
huhuhuhu

Haw berkata...

tu la pasal.. dah lama tak bw nih

faizz/hani berkata...

aluu kak...bilalah nak rajin cam akak ni...huhuhu...trafik ciput jer...tapi tak pa lah

sarah-najwan berkata...

d_la--> tulah koser trapiks..hehe

cik tom--> ni speed kureng sehingga hujung bulan..huhu..slow mlowlah..

ati--> jom2..nati saya pi..

asmidar--> terjejas jgk UV tu..hehe

haw--> mmg kene rajin bw..hehe

faizz/hani/jah--> xpe jah..mood maghii slow2..jgn xde terus..

Solihin Zubir berkata...

tudia.... junam mendadak.. hehe.. ini menunjukkan betapa besarnya kuasa BW.. huhu..

tiefazatie berkata...

hihi..mmg bw tue perlu!ifa xon9 2 hari nie jth gak!haha..nt if apun nak wat n2 gak..hihi..
sis jum join kontest nie..ifa as ur referral

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Bain n Adi berkata...

kak apa tuu bw....heee

sarah-najwan berkata...

solihin--> tanpa bw..no more traffics

tiefazatie--> buat n3 tu..nati saya baca..insyaAllah saya join kontes..tgk jika berkesempatan

kam--> BW tu..blog walking..jalan2 ke blog org lain untuk tingkatkan traffics sambil2 baca info..follow2...komen2..bla..bla..

Kuman Chaos berkata...

mesti nuff tak kira masalah kita yang berukban teruk kan ehhehe... sbb tu gunung jadi rendah tu eheh
kuman "follow.." Entry

Amy Syaquena berkata...

salam kak...

nanti minta tinggalkan talian telifon yang akak guna sekarang ya..x perlu kasi number telifon just kasi pengguna celcom, maxis or digi di sini..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/jawapan-bagi-teka-meneka-bersama-sinar.html

~SukEMakAn~ berkata...

jgn riso kak
nati naek punye!
hehe

nur berkata...

a.a la setuju.. kalau x bw sehari pun dah merudum.. huk2
ALL IN ONE