selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Ahad, 10 Oktober 2010

WWF SEBAB TV??~

aduhai....
gaduh..gaduh..gaduh..
WWF aje..mok yang pening
bising bergaduh..berebut remote

beginilah hari2..
uolls yang ada anak pom samakan..
tapi saya rasa..masalah hendak control macho remote tv ini
masalah global kan??
betul x?

semua org hdk tgk channel kegemaran masing2
usahkan yg budak2
mak dengan bapak budak pom sama
budak2 citer kartun..25 jam
mak budak..sinetron/hindi/drama aje layan
bapak budak..apalagi..makan bola..mandi bola..tidur bola

kadang2..anak saya sembunyi remote tau..
puas satu rumah cari..
masing2 tuduh menuduh..
last2..terkedek2 mek sarah datang..."ni lemot"..keh3..
mek sarah yg sembunyikan..tu la..padan muka blako..
mek sarah stress tidak boleh tgk citer kartun kegemarannya..backom
hahhahaa..



**mek sarah pom suka tgk tv**


tapi..yg tersirat..tv ni mcm juga internet..
tidak bole tersangat dilayan..berhantu
betul tak?
kita kene bijaksana..hehe

p/s: malam ni marathon CSI..spnjg mggu ini xtgk sb..pe lagi berBMWlah..ngeh3..

20 Rajin Komen:

Yann Mazian berkata...

hehehe. yann pon minat gak ngn CSI. tak pernah miss. hehe. :D

Amy Syaquena berkata...

salam..

teringin nak merasa situasi macam tue, anak2 berebutkan remote tv, amy x pernah rasa..x de anak lagi huhu...berebut dengan hubby lagi x pernah coz hubby dah sediakan dua tv yang mempunyai astro n satu tv x de astro..so situasi macam tu x pernah berlaku...mesti bestkan sara...

diana berkata...

tv milik maisara..huhu..
setiap masa..
kami berdua tengok la tv kecik yang tak de astro tu..
kesian kan??
heheh

Honeyvsbee berkata...

Huhu. .paham sangat kak. .remote astro sy ada dua tau. .sy simpan satu. .ehehe. .dowg ingat dowg pandai. .depa tk tau ibu lg bijaksana. .kehkeh. .

Honeyvsbee berkata...

Huhu. .paham sangat kak. .remote astro sy ada dua tau. .sy simpan satu. .ehehe. .dowg ingat dowg pandai. .depa tk tau ibu lg bijaksana. .kehkeh. .

Habibb berkata...

biasa la.. bperang dengan anak-anak time nak tengok cerita kesukaan kita

Tomato Gurl's Life berkata...

comelnye mek sarah hok susut remote tue..hahaha...tapi kan akak..bukan budak2 je gadoh berebut channel...adik ciktom yang besar ni pun selalu gaduh..hihi

sarah-najwan berkata...

yan--> samalah..ni smbil tgk smbil berBMW..hee

amy--> xpe..sabar deh..ada rezeki nati..

diana--> mmg kasihan..nape xbg maisara tv kecik?..sesuai tu

bee--> canggih tul idea tu..bole apply

habibb--> stended la..salu gini..kalu mak nk tgk..kuasa veto selaluh

cik tom--> tu la psl..mak ayah pom kdg2 berebut jugak..ki3

SOLIHIN berkata...

hahhaa.. saya ngan 6orang adik2 saya pon camtu gak..
salu sgt berebut remote.. dh jd tabiat mesti nk kena pegang n control remote.. padahal mmg nk tgok cita yg sama..

ainzuryn berkata...

masalah kita macam sama jer...huhu

Hana_Hide berkata...

walaupun xde anak tapi ingat perangai sepupu2 yg masih kecik kalau blk kmpg...

sarah-najwan berkata...

solihin--> begitulah anak4 akak..ibarat..sapa pegang remote..dia juara..

ain--> senasibkan..

hana--> ko pom penah kene..sobar aje lah..

Amy Syaquena berkata...

salam sara...

Amy datang bertandang malam sambil nak menyerahkan awards..jemput ambil di sinar raudah ye..

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/best-friend-awards.html

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe sebab remote dah rosak jadi sape nak tukar channel kena tekan kat tv..sapa malas memang pasrah tgk cerita yang dah ada..heheh

Honeyvsbee berkata...

Selamat pagi cikgu. .wuahaha tk leh tido. .bahana kenduri. .

sarah-najwan berkata...

amy--> yq dear..nati akak amik deh

awe--> hehe..akak da rase gtu mase remote rosak..anak2 akak jd mangsa tekan tv..ki3..sapa suh buat rosak remote..

bee--> pagi dear..xle tdo lgi??

Kuman Chaos berkata...

sorok menyorok remote nih memang dah amalan biasa... ketambah kalau diorang nak tengok ch 611.. abis perang satur umah carik remote nak tukar channel... tapi WWF takleh bagi bebudak tengok.. sib baik tak minat eheh
kuman "kopi..." Entry

cha berkata...

mesti sronokkan? riuh rendah rumah dgn jerit pekik. kita dah tak tengok sangat TV, malas.

sarah-najwan berkata...

kuman--> WWF tu berebut remote nak kontrol tv..gaduh aje..skrg channel katun 611 aje..yg lain dah potong...

cha--> awak baru ada sorangkn..sat agi..dah rmai anak2..jd cengginilah..hehe

Das berkata...

setiap kali cuti sekolah aku kena beli remote baru....kalau cuti pnjg bulan nov, dec bnyk kali kena beli....rosak kena baling...gaduh berebut remote...hu3