selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Rabu, 13 Oktober 2010

ADUSS!! SAKIT MATA LA PULOK~

salam
bersiaran edisi malem2
walau mata tgh berpasir2 rasenya

ini semua penangan mek sarah
kene sakit mata wey..aduyaiiii
mok mungkin off kerja esok
kalau mek sarah sakit jugak
tak kan hdk suruh pengasuh jagakan
nanti berjangkit abis anak beranak pengasuh itu..

sakit mata ini mudah berjangkit
disarankan..jangan memandang mata org yang sakit
itu mitos atau fakta yer??
sejak dahulu lagi digembar2 macam itu
nasiblah..

ada lagi mitosnya
jangan disebut sakit mata
kene sebut mende lain..[tak bole publish..keh3]
kalau tidak
sah2 berjangkit
betul ke??

jadi..entry segera malam ini pom
ikut mitos sikit2
tak ada gambar yang memeriahkan entry
sebab jika baca dan pandang gambar
HARUS berjangkit..

p/s: harap2 sudah taruk ubat..esok mek sarah sudah okeh..mok pom bolehlah kerja..doakan semua..tenkiut..

19 Rajin Komen:

Kuman Chaos berkata...

jangan dok jegil kat org lain dah ler..
Kuman "kenapa.." Entry

diana berkata...

semoga cepat sembuh ye..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

insyaAllah semua baik kak ye...tapi sakit mata ni sakit kalu nak sujud...pergh!!! menarik

ShErA berkata...

shera doakan cepat sembuh ye...

Honeyvsbee berkata...

Pandang gambo ner leh jangkit. .hehe muge mek sarah cepat smbuh. .

Black_roses92 berkata...

kalau masa awal2 sakit mata lekas letak ubat titis, insyaallah cepat baek..tak la melarat. ;)

~SukEMakAn~ berkata...

alamak!
da rase saket saket da
hehe

sweetsal berkata...

paling takut sakit mata ni la..kalo dh kena mau 2 minggu jugak la br nak baik...huhu

Das berkata...

boleh cuti lama tu....he3
cuti....boleh study untuk ptk...

faezah berkata...

waaa...esok akk CRK la ye???
bestnyerrrrr....nak cuti gak..
buat mek sarah yg comey lotey, cepat2 sembuh k..
huhu...

nidus2 berkata...

Bertambah cantiklah mata tu Sarah..Mata stim.

Solihin Zubir berkata...

alamak.. terbaca entry nie la pula...
kalau baca entry nie bley berjangkit x? hehe..

Jia Sensei berkata...

moga mek sarah cepat sembuh

Bain n Adi berkata...

Ala cesian yeee akak n sarahh.....Sakit mata niii ubatnyee rehat kat umah la kak...Jangan gii kerja...nanti 1 sek ambil mc...Heeeee

Khairy berkata...

eh..boleh ker penyakit mata berjangkit just tenung lama2. Mana ada...tu mengarut je. Kalau bersentuhan tu logik la...

SYaMiLa berkata...

semoga semuanya cepat sembuh...tgk gambar pun leh berjangkit eh... he3...

sarah-najwan berkata...

terima kasih semua..sakit mata mek sarah nmpk okeh sket..mak pun dtg keje...harap2 dia cpt sembuh...

semua yg diceritakan kat atas itu mitos aje..mungkin sebab kene titisan air mata yg sakit itu..maka bole berlaku jangkitan..

tq semua..

cikta berkata...

ni fakta pelik tapi benar ye:
sofea sakit mata kat sini last month,kami x perasan pun alih2 dah 3 hari baru dia ngadu mata dia berta*k..pi check dr kata sakit mata..tapi yg ajaibnya kami tak jangkit pun even dia sakit mata,kalo kat msia rasanya tengok mata dia kita pun dah berair..a few drop n few days letak ubat mata,mata dia ok..

Ati Masrif berkata...

kerenah anak2 mmg camtu...bila bising kita marah..bila senyap kita risau...hihihi..

sakit mata...heheh sama le kita