selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 2 Oktober 2010

LONTARAN VOKAL~


**pic google**
hari ini hari sabtu
hari lontaran vokal

jangan salah faham yer..
bukan hendak masuk audition menyanyi
tetapi "menyanyi" lagu2 merdu
dengan THE THREE MUSKETEERS and THE PRINCESS

alahai anak-anakku...
lontaran vokal mok hari ini bermula sejak pagi2 lagi
pagi2 lagi..jiran2 sebelah sudah mendengar "nyanyian" mok
yang bagai buluh perindu..oppppss..buluh betung tuh..

kalau tidak menyanyi..sakitnya hati..bagai dirobek2
melihat telatah @ kerenah @ perlakuan
meruntun hati betul

itulah hakikatnya..mempunyai 3 hero yg aktif @ lasak @ cergas
tak pernah reti duduk diam walau 5 minit
diam hanya ketika TIDUR sahaja..
rumah dah jadi macam taska pulak dah..
padahal 3 orang je hero..tapi keadaan rumah dah jadi mcm auditorium
hahahha...

tapi ada yg tersirat
anak2 yg aktif...cergas fizikal dan cerdas mentalnya
kita tak mahu anak kita pasif semacam
takut perkembangan ini tidak normal..

alahai anakku...sabarlah.. kekuatan mok ini..[kdg2 xsabar jgk]

p/s: kejap lagi hdk pergi rumah terbuka lorong..pelikkan???..esok saya buat entry itu..

10 Rajin Komen:

Kuman Chaos berkata...

mesti rumah tu cuma ada lorong jer heheh...
bestnih ada penyanyi ehhe
Kuman "komen" Entry

apik pehe berkata...

hahaha..apik tau..rumah terbuka lorong tuuuu..setiap lorong kawasan perumahan ader wat rumah terbuka..hehehe

sarah-najwan berkata...

kuman & apik--> tggu n3 esok je yer..

Kuman Chaos berkata...

ku tunggu esok dengan sabar ehhehehe
Kuman "komen" Entry

izzul berkata...

alahai...keciannyee mak dia..xpe2..ibu yg baik..hehe..kak, sy sebenanye nak tny sikit cmne akak letak iklan popup kat blog akak ek?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam aku menunggu dengan sabar

SYaMiLa berkata...

salam sarah

bila anak2 aktif ni kita tahu yg mereka tu sihat...pemikiran pun tajam...ye la semua benda ada je idea nk wat main...kreatif...

Tomato Gurl's Life berkata...

takpe masa kecik aktif..bila besar jadi anak yang baik sebab dah puas aktif masa kecik..hihi

cik tom nantikan n3 rumah terbuka lorong..lala~

p/s: boleh je akak..ciktom dah masukkan pun dlm list "tomato gurl"..ciktom tak leh tggl jejak kat smix akak..dah refresh byk kali..tak tau nape..huhu

Yasminhamid berkata...

rumah saya hari2 ada lontaran suara yg lemak merdu

sarah-najwan berkata...

kuman/brutal/toms--> tggu ek..

syamila/yasmin--> alahai..mmg cenggitulah hari2..