selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Sabtu, 9 Oktober 2010

JOM MANDI KOLAM~

salam..
baru dapat bersiaran
selepas siap kerjaan
untuk sesi pagi sahaja
belum masuk tengah hari pulak
hari inikan cuti..jadi housewife la..

pagi ini hendak stori mori
pasal mandi kolam
mesti semua org suka mandi kolam
yg pasti kanak-kanaklah


semalam..dan setiap jumaat
jika berkesempatan
saya akan bawa anak4 mandi kolam
kalau sebut shj mandi kolam
minat yang amat
mana ada budak2 yg tak suka main air??
tak adanya..semua wajib suka

dan berkebetulan
bayaran masuk kolam kat WB kuantan nih..
murah yer..hanya sehinggit utk kanak2..
hah!! mandi dan mainlah setakat mana yg budak2 hdk
tapi..mak dan bapa budak yg tak tahan..letih hdk jagalah
sekali-sekala bolehlah main2 kolam nih,,hehe
penat menjaga..hdk2 mek sarah tuh..kecik benit lagi..
tapi hdk main jugak..hish!!sampai sejuk ketar you..

selain tmn permainan...
mandi kolamlah rutin budak2 zaman sekarang
kalu zmn dolo2...keceburrrrrrr dalam sungailah..
tapi sungai sekarang..masyaAllah..kalah teh ais dan air milo...pencemarankn..

so..apa rancangan uolls yg ada anak2 tu hari ini
mandi kolam??..jom!!!

p/s: ada lgi jemputan OH..tapi sb dah abis bulan syawal...jadilah kenduri doa selamat..cepatkan masa berlalu..

17 Rajin Komen:

Namaku Asumira berkata...

syoknye mandi kolam hehe

cha berkata...

zaman kita kecebur dalam paya kak, ikut budak lelaki main kat paya belakang rumah. wakakaka... syok owh syok.

OweizMeZ berkata...

sarah.. nk tanya, si kicik tu start swimming umur berapa ek? mummy tringin nk bwk princess kt rumah tu g pool gk

Solihin Zubir berkata...

paling tak suka kalau g mandi kt swimming pool, kena pakai topi tu n suar ketat terjojol tu.. haha.. adeyh..

Honeyvsbee berkata...

Takde kolam. .hu3. . .sungai jauh. .tk larat. .biar je lah bdk2 main kat luor. .

ezzu berkata...

waaa...bestnye mandi kolamm....
memg syok..hahhahaha

Amy Syaquena berkata...

salam...

suke tengok orang manda kolam tapi amy takut sebab pernah lemas tue jadi fobia dengan air...

diana berkata...

mesti anak2 pandai berenang kan??
saye tak pandai berenang ni..
takut..hehe

puteriqaizyan berkata...

wah..best men2 air nih. time kecik2 dulu pun panatng nmpk air..huhu :p

sarah-najwan berkata...

namaku asumira/iqa/ezzu-->best2 main kolam..

cha-->akak penah kecebburrr sungai aje..summersult lgi mase skoloh rendoh..keh3

oweizmez-->yg kecik tu umo sethun 7 bulan..kecik2 dah bole jln..bole bw..tapi kene rjin jage

solihin--> betul tu..adeh!!

bee--> langsung xde kolam kt tmpat awk?..beli kolam kecik aje..letak kat porch

amy--> ye ke..mmg fobiakn..tapi bole slow2..

diana--> pndailah sket2..jika xpandai..bole blaja..anak kwn saya..siap blaja tau..

sweetsal berkata...

budak2 kalu jumpa air mesti tak hengat nak balik kan..sukanye dorang, teringat kt anak2 masa kecik, macam ni jugak lah, dh besar pun same jugak, pantang jumpa air..hehe

SYaMiLa berkata...

anak2 sya pun suka sgt mandi kolam...baru lepas mandi kolam td...beli kolam main kt rumah aje...he3...

Hana_Hide berkata...

Uhh...bestnye! lama juga tak mandi kolam~

Tomato Gurl's Life berkata...

mandi kolam memang best masa kecik2 dulu...seronok tengok gambar anak akak tengah mandi tue..rasa haapy sikit..hihi :D

sarah-najwan berkata...

sweetsal--> ye ke..dah ada anak2 yg besar yer..sbenarnya..saya sdiri pom suka main kolam..ki3

syamila--> kalu xde kolam besar mmglah kolam kecik dpn porch je la..itupom jdlah

hana--> jom main..kt WB sebelah skoloh kito ajo..

cik tom--> da hepi sket eh..okehlah tu..hepi2 blogging deh..dun sedih2

Honeyvsbee berkata...

Dah puas mandi kolam ke? Hehe. .ada tamu td kak. .tak dapat merayau kat blog. .

Honeyvsbee berkata...

Dah puas mandi kolam ke? Hehe. .ada tamu td kak. .tak dapat merayau kat blog. .