selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Selasa, 12 Oktober 2010

LARGE REC~


**pic cinonet amat**
salam semua
pagi ini agak spoil
kesiangan mok cik..hahaha

tapi tidak mengapa
kita stori mori pasal hal gembira sikit
BE oh BE

cerita pasal nuff ini
buat saya motivasi lebih sket
tak boleh lawan yg blogger2 hebat..lagi masyukkk..
anggap aje sebagai bonus untuk kita semua
hepi2 blogging deh..

dalam 2 minggu ini
saya dapat BE baru
yang nokia itu
dulu ada 2 yg digi
satu sudah jadi ME..mybe kempen sudah tamat

cuma satu aje satu musykil
pasal LARGE REC
tengok bintang2 ini
LEADER BOARD ialah ads yang kat atas nun..
SKYSCRAPER ialah ads yang tgh2 itu
[xpenah dpt BE yang ini..tapi yang CPC aje..xpe..]


itu menunjukkan kedudukan ads sayakan..
satu aje tidak ada iaitu LARGE REC
psttt...saya sebenarnya..tak reti nak letak ads itu
huhuhu..tak tahu mana nak letak kod dia

siapa2 yang sudi buat tutorial..bolelah bantu saya yer..
terima kasih daun keladi..

p/s: hepi2 blogging..jika ada masyukkk...kita anggap sebagai bonus..jom kita meriahkan dunia blogger..hehe

26 Rajin Komen:

kakcik berkata...

Bab Nuff ni.. orang letak kakcik pun letak.. tapi bukan faham sangat pun! :)

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

Tahniah dear!!! Kerja keras lagik erkkk.. ;o)

yebbit + . + berkata...

alaaaa. yebbit kalo bab2 tutor ne lemahh. huu

CT berkata...

kita lg tak paham..macam mana boleh dpt duit dari nuff ya??? kiraannya camna...penin..

Kuman Chaos berkata...

tahniah kak... ok la tu ada gak 4 stars.. saya semua maintain kat 3 stars jer heheh
LARGE REC ekk.. hmmm
kuman "Raba-raba..." Entry

sarah-najwan berkata...

kak cik--> samalah kita..ni pun sb my SIL suh letak..baru aje saya ngan nuff ini..sebulan setengah

ibu aqil--> welcome ibu..ibu salah seorang pendorong saya aktif berblog yer..tq..

yebbit--> kalu tau..bole ajar akak

CT-->bab kiraan saya pom kureng pandai..tahu sket2 aje..byk baca dr blogger2 hebat..

kuman--> kalu tau cara..bole buat tutorial..hehe

aibaks berkata...

wah.. tahniah la dpt 2 BE seminggu.. hehe..
pastuh bintang pun naik gak.. skit lagi nak 5 bintang.. ehe

cha berkata...

TAHNiAH kak. kita punya star dok tangga tiga tak gerak² hahaha... happy blogging :)

Amy Syaquena berkata...

salam cigu sarah...

amy pun x pandai nanti kalau dapat jawapanya sudi2lah share dengan amy ye,,,

L@n@ a.k.a Mak Budak berkata...

dear.. kita nak citer pun kite tak tahu .. hihi .. jgn mara aaa .. tahniah dapat 4 star .. kite nih 3 aje .. tak naik2 lagi .. hihi

sarah-najwan berkata...

aibaks--> tq..

cha--> tq and hepi2 blogging too..

amy--> akak pom tahu sket2 aje..xpe..nati kita salu share2..

lana--> tq..sabar..nati akan naik star2 itew..

Gayahspears berkata...

salam akak..
tahniah ya...
ingat moto kita.. ape yg penting?? kerjasama :) hihi

rubi @ cawan2 berkata...

wow! tahniah.. takpernah dpt 4 bintang cmtu. :)

sarah-najwan berkata...

gayah--> tq..yer betul..hepi2 blogging

rubi--> tq..nati akan dpt tu

aSmiDar berkata...

Large yg kat tengah2 tu kan..tengok tutorial mamaAqish..konfom jadi la..
:) gud luck..:)

AngahSayang2314 berkata...

kak zi go..go.. cayukkk yg penting mesti berusaha utk tingkatkan nya heheheh...

tahniah kak zi

Solihin Zubir berkata...

tahniah kak.. sy punya star dok takat tiga ja dari dulu tak berganjak.. haha..
tutorial nk letak kod BE? kat laman nuffnang tu pon kan ada kak?

sarah-najwan berkata...

asmidar--> ads yg paling besar..kat mane2 pom bole..tapi gauner nk tepek bwh n3..stu byk org letak

angah--> tq angah..sama2 kita berusaha

solihin--> mmg ada bgtau..kureng pehem..heheh

Das berkata...

no komen...dok reti...belum masuk dunia ni...he3

diana berkata...

tahniah ye,,..
semoga BE sarah
beranak pinak..
hehhe

Tomato Gurl's Life berkata...

akak..ni ada link ajar buat LR;

http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/memasang-iklan-nuffnang-pada-setiap.html

selamat mencuba ye..ada apa2 boleh tanya..insyaAllah sy bantu setakat mana yang tahu :)

kobEj0rdan~ berkata...

nak kasi 4 bintang kene brape UV ea??:)

Kalamhati berkata...

kena home tuisyen pasal large rec nih..hehe gurau je..

Honeyvsbee berkata...

Hoh. .tak paham jugak bab nuff ni. .

sarah-najwan berkata...

das--> xpe..nati dok OZ..mu aktip nuff nih..

diana--> insyaAllah..biar dia beranok ramai2..

cik tom--> tq..nati akak terjah

kobejordan--> xtau la akak..kene terjah blogger otai..

kalamhati--> bole2..meh2

bee--> hehe..samalah kita

Ummi Hanie berkata...

salam kak,

Lareg REC tu nice ltak atas entry...nnti tgk kat blog sy yer..situ pun boleh dpt byk klik kak,,

ada org letak dlm entry lagik..terpulangla..